Atch_31_Follow_on_Q&As_26APR19.pdf

PDF 51 KB Posted

Attached to
Multiple Award Construction Contract (MACC)
Solicitation number
FA469019RA003
Issued by

About this file

This document contains questions and answers regarding a federal construction contract solicitation. The solicitation is for several indefinite delivery indefinite quantity construction contracts for facilities work at Ellsworth Air Force Base in South Dakota. Services will include new construction, renovation, alteration, demolition, and repair. The North American Industry Classification code is 237990 and the annual size standard is $36.5 million. The contract period is from date of award to June 2021. The minimum value is $500 and maximum is $18 million. The solicitation targets awarding to three small disadvantaged, HUBZone, or service-disabled veteran-owned small businesses. The document provides clarification on storage building requirements and extends the proposal due date by seven days.

Questions and Answers

View the file

Other files

File Type Posted
Atch_32_-_Follow_on_Q&A_Updated_1MAY19.pdf PDF
Solicitation_Amendment_FA469019RA0030013_SF_30.pdf PDF
Atch_20f_Bid_Schedule-25_Apr_19.doc DOC document
Solicitation_Amendment_FA469019RA0030012_SF_30.pdf PDF
Atch_30_Follow_on_Q&A_25APR19.pdf PDF
Solicitation_Amendment_FA469019RA0030011_SF_30.pdf PDF
Solicitation_Amendment_FA469019RA0030010_SF_30.pdf PDF
Atch_20b_SOW_Updated_23APR19.pdf PDF
Atch_20a_GIPR_23APR19.pdf PDF
Atch_29_Follow_on_Q&As_23APR19.pdf PDF
Solicitation_Amendment_FA469019RA0030009_SF_30.pdf PDF
Solicitation_Amendment_FA469019RA0030008_SF_30.pdf PDF
Atch_28_-_Follow_on_Q&As.pdf PDF
Solicitation_Amendment_FA469019RA0030007_SF_30.pdf PDF
Attach_27_bTrack_with_Contours_and_Utilities.pdf PDF
Attach_27_c_CE_Track_Manholes.pdf PDF
Solicitation_Amendment_FA469019RA0030006_SF_30.pdf PDF
Attach_27_a_Site_Vist_QAs_as_of_6_Mar_19.pdf PDF
Solicitation_Amendment_FA469019RA0030005_SF_30.pdf PDF
Solicitation_Amendment_FA469019RA0030004_SF_30.pdf PDF
Atch_25_Site_Vist_Q&As_14FEB19.pdf PDF
Atch_26_X-XX_PROJECT_TITLE.dwg DWG drawing
Atch_24_Site_Visit_Minutes_24JAN19.pdf PDF
Solicitation_Amendment_FA469019RA0030003_SF_30.pdf PDF
Atch_23_Site_Visit_Minutes.pdf PDF
Solicitation_Amendment_FA469019RA0030002_SF_30.pdf PDF
Solicitation_Amendment_FA469019RA0030001_SF_30.pdf PDF
Atch_20_FOPR_Construct_Bath_House_3JAN19.pdf PDF
Atch_20e_6_Percent_Limit_on_Design_Fee_for_Contractors.pdf PDF
Atch_13_NAFGeneral_Provisions-21Jan15.pdf PDF
Atch_16c_-_WD_SD180001_Heavy-Highway_6_Apr_18.pdf PDF
Atch_16a_-_WD_SD180002_Residental-Penn_5_Jan_18.pdf PDF
Atch_1_Utility_Outages.pdf PDF
Atch_7_Ellsworth_Fire_Protection.pdf PDF
Atch_10_Electrical_Systems-15_Jan_15.pdf PDF
Atch_20a_GIPR_6NOV18.pdf PDF
Atch_12_General_Provisions_-_8NOV18.pdf PDF
Atch_20b_SOW_6NOV18.pdf PDF
Atch_16b_-_WD_SD180006_Residental-Meade_5_Jan_18.pdf PDF
Atch_11_Underground_Electrical_20Aug15.pdf PDF
Solicitation_-_FA469019RA003.pdf PDF
Atch_22,_SECTION_M_-_EVALUATION_BASIS_FOR_AWARD_2JAN19.pdf PDF
Atch_20g_AF_Form_3052.xls XLS spreadsheet
Atch_20c_Drawing_1_Track_Utilities_Latrine_6NOV18.pdf PDF
Atch_20_FOPR_Construct_Bath_House.pdf PDF
Atch_20d_RMD_KTR_to_Complete.pdf PDF
Atch_4_Spec_Section_01000_-20_Aug_15.pdf PDF
Atch_9_Submittal_Form_3000-1_Sep_03.pdf PDF
Atch_19_Past_Performance_Questionairre.docx DOCX document
Atch_18_Past_Performance_Information.docx DOCX document
Show 40 more

Latest 50 of 96 listed here. See the rest on GovTribe.

On GovTribe

Work with this file

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

Question 55: Will the Government be sending out a new bid schedule for the add option to have the building connect to the existing pad?

Answer 55: See the revised bid schedule dated 25APR19.

Question 56: Can the Government clarify if the requested 10’x15’ storage building is to fit into the 20’x30’ footprint already identified in the previous SOW?

Answer 56: See Amendment 11.

Question 57: Please clarify if the storage room needs to be 10’x15’ or just 150 square feet within the design.

Answer 57: The Government prefers 10’x15’ to allow for UTV storage.

Question 58: What size OH door is required and will it be operated manually or with a powered operator?

Answer 58: The OH door shall be large enough for a UTV to drive in and out of the storage area. It will be powered operation with the ability for manual operation if power is lost.

Question 59: Will there be any vehicles or equipment being stored in the space?

Answer 59: The area will be used for storage of field equipment and an UTV.

Question 60: If there are vehicles or equipment stored in the space, will an exhaust fan be required or requested?

Answer 60: The Government does not anticipate a requirement for nor is requesting an exhaust fan.

Question 61: Would the Government consider leaving the SOW/design as is and change the SOW/design during the 65% design review with the awarded contractor/design team?

Answer 61: No, the Government will not consider this. Contractors shall use the SOW dated

23APR19.

Question 62: Can there be additional time added to the proposal due date if the government is intending on keeping the new SOW with the changes? A minimum of 30 day extension would be preferred as this alteration to the SOW will more than likely require a complete redesign architecturally and structurally as well as impact MEP and civil. We will also need to get pricing for the newly requested item

Answer 62: The Government will provide an additional seven calendar days. The Government believes that is sufficient time to incorporate all the necessary changes.

Question 63: Please clarify how many amendments there are. In FBO, there are only 9 Amendments listed. Amendment 9 folder has amendment 0010 inside. There was one mislabeled or missing somewhere along the way in FBO.

Answer 63: There was an error while posting to FBO on solicitation amendment 3 dated 25 January 2019 which caused all subsequent amendment numberings to be incorrect. There are twelve (12) amendments to the solicitation to include this most recent amendment.

File details come from the government source that posted it. Updated .