_1_Qs_ _As _FA4418-16-R-0001 _SABER_IDIQ.pdf

PDF 47 KB Posted

Attached to
SABER IDIQ - Joint Base Charleston, SC Federal contract opportunity
Solicitation number
FA4418-16-R-0001
Issued by
Department of the Air Force Air Mobility Command

About this file

1 Qs As

View the file

Other files for this federal contract opportunity

Other files attached to SABER IDIQ - Joint Base Charleston, SC, newest first.
File Type Posted
Amendment_0003 _FA4418-16-R-0001 _SABER_IDIQ.pdf PDF
_4_Qs_ _As _FA4418-16-R-0001 _SABER_IDIQ.pdf PDF
Atch_7__1_Sample_Project_-_SOW_Atch_14_-_Bldg_84 _Roof__Summary_Rpt_2.pdf PDF
Atch_7 __1_Sample_Project_-_SOW_Atch_12_-_Bldg_84 _Roof_Survey.pdf PDF
Atch_8 __2_Sample_Project__-_SOW_Atch_6_-_Bldg_1 _Addendum__1 _7_Dec_15.pdf PDF
SOW__Attachment_12_-_Addendum__1 _7_Dec_15.pdf PDF
Atch_7 __1_Sample_Project_-_SOW_Atch_11-_Bldg_84 _Addendum__1 _7_Dec_15.pdf PDF
Atch_7 __1_Sample_Project_-_SOW_Atch_13_-_Bldg_84 _Roof_Summary_Rpt_1.pdf PDF
Amendment_0002 _FA4418-16-R-0001 _SABER_IDIQ.pdf PDF
_2_Qs_ __As_FA4418-16-R-0001_SABER_IDIQ.pdf PDF
Ansi_E-34x44-Border.dwg DWG drawing
Arch_E-36x48-Border.dwg DWG drawing
_3_Qs_ _As_FA4418-16-R-0001_SABER_IDIQ.pdf PDF
Atch_7 __1_Sample_Project_-_SOW_Atch_7_Bldg_84_-_As-builts_Pt_5.pdf PDF
Atch_7 __1_Sample_Project_-_SOW_Atch_4_-_Bldg_84_-_As-builts_Pt_2.pdf PDF
Atch_7 ___1_Sample_Project_-_SOW_Atch_9_-_Bldg_84_-_As-builts_Pt_7.pdf PDF
Atch_8 __2_Sample_Project_-_SOW_Atch_4_-_Bldg_1_-_As-builts-Current.pdf PDF
Atch_8 __2_SampleProject_-_SOW_Atch_5_-_Bldg_1_-_As-builts-Original.pdf PDF
Atch_7 __1_Sample_Project_-_SOW_Atch_5_-_Bldg_84_-_As-builts_Pt_3.pdf PDF
Atch_7 __1_Sample_Project_-_SOW_Atch_8_Bldg_84_-_As-builts_Pt_6.pdf PDF
Atch_7 __1_Sample_Project_-_SOW_Atch_10_Bldg_84_-_As-builts_Pt_8.pdf PDF
Atch_7 __1_Sample_Project_-_SOW_Atch_3_-_Bldg_84_-_As-builts_Pt_1.pdf PDF
Amendment_0001 _FA4418-16-R-0001 _SABER_IDIQ.pdf PDF
Atch_7 __1_Sample_Project_-_SOW_Atch_6_-_Bldg_84_-_As-builts_Pt_4.pdf PDF
Site_Visit_Min _Attendees-SABER.pdf PDF
Atch_9 _Past_Performance_Projects_List.docx DOCX document
Atch_3 _WD_SC29_Berkeley_5-22-15.pdf PDF
SOW_Attachment_2_-_JBCGS_28_31_76_Interior_Fire_Alarm_System_ _Mass_Noti....pdf PDF
SOW_Attachment_3_-_JBC_Cable_Management_Policy.pdf PDF
FA4418-16-R-0001 _SABER_IDIQ.pdf PDF
Atch_4 _WD_SC30_Charleston_5-22-15.pdf PDF
SOW_Attachment_6_-_JBCGS_01572_-_Waste_Management.pdf PDF
SOW_Attachment_1_-_JBC_ACP.PDF PDF
Atch_7 __1_Sample_Project_-_SOW_-_Bldg_84 _1_Aug_15.pdf PDF
SOW_Attachment_4_-_JBCGS_01501_-_Environmental.pdf PDF
Atch_8 __2_Sample_Project_-_SOW_Atch_2_-_Bldg_1_Conceptual_Floor_Plan.pdf PDF
Atch_7 __1_Sample_Project_-_SOW_Atch_1_-_Bldg_84_Floorplan.pdf PDF
SOW_Attachment_11_-_UFGS_Contractor_Special_Conditions_Safety_Requirements.pdf PDF
Atch_2 _WD_SC23_Orangeburg_1-02-15.pdf PDF
SOW_Attachment_9_-_NPTU_Contractor_Special_Conditions.pdf PDF
Atch_7 __1_Sample_Project_-_SOW_Atch_2_-_Bldg_84_Asbestos_Survey.pdf PDF
SOW_Attachment_8_-_Brig_Security_Requirements.pdf PDF
Atch_1 _SOW__Tech_Specs _16_Jul_15 _FA4418-16-R-0001 _SABER.pdf PDF
Atch_8 __2_Sample_Project_-_SOW_-_Bldg_1 _17_Aug_15.pdf PDF
SOW_Attachment_5_-_JBCGS_01540_-_Green_Procurement.pdf PDF
Atch_6 _Green_Procument_Form.pdf PDF
Atch_5 _WD_SC31_Dorchester_5-22-15.pdf PDF
SOW_Attachment_10_-_UFGS_01_45_00_-_Quality_Control.pdf PDF
SOW_Attachment_7_-_JBCGS_01575_-_Temporary_Environmental_Controls.pdf PDF
Atch_8 __2_Sample_Project_-_SOW_Atch_1_-_Bldg_1_Existing_Floor_Plan.pdf PDF
Show all 50

SABER IDIQ - Joint Base Charleston, SC has more files on GovTribe.

On GovTribe

Work with this file on GovTribe

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

#1 Questions and Answers

FA4418-16-R-0001, SABER IDIQ - JB CHS, SC

1. Question: Are there asbuilt drawings available for DKGV 15-2056 Repair Naval

Headquarters Facility B-84 and DKGV 11-2196 Renovate Bldg 1?

Answer: Yes. The asbuilts for the two sample projects will be posted on fbo.gov via Amendment.

2. Question: Section L, Page 49 of 66, Paragraph 3 requires that the Past Performance

Projects List spreadsheet (Attachment #9) and supplemental information in paragraphs 3(a), 3(b), and 3(c) be submitted. Paragraph 3 limits the number to no more than ten

(10) contracts. As a 8(a) JV firm, can 10 contracts be submitted for each member of the

JV?

Answer: No. See Section L, 3. PART III, for details. Ten (10) contracts total for the Prime and major subcontractors. Performance information submitted for individual task orders issued under a single IDIQ contract will not be counted individually. Instead, task orders issued under a single IDIQ contract will be counted with their parent IDIQ as one

(1) of the ten (10) contracts.

3. Question: Section L, Page 50 of 66, Paragraph 3.(a), mentions contracts for major subcontractors. Is there a bona fide requirement to submit contract information for a major subcontractor?

Answer: Yes, if you want major subcontractor’s past performance to be considered.

4. Question: Section L, Page 50 of 66, Paragraph 3.(a) provides a list of information that must be submitted for each contract. The information listed does not indicate the scope of work for each contract to be included. Can detailed scope of work of project also be included?

Answer: Yes.

5. Question: Section L, page 51 of 66, Paragraph 3.(b) states that supplemental information be submitted which demonstrates customer satisfaction with job performance. Can completed performance evaluations and/or CCASS reports be submitted as/with this information.

Answer: Yes.

6. Question: Section L, L-001 Proposal Format, Paragraph C (page 45 of 66), indicates that an electronic copy of the proposal (compatible with Microsoft Office 2010) should be submitted. Paragraph D. references Adobe Acrobat 10.0 format for “Submitting Electronic Proposals.” Can you clarify the electronic format in which you wish the proposal submitted?

#1 Questions and Answers

FA4418-16-R-0001, SABER IDIQ - JB CHS, SC

Answer: If documents and spreadsheets are submitted they shall be compatible with Microsoft Office 2010. If PDF documents are submitted they shall be compatible with Adobe Acrobat 10.0.

7. Question: What is the deadline for final questions on this solicitation?

Answer: 2 Dec 2015

8. Question: Attachment 1 - SOW Technical Specs, Paragraph 3.2.2 (page 6) indicates that “QCMs shall be someone other than the CM or the PS.” In the same document, Paragraph 3.2.5 (also on page 6) states that “SMs cannot be the PS.” Where required personnel qualifications apply and the scope and utilization of resources is appropriate, can the SMs be assigned the QCM responsibilities?

Answer: Yes

File details come from the government source that posted it. Updated .