Attachment 12 - Fort Sill MATOC QA MICC.pdf

PDF 943 KB Posted

Attached to
Fort Sill MATOC - Solicitation Federal contract opportunity
Solicitation number
W9124L-23-B-0001
Issued by
Department of the Army Materiel Command Mission and Installation Contracting Command Fort Eustis

About this file

This document contains questions and answers related to a solicitation for a Multiple Award Task Order Contract (MATOC) for maintenance and repair services at Fort Sill. Work may include general construction in multiple disciplines such as demolition, repair, alteration of buildings, HVAC, civil, structural, mechanical, painting, roofing and paving. The Department of the Army Materiel Command Mission and Installation Contracting Command Fort Eustis is the contracting agency. Bids are due for an initial seed project to repair the HVAC system in Building 4702, with a project completion duration of 240 calendar days from notice to proceed. Eligible 8(a) small businesses may compete for this set-aside opportunity. No technical approach or past performance submissions are required with bids.

View the file

Other files for this federal contract opportunity

Other files attached to Fort Sill MATOC - Solicitation, newest first.
File Type Posted
Solicitation W9124L23B0001-0006 MATOC 4-25-2023.pdf PDF
Amendment W9124L23B0001-0006 4-25-2023.pdf PDF
Attachment 2 - Fort Sill MATOC Base Specifications - Rev 2-4-25-2023.pdf PDF
Amendment W9124L23B0001-0005 4-24-2023.pdf PDF
Attachment 19 - Fort Sill MATOC QA Technical.pdf PDF
Solicitation W9124L23B0001-0005 MATOC 4-24-2023.pdf PDF
Solicitation W9124L23B0001-0004 MATOC.pdf PDF
Amendment W9124L23B0001-0004 MATOC.pdf PDF
Attachment 18 - Fort Sill MATOC QA Technical.pdf PDF
Solicitation W9124L23B0001-0003 MATOC.pdf PDF
Attachment 16-Ft Sill Air Cooled Chiller Options R07-22-2022.pdf PDF
Attachment 17 Ft Sill Mechanical Design Guide R03-14-2023.pdf PDF
Attachment 15-Asbestos Inspection Report -1-17-2013.pdf PDF
Attachment 13- Fort Sill MATOC QA Technical.pdf PDF
Amendment W9124L23B0001-0003 MATOC.pdf PDF
Attachment 9- SEED Project Drawings 4702-Revised 0003.pdf PDF
Attachment 10-TOC 21-007 SUBMITTAL REGISTER-Rev1-4-6-2023.pdf PDF
Attachment 14- AS BUILTS 4-6-2023.pdf PDF
Attachment 8 - SEED Project SOW - Specifications-Rev1-4-6-2023.pdf PDF
Attachment 2 - Fort Sill MATOC Base Specifications-Rev1-4-6-2023.pdf PDF
Exhibit G - Fort Sill OK Contractor Weather Report Submittal.pdf PDF
Amendment 2 - W9124L23B0001 0002.pdf PDF
Exhibit H - Fort Sill OK Contractor Material Delay Time Extension Request.pdf PDF
Solicitation - W9124L23B0001 0002.pdf PDF
Amendment 1 - W9124L23B0001 0001.pdf PDF
Solicitation - W9124L23B0001 0001.pdf PDF
Attachment 11 - Site Visit Attendees 3.8.2023_Redacted.pdf PDF
Exhibit F - FS Form 94_PAYMENT ESTIMATE - CONTRACT PERFORMANCE.pdf PDF
Exhibit A -ContractProgressReport.pdf PDF
Attachment 4 - General Decision Number OK20230023 - Heavy - dated 01.06.2023.pdf PDF
Attachment 2 - Fort Sill MATOC Base Specifications.pdf PDF
Attachment 1 - SOW MATOC SILL-Rev3-2-14-2023.pdf PDF
Exhibit B - ContractorsQualityControlDailyReport.pdf PDF
Exhibit C-FS_Form_4025.pdf PDF
Exhibit D -SF1413.pdf PDF
Attachment 9 - Seed Project Drawings 4702.pdf PDF
Attachment 7 - ODOT 2019 -FULL-SPEC-Web-Version.pdf PDF
Attachment 6 - General Decision Number OK20230077 - Residential - dated 01.06.2023.pdf PDF
Exhibit E -SWPPP review 2023 check sheet.pdf PDF
Attachment 10 - TOC 21-007 SUBMITTAL REGISTER.pdf PDF
Attachment 5 - General Decision Number OK20230043 - Building - dated 02.10.2023.pdf PDF
Solicitation W9124L23B0001-2-24-2023.pdf PDF
Attachment 8 - SEED Project SOW Specifications.pdf PDF
Attachment 3 - General Decision Number OK20230014 - Highway - dated 01.06.2023.pdf PDF
Show all 44

On GovTribe

Work with this file on GovTribe

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

1. QUESTION: Can work hours be expanded?

ANSWER: Reference Attachment 8, Section 01 10 00, paragraph 1.14. Normal duty hours for work are Monday through Friday, 7:30 a.m. – 4:00 p.m. CST, excluding federally recognized holidays. Weekend work and holiday work will be allowed with approval from the Contracting

Officer, this work should be requested at least seven calendar days in advance.

2. QUESTION: Will the attendance roster be published in a future addendum?

ANSWER: The Government released the Contractor Sign In Sheet in Amendment 0001 with required redactions in accordance with (IAW) Army Regulation 340-21 and Federal Acquisition

Regulation (FAR) Part 24, and Army Federal Regulation Supplement (AFARS) Subpart 5124.1.

3. QUESTION: Is a bid bond required? In section 5.5 it states that P&P bond of $10M is required. But, in section 5.4.1 it states that all member of a JV must sign the bid bond.

ANSWER: No bid bond is required. See revised Section L- Instruction, Conditions and Notice to Bidders, paragraph 5.4.1. As a JV, all members of the JV shall sign the SF 1442, Corporate

Certificate and the performance and payment bond capacity documentation unless a written agreement by the JV is furnished with the bid designating one firm with the authority to bind the other member(s) of the JV.

4. QUESTION: Are there any further qualifications requirements due with our response besides the 1442, Reps & Certs and copy of a JV agreement?

ANSWER: Yes, performance and payment bond capacity documentation. Refer to the

Solicitation – W9124L23B0001, Section L – Instructions, Conditions and Notices to Bidders; C.

Bid Preparation Instructions, 5. Bid Content.

5. QUESTION: Are there any requirements with stipulations for the submission of any Key

Personnel, PPQ’s or Past Performance?

ANSWER: No. Refer to the Solicitation – W9124L23B0001, Section L – Instructions, Conditions and Notices to Bidders; C. Bid Preparation Instructions, 5. Bid Content for bid requirements and Section M- Evaluation Factors for award.

6. QUESTION: We highly recommend the Government reconsider revising Section L and

Section M of the RFP, and require, at a minimum, a technical proposal that allows the GOV

Attachment 12 - Fort Sill MATOC QA MICC W9124L-23-B-0001 to evaluate the Offeror’s key personnel, past performance/experience, and technical and project management approaches. Is adding additional qualification requirements something the gov would consider so contracts and not awarded solely on low price?

ANSWER: We appreciate your comments. This is a IFB not an RFP. The Government has broad discretion to determine its needs and the best way to meet them. The concerns you conveyed were considered prior to arriving at the proposed acquisition strategy. The

Government acknowledges some risks exist but believe this approach will support our needs. As with all contracts, the possibility of “buying in” exists. The Government has adequate remedies under the contract to address any default by Contractor(s). As required in FAR 9.203(b), a contract award will not be met without an affirmative determination of responsibility. Per FAR

9.104-3(b), A prospective contractor that is or recently has been seriously deficient in contract performance shall be presumed to be non-responsible. At that time, the issue will be referred to the Small Business Administration to certify the company/contractor is or is not responsible

(FAR 19.601). Refer to the Solicitation – W9124L23B0001- Section M Basis for award and evaluation, paragraph c. Once the winning bid(s) is (are) selected, the Contracting Office must determine if the price is fair and reasonable and if the contractor meets the responsibility criteria in FAR Part 9 (Contractor Qualifications) and Subpart 9.4- Debarment, Suspension and

Ineligibility. If the Contracting Office determines that a contractor past performance is unallowable, the Contracting Office will confer with the Small Business Association to determine if the Contractor is able to perform on this MAID-IQ.

7. QUESTION: Please confirm there is no technical or managerial approach volume required with proposal submission. None were noted within Section C Bid Preparation Instructions.

ANSWER: Correct, no technical or managerial approach volume are required.

8. QUESTION: Section L, paragraph C.5.5.2 states to submit SF 1442 Section B (Supplies or

Services and Prices/Costs) as part of the bid package. However, Section B includes line items for the MATOC Base Year, Option Year 1, Option Year 2, Option Year 3, and Option Year

4. There doesn’t appear to be a line item for the SEED Project. Please advise where within

Section B Offerors are to include the price for the SEED Project, and please advise on how, Attachment 12 - Fort Sill MATOC QA MICC if any, Offerors are to complete the Section B for the MATOC Base Year and all Option

Years.

ANSWER: Refer to Solicitation – W9124L23B0001, Section B and Section L will be revised to clarify. Insert the bid for the SEED Project into Contract Line-Item Number (CLIN) 0001.

CLIN’s 1000-4000 can be ignored for bidding on this IFB.

9. QUESTION: Please confirm if “RESIDING” in the United States means must have a United

States Citizenship to work on Fort Sill Base?

ANSWER: Refer to Attachment 1 – SOW MATOC SILL-Rev3-2-14-2023 Section 1.6.8 for information regarding what is needed for contractors or subcontractors to access Fort Sill.

10. QUESTION: Line 11 Project Completion Duration Calendar Days was blank. Please provide the anticipated duration for this Repair HVAC System Bldg. 4702 SEED Project.

ANSWER: Refer to Revised Solicitation – W9124L23B0001, FAR Clause 52.211-10. 240

Calendar days after the date of receipt of notice to proceed.

11. QUESTION: Can the Government provide an example of additional documents that may be required and do they need to be included in the proposal submission or upon request.

ANSWER: Refer to the Solicitation – W9124L23B0001, Section L – Instructions, Conditions and Notices to Bidders; C. Bid Preparation Instructions, 5. Bid Content for documents that need to be submitted for a bid to be found responsive.

12. QUESTION: The Statement of Work list the personal required to complete this contract although I do not see that listed as and IFB requirement. Is this correct?

ANSWER: Correct. Personnel requirements will be a required submittal after award.

13. QUESTION: Is there a separate IFB attachment besides the solicitation if you can you please send.

ANSWER: All attachments and technical exhibits can be found on Sam.gov under the IFB

W9124L23B0001.

14. QUESTION: Regarding period of performance for task orders issued under this contract vehicle, will they be non-negotiable or negotiable due to lead times for various equipment and

Attachment 12 - Fort Sill MATOC QA MICC materials? Further will staged/phased notice-to-proceed be provided to help combat lead time and other factors affecting period of performance.

ANSWER: Refer to the Solicitation – W9124L23B0001-Section H Special Contract

Requirements, paragraph H19 and H29 and FAR Clause 52.249-10. The completion of work on

Task Orders (TOs) is independent of each other and may run concurrently. Contractors should ensure that performance of TOs that run concurrently are staffed to work TOs simultaneously in order to complete the TO by the completion date stated in the TO.

15. QUESTION: Is there currently funding for the seed project?

ANSWER: Refer to the Solicitation – W9124L23B0001- Section M, Basis for award and evaluation, paragraph b. Notice to bidder(s): Funds are currently available for this effort.

16. QUESTION: How will it be confirmed that we are, in fact, an 8(a) firm since the SBA no longer reviews/approves joint ventures for competitive 8(a) set-asides.

ANSWER: Refer to the Solicitation – W9124L23B0001- Section M, Basis for award and evaluation, paragraph c. Once the winning bid(s) is (are) selected, the Contracting Office will obtain small business eligibility determination from the Oklahoma Small Business

Administration (SBA). For any Joint Venture (JV) contractor(s) an eligibility determination will be done for each 8(a) contractor that is part of the JV.

Attachment 12 - Fort Sill MATOC QA MICC

File details come from the government source that posted it. Updated .