Additional_Questions_W9111S7-17-B-0003.pdf

PDF 241 KB Posted

Attached to
Renovation of Builiding 1701
Solicitation number
W911S717B0003
Issued by

About this file

Additional Questions W9111S7-17-B-0003

View the file

Other files

File Type Posted
Bid_Abstract,_W911S7-17-B-0003.pdf PDF
W9111S7-17-B-0003,_Repair_and_Renovation_of_Bldg_1701,_Amendment_0002.pdf PDF
Revised,_8107_mi7v8.pdf PDF
Questions_and_Answers_W911S7-17-B-0003.pdf PDF
Revised,_8107_mi6v8.pdf PDF
W911S7-17-B-0003,_Repair_Renovation_of_Bldg_1701,_Admendment_0001.pdf PDF
Revised,_8107_mi9v8.pdf PDF
Revised,_8107_mi10v8.pdf PDF
Revised,_8107_m3v8.pdf PDF
Site_Visit_Roster.pdf PDF
8107_m7v8.pdf PDF
8107_mi6v8.pdf PDF
8107_mi11v8.pdf PDF
Attachment_B,_DBA_Wages_MO170019.pdf PDF
W911S7-17-B-0003_Repair_Renovation_of_Bldg_1701.pdf PDF
8107_m6v8.pdf PDF
8107_m8v8.pdf PDF
8107_e3v8.pdf PDF
8107_a1v8.pdf PDF
8107_m2v8.pdf PDF
8107_mi12v8.pdf PDF
8107_mi10v8.pdf PDF
8107_mi3v8.pdf PDF
8107_mi2v8.pdf PDF
8107_e1v8.pdf PDF
Attachment_A,_Statement_of_Work.pdf PDF
8107_a2v8.pdf PDF
8107_e4v8.pdf PDF
Technical_Exhibit_1,__1701_Asbestos_Report.pdf PDF
8107_mi4v8.pdf PDF
8107_m3v8.pdf PDF
8107_m1v8.pdf PDF
8107_mi1v8.pdf PDF
8107_mi5v8.pdf PDF
8107_mi8v8.pdf PDF
8107_m4v8.pdf PDF
8107_e2v8.pdf PDF
8107_a3v8.pdf PDF
8107_mi9v8.pdf PDF
8107_m5v8.pdf PDF
8107_mi7v8.pdf PDF
Show all 41

On GovTribe

Work with this file

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

30. Are there any window sills required on this project?

Answer: No.

31. Can the storage shelving be white melamine with a whit PVC edge? Or does it need to be particle board with hardwood edge and clear coat like the specs call outs?

Answer: Yes.

32. On drawing sheet A3 of 3 (interior signage) states to provide signs for rooms 101- 105 (drawings show there are rooms 101 – 108), drawings 2ea supply signs. Should this say 2 ea. Storage? Will the government please review the interior signage requirements and clarify the requirements for signage?

Answer: Rooms 104 – 108 get signs 101 – 105. One supply room and one storage room.

33. Will the government please clarify the note on Drawing A2 of 3 for the door schedule? Note states (two of the bay door 101 are type C. Is this statement stating that there will be 2 type C doors and 3 type D doors of door # 101?

Answer: Yes.

34. Will the government please clarify note on drawing A2 of 3 of the door schedule. Note states to saw cut and remove existing frame from concrete wall infill opening as needed to provide a new fire rated door and frame assembly What door does this note apply to?

Answer: Door 114.

35. In the storage room that shows door 114 states (metal shelves not in contract) Is this all the area show with dashed line? Will the contractor be required to provide backing for the shelves supplied by others?

Answer: No.

36. Should grounding pigtails be installed on existing receptacle & switch boxes if none are present?

Answer: Yes.

37. In the SOW 2.8, ladder calls to be made of steel material.

a. Is the ladder to be painted?

Answer: Section 7 of 29 CFR 1910.27 Fixed Ladders allows for either the ladder to be painted or coated such as with galvanized.

b. Is the ladder to be made with galvanizes material?

Answer: See above.

c. How far above the roof deck is the ladder to extend?

Answer: Section 7 of 29 CFR 1910.27 requires 42” above parapet.

File details come from the government source that posted it. Updated .