Amend 0002 Contractor RFIs and Responses.pdf

PDF 75 KB Posted

Attached to
Eastern Multiple Award Task Order Contract (MATOC) Replacement Federal contract opportunity
Solicitation number
47PL0122R0035
Issued by
General Services Administration Public Buildings Service Region 10

About this file

This document contains responses to contractor questions regarding a federal solicitation for construction services. The solicitation seeks proposals for an Indefinite Delivery Indefinite Quantity (IDIQ) Multiple Award Task Order Contract to support construction projects in federally owned and leased facilities in Eastern Washington, Eastern Oregon, and Idaho. The General Services Administration Public Buildings Service Region 10 will award up to six contracts worth a total of $70 million over five years. Services include tenant improvements, building repairs, conveyance systems work, roofing, mechanical, electrical, plumbing, and exterior projects. A pre-proposal site visit was held on July 6th for an initial seed project to replace sump pumps. Proposers must complete exhibits to obtain controlled unclassified drawings and specifications. Responses clarify evaluation criteria and instructions, confirm a real seed project, and decline adding a second site visit.

View the file

Other files for this federal contract opportunity

Other files attached to Eastern Multiple Award Task Order Contract (MATOC) Replacement, newest first.
File Type Posted
Amend 0007 Attachment F Seed Project Price and Services Schedule Rev2.xlsx XLSX spreadsheet
Amend 0007 SF30 47PL0122R0035.pdf PDF
Amend 0007 Contractor RFIs and Responses.pdf PDF
Amend 0006 Attachment F Seed Project Price and Services Schedule Rev1.xlsx XLSX spreadsheet
Amend 0006 Contractor RFIs and Responses.pdf PDF
Amend 0006 SF30 47PL0122R0035.pdf PDF
Amend 0006 Attachment F Seed Project Price and Services Schedule Rev1.xlsx XLSX spreadsheet
Amend 0005 SF30 47PL0122R0035.pdf PDF
Amend 0005 Contractor RFIs and Responses 4.pdf PDF
Amend 0004 SF30 47PL0122R0035.pdf PDF
Amend 0004 Site Visit Sign In Sheet 2 Redacted.pdf PDF
Amend 0004 Contractor RFIs and Responses 3.pdf PDF
Amend 0003 2019 Asbestos Reinspection Survey Report Thomas S Foley USCH.pdf PDF
Amend 0003 SF30 47PL0122R0035.pdf PDF
Amend 0002 SF30 47PL0122R0035.pdf PDF
Amend 0002 Exhibit 6 Past Performance Questionnaire Rev1.docx DOCX document
Amend 0002 R10 EMATOC SOW 04222022.pdf PDF
Amend 0002 Site Visit Sign In Sheet Redacted.pdf PDF
Amend 0001 RFP EMATOC 47PL0122R0035.pdf PDF
Amend 0001 SF1442 47PL0122R0035.pdf PDF
Amend 0001 Attachment D - TORFP Seed Project.pdf PDF
Amend 0001 SF30 47PL0122R0035.pdf PDF
SF1442 47PL0122R0035 EMATOC.pdf PDF
Attachment A EMATOC Terms and Conditions.pdf PDF
Attachment D TORFP Seed Project.pdf PDF
Attachment E Seed Project SOW.pdf PDF
Attachment F Seed Project Price and Services Schedule.xlsx XLSX spreadsheet
7.1 Vendor Security Training.pdf PDF
7.4 Sample OF 306.pdf PDF
Attachment C Example of TO Reps and Certs.docx DOCX document
Exhibit 2 Read Me First - CUI Document.pdf PDF
7.5 Submittal Transmittal Form.xls XLS spreadsheet
7.11 Project Management Information System.pdf PDF
Attachment G Seed Project Wage Determination.pdf PDF
Exhibit 3 GSAAffiliatedCustomerAccounts.pdf PDF
Exhibit 6 Past Performance Questionnaire.docx DOCX document
Exhibit 7 GSA Security Manual.pdf PDF
7.2 Sample ROCAL.xlsx XLSX spreadsheet
7.3 Sample CIW Form 850.docx DOCX document
7.7 R10 NCMMS Asset ImpExp Template.xlsx XLSX spreadsheet
RFP EMATOC 47PL0122R0035.pdf PDF
EMATOC Agreement.pdf PDF
Attachment B Example of TO Agreement.docx DOCX document
Exhibit 1 3490.3 Policy.pdf PDF
Exhibit 4 Contractor Project Experience Form.docx DOCX document
Exhibit 5 Key Personnel Resume Form.docx DOCX document
Exhibit 8 IDIQ Price Schedule.xlsx XLSX spreadsheet
SF1442 47PL0122R0041 Seed Project.pdf PDF
7.6 Controlled Unclassified Information 34903.pdf PDF
GSA527-21.pdf PDF
Show all 50

Eastern Multiple Award Task Order Contract (MATOC) Replacement has more files on GovTribe.

On GovTribe

Work with this file on GovTribe

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

8 July 2022

RFP 47PL0122R0035 EMATOC & 47PL0122R0041 Sump Pump Seed Project Pre-Proposal Requests For Information (RFI) and Responses

1.) Question: Please verify the Government’s point of contact for the PPQs is Kimberly Johnson. Also the subject line has the wrong project number and title.

Answer: Correct POC is MacKenzie Dunn at mackenzie.dunn@gsa.gov. Exhibit 6 Past Performance Questionnaire revised and attached as revision 1.

2.) Question: Are these bidding as two separate projects or are they combined as one?

Answer: The Seed Project is an evaluation factor for the EMATOC RFP (47PL0122R0041) which is an Indefinite delivery/quantity (IDIQ) type of contract vehicle. This type of contract allows GSA to compete and issue Task Order Requests when needs arise to the pool of awarded Contractors. The Seed Project is in support of the EMATOC and will be the first issued task order against the vehicle in accordance with the evaluation criteria. Reference RFP EMATOC 47PL0122R0035 Section L for details.

3.) Question: Is the seed project, a real project? If the seed project is awarded, will the winner also be awarded the IDIQ?

Answer: Yes, the Seed Project is a real project. The awardee of the Seed Project will be awarded as a task order under the IDV. It is noted that per the solicitation, GSA intends to award up to six (6) IDIQ contracts as part of a Multiple Award Task Order Contract (MATOC) pool. Winning the Seed Project award does not preclude an offeror from being awarded a MATOC contract. Reference RFP EMATOC 47PL0122R0035 Section L for details.

4.) Question: Will there be another site visit?

Answer: No, at this time there is no plan to have a second site visit. As there is no access into the elevator pit during the site walk, it is determined that the technical documents provided with the SOW for the Sump Pump RFP are sufficient.

5.) Question: Will you post the sign in sheet from the site visit yesterday?

Answer: Yes. Please see attached Site Visit Sign in Sheet.

6.) Question: Are there base drawings for this project?

Answer: Yes, there are drawings. However, they contain Controlled Unclassified Information (CUI). Please provide a completed copy of Exhibit 2 with all required information and documents, and follow the instructions in Exhibit 3 to obtain the GACA email address. Once received at mackenzie.dunn@gsa.gov, access will be granted to the CUI documents.

7.) Question: Which company is the Facilities and Operations Maintenance at the building?

Answer: This information will be provided as necessary at the award of the Task Order.

8.) Question: Page 6/7 – Vol III PP – Tab 1 – Factor 4 – Subfactor 2: If there is a completed CPARS on file can that be noted in lieu of a PPQ?

Answer: Please provide PPQ's for all projects. Providing a copy of a CPARS does not meet the intent of the evaluation factor. If unable to obtain, please reference the RFP 47PL0122R0035 Section L-4.2 for information and instructions.

9.) Question: If a PPQ is required (regardless, if it has a completed CPARS) Can you reassign a new PPQ right away?

Answer: Yes, Exhibit 6 Past Performance Questionnaire revised and attached as revision 1.

10.) Question: RFP Page 22/23 – L-2.7: For the email submission option. Please provide the file size maximum capacity that we can send in one email.

Answer: The maximum email inbound attachment for GSA is 25MB per single email.

11.) Question: RFP Page 23 – L-2.8.2: Exception List of pages that will not be counted

– You have Past Performance Questionnaires listed. a. Please clarify that PPQ’s are or are not to be in proposal.

Answer: PPQ's are to be in your proposal, they are just not being counted toward your page limits.

12.) Question: RFP Page 31 – L-4.2: Please clarify if you are wanting a list of names of who received the PPQ’s for that subfactor.

Answer: Please provide a completed Exhibit 6 PPQ document for each project being provided for evaluation for this subfactor. If unable to obtain a completed PPQ from a client before the closing date, the offeror should complete and submit with the proposal the first page of the PPQ, which will provide contact and client information for the respective project.

13.) Question: FP Page 45 – M-13: States that you will be obtaining independent information beyond our proposal. Can you expand on how you go about evaluating items (a) thru (f)?

Answer: RFP 47PL00122R0035 Section M-13 states The Contracting Officer's determination of an Offeror's responsibility or non-responsibility may be based upon any information obtained by the Contracting Officer, and is independent of the evaluation of offers set forth herein. This means that a responsibility determination may require information that is not included in the evaluation criteria described by Table M-1

- Evaluation Factors, and provides a list of the type of information that could be needed further, to determine an offer's responsibility. It is believed that the requested information will be sufficient to make this determination for any offeror, but this notifies and reserves the right to obtain further if necessary.

14.) Question: Please confirm the period of performance for the Task Order. Is it 150 days or 120?

Answer: The period of performance for the Task Order is 120 calendar days from Award to Substantial Completion and 30 days from Substantial Completion to Final Completion, for a total of 150 calendar days.

15.) Question: Are liquidated damages in effect for the task order?

Answer: No they have been determined to be unnecessary for this Task Order. Please reference Attachment D TORFP Seed Project.pdf , Section Task Order Contract, number 5.

16.) Question: Please provide the name of the company who is currently servicing the elevators for this building.

Answer:This information will be provided as necessary at the award of the Task Order.

File details come from the government source that posted it. Updated .