_2_Qs_ __As_FA4418-16-R-0001_SABER_IDIQ.pdf

PDF 39 KB Posted

Attached to
SABER IDIQ - Joint Base Charleston, SC Federal contract opportunity
Solicitation number
FA4418-16-R-0001
Issued by
Department of the Air Force Air Mobility Command

View the file

Other files for this federal contract opportunity

Other files attached to SABER IDIQ - Joint Base Charleston, SC, newest first.
File Type Posted
Amendment_0003 _FA4418-16-R-0001 _SABER_IDIQ.pdf PDF
_4_Qs_ _As _FA4418-16-R-0001 _SABER_IDIQ.pdf PDF
Atch_7 __1_Sample_Project_-_SOW_Atch_12_-_Bldg_84 _Roof_Survey.pdf PDF
Atch_7__1_Sample_Project_-_SOW_Atch_14_-_Bldg_84 _Roof__Summary_Rpt_2.pdf PDF
Atch_7 __1_Sample_Project_-_SOW_Atch_11-_Bldg_84 _Addendum__1 _7_Dec_15.pdf PDF
Atch_7 __1_Sample_Project_-_SOW_Atch_13_-_Bldg_84 _Roof_Summary_Rpt_1.pdf PDF
Amendment_0002 _FA4418-16-R-0001 _SABER_IDIQ.pdf PDF
Atch_8 __2_Sample_Project__-_SOW_Atch_6_-_Bldg_1 _Addendum__1 _7_Dec_15.pdf PDF
SOW__Attachment_12_-_Addendum__1 _7_Dec_15.pdf PDF
Arch_E-36x48-Border.dwg DWG drawing
_3_Qs_ _As_FA4418-16-R-0001_SABER_IDIQ.pdf PDF
Ansi_E-34x44-Border.dwg DWG drawing
Atch_8 __2_Sample_Project_-_SOW_Atch_4_-_Bldg_1_-_As-builts-Current.pdf PDF
Atch_8 __2_SampleProject_-_SOW_Atch_5_-_Bldg_1_-_As-builts-Original.pdf PDF
Atch_7 __1_Sample_Project_-_SOW_Atch_5_-_Bldg_84_-_As-builts_Pt_3.pdf PDF
Atch_7 __1_Sample_Project_-_SOW_Atch_8_Bldg_84_-_As-builts_Pt_6.pdf PDF
_1_Qs_ _As _FA4418-16-R-0001 _SABER_IDIQ.pdf PDF
Atch_7 __1_Sample_Project_-_SOW_Atch_7_Bldg_84_-_As-builts_Pt_5.pdf PDF
Atch_7 __1_Sample_Project_-_SOW_Atch_4_-_Bldg_84_-_As-builts_Pt_2.pdf PDF
Atch_7 ___1_Sample_Project_-_SOW_Atch_9_-_Bldg_84_-_As-builts_Pt_7.pdf PDF
Atch_7 __1_Sample_Project_-_SOW_Atch_3_-_Bldg_84_-_As-builts_Pt_1.pdf PDF
Amendment_0001 _FA4418-16-R-0001 _SABER_IDIQ.pdf PDF
Atch_7 __1_Sample_Project_-_SOW_Atch_6_-_Bldg_84_-_As-builts_Pt_4.pdf PDF
Atch_7 __1_Sample_Project_-_SOW_Atch_10_Bldg_84_-_As-builts_Pt_8.pdf PDF
Site_Visit_Min _Attendees-SABER.pdf PDF
FA4418-16-R-0001 _SABER_IDIQ.pdf PDF
Atch_4 _WD_SC30_Charleston_5-22-15.pdf PDF
SOW_Attachment_6_-_JBCGS_01572_-_Waste_Management.pdf PDF
SOW_Attachment_1_-_JBC_ACP.PDF PDF
Atch_7 __1_Sample_Project_-_SOW_-_Bldg_84 _1_Aug_15.pdf PDF
SOW_Attachment_4_-_JBCGS_01501_-_Environmental.pdf PDF
Atch_9 _Past_Performance_Projects_List.docx DOCX document
Atch_3 _WD_SC29_Berkeley_5-22-15.pdf PDF
SOW_Attachment_2_-_JBCGS_28_31_76_Interior_Fire_Alarm_System_ _Mass_Noti....pdf PDF
SOW_Attachment_3_-_JBC_Cable_Management_Policy.pdf PDF
Atch_8 __2_Sample_Project_-_SOW_-_Bldg_1 _17_Aug_15.pdf PDF
SOW_Attachment_5_-_JBCGS_01540_-_Green_Procurement.pdf PDF
Atch_6 _Green_Procument_Form.pdf PDF
Atch_5 _WD_SC31_Dorchester_5-22-15.pdf PDF
SOW_Attachment_10_-_UFGS_01_45_00_-_Quality_Control.pdf PDF
SOW_Attachment_7_-_JBCGS_01575_-_Temporary_Environmental_Controls.pdf PDF
Atch_8 __2_Sample_Project_-_SOW_Atch_1_-_Bldg_1_Existing_Floor_Plan.pdf PDF
Atch_8 __2_Sample_Project_-_SOW_Atch_3_-_Bldg_1_Asbestos_Survey.pdf PDF
Atch_8 __2_Sample_Project_-_SOW_Atch_2_-_Bldg_1_Conceptual_Floor_Plan.pdf PDF
Atch_7 __1_Sample_Project_-_SOW_Atch_1_-_Bldg_84_Floorplan.pdf PDF
SOW_Attachment_11_-_UFGS_Contractor_Special_Conditions_Safety_Requirements.pdf PDF
Atch_2 _WD_SC23_Orangeburg_1-02-15.pdf PDF
SOW_Attachment_9_-_NPTU_Contractor_Special_Conditions.pdf PDF
Atch_7 __1_Sample_Project_-_SOW_Atch_2_-_Bldg_84_Asbestos_Survey.pdf PDF
SOW_Attachment_8_-_Brig_Security_Requirements.pdf PDF
Show all 50

SABER IDIQ - Joint Base Charleston, SC has more files on GovTribe.

On GovTribe

Work with this file on GovTribe

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

#2 Questions and Answers

FA4418-16-R-0001, SABER IDIQ - JB CHS, SC

1. Question: As noted in Section C of the solicitation a proposal bond is required. However, the instructions in Section L do not state where in our proposal response the bond should be located.

Should we include it in Part I?

Answer: Yes, proposal bond can be added as a separate tab in Part I.

2. Question: We have entered into a teaming arrangement for this opportunity. Should we include a copy of our signed teaming agreement with our proposal submittal? If so, which section of the proposal should we include it in?

Answer: Yes, Part III.

3. Question: Section L, Paragraph A, states that the response shall consist of three (3) separate parts. Later in Paragraph C, it states offeror shall submit an original and three (3) copies of their proposal with each part clearly labeled. Please clarify if all three (3) parts, clearly labeled with tabs, are to be included in one binder for a total of four (4) binders being submitted; or if we are to separate each part into its own binder for a total of twelve (12) binders submitted.

Answer: All three parts can be included in one or separate binders.

4. Question: Would it be acceptable to include our Bid Bond immediately following our Proof of 8(a) Status in Part I - Price Proposal?

Answer: See answer to question # 1.

5. Question: Page 45 of 66 of the RFP states that we our "response shall consist of three (3) separate parts; Part I - Price Proposal, Part II - Technical Proposal and Part III - Past Performance Information". Would it be acceptable for us to include each part in its own separate binder?

Answer: See answer to question # 3.

6. Question: May offerors submit one CD containing an electronic copy of all proposal parts on that single CD, or should offerors submit three separate CDs (one for each part)?

Answer: One CD.

7. Question: Part 4, item (iii) on RFP p. 52 notes that typing shall not be less than 12 pitch.

Please clarify how this translates to font point size. Is 10-point font (which general aligns with 12 pitch) acceptable?

Answer: By “pitch” the Government intended to mean “font size”. Typing shall not be less than 12 point font.

8. Section L, Item D.1.a on Page 45 instructs the offeror to submit all PDF files with textual search and copy functions. Please confirm that scanned versions of original signed documents (e.g. the SF 1442 will be allowed).

Answer: Yes.

9. Question: Please clarify the requirement on Page 46 to include information in Sections I- K. A number of documents with fill-ins and certifications within Section J are to be submitted within the technical proposal. Please confirm that pages that require a fill-in within Section I and Section K in its entirety are the only requirements for this section.

Answer: See Sect L, Past Performance Projects List Spreadsheet (Attachment # 9).

10. Question: Does the Government want Section K completed in its entirety or will it be acceptable to the indicator that Paragraph D applies?

Answer: Complete the necessary fill-ins and certifications in Sections I through K. Section K shall be returned in its entirety.

11. Question: Please confirm that Items 0001 – 4001 on pages 4-6 are not to be filled out by the bidders.

Answer: That is correct.

12. Question: May the Offeror submit all volumes within the same binder, if clearly separated by tabs? If not may Parts II and III be submitted with the same binder with Part I, Price submitted separately?

Answer: See answer to question # 3.

13. Question: We are submitting as a team with an 8(a) company and we are the critical sub. As the critical sub we are not 8(a). Will our past performance still be considered?

Answer: Yes.

14. Question: For the hard copy of the sample project drawings, what size and format should they be submitted. For example 11x17, 24x36?

Answer: 11x17, see Section L, Part IV - Documents.

15. Question: For the electronic copy of the sample project drawings, what format should we submit? For example PDF, DWG, etc.

Answer: PDF

16. Question: Is it possible to gain access for the design team to see existing conditions?

Answer: The pre-proposal conference and site visit was held on 17 Nov 15. Another site visit will not be held.

17. Question: Is there any possibility of an extension to the bid date on this project to allow for more competitive pricing and clarifications needed?

Answer: An extension is projected to 22 Dec 15. An amenment will be posted on fbo.gov.

18. Question: The solicitation includes DFARS clause 252.219-7009 SECTION 8(A) DIRECT AWARD (SEP 2007), as: i. (2) It will not subcontract the performance of any of the requirements of this contract without the prior written approval of the SBA and the Contracting Officer. What is the government's intent of this clause inclusion?

Answer: The Contractor is free to subcontract work on this contract, but must still meet the requirements of FAR52.219-14(c)(3) Limitations on Subcontracting which states that the Contractor must perform at least 15% of the cost of the contract, not including the cost of materials, with its own employees. The Contractor shall notify the Contracting Officer that they have entered into a subcontract via submission of an SF Fm 1413 Statement and Acknowledgement for each subcontract. The Prime Contractor shall not enter into a subcontract with any individual or concern that is currently debarred by the Government.

File details come from the government source that posted it. Updated .