5_Jun_17_Attch_1_CIMS_III_Acquisition_Questions_&_Answers.pdf

PDF 82 KB Posted

Attached to
Command Information Management System (CIMS) III
Solicitation number
W9126017R0001
Issued by

About this file

This document provides answers to various questions received regarding the CIMS III acquisition.

View the file

Other files

File Type Posted
Attachment_8_-_Contract_Cost_and_Price_Template.xlsx XLSX spreadsheet
Attachment_9_-_EST_Labor_Hour_Contract_Cost_Template.xlsx XLSX spreadsheet
Response_to_Questions_Amended_21_Sept_17.pdf PDF
Solicitation_W91260-17-R-0001_Amendment_0001.pdf PDF
Attachment_4_-_Sample_TO_PWS.docx DOCX document
Attachment_8_-_Contract_Cost_and_Price_Template.xlsx XLSX spreadsheet
Attachment_9_-_EST_Labor_Hour_Contract_Cost_Template.xlsx XLSX spreadsheet
Attachment_1_CIMS_III_IDIQ_PWS_19_Sep_17.pdf PDF
Response_to_Questions_Amended_18_Sept_17.pdf PDF
Attachment_9_-_EST_Labor_Hour_Contract_Cost_Template.xlsx XLSX spreadsheet
Attachment_1_-_CIMS_III_IDIQ_PWS_24_Aug_17.pdf PDF
Attachment_6_-_Past_Performance_Cover_Letter_and_Questionnaire.docx DOCX document
Attachment_5_-_Past_Performance_Information_(PPI).docx DOCX document
Solicitation_W91260-17-R-0001.pdf PDF
Attachment_3_-_Position_Description_(PD)_Format.docx DOCX document
Attachment_4_-_Sample_TO_PWS.pdf PDF
Attachment_7_-_Consent_Letter_Sample.doc DOC document
Attachment_2_-_DD254_Retrieval_Information.pdf PDF
Attachment_8_-_Contract_Cost_and_Price_Template.xlsx XLSX spreadsheet
Attachment_11_-_Team_Composition_Matrix.doc DOC document
Attachment_10_-_Accounting_System_Checklist.docx DOCX document
Response_to_Questions_Amended_13_Sept_17.pdf PDF
Response_to_Questions.pdf PDF
Attachment_7_-_Draft_Consent_Letter_Sample_Ready.doc DOC document
Attachment_3_-_Draft_Position_Description_(PD)_Format_Ready.docx DOCX document
Attachment_6_-_Draft_Past_Performance_Cover_Letter_and_Questionnaire_Ready.docx DOCX document
Attachment_1_-_Draft_CIMS_III_IDIQ_PWS.pdf PDF
Attachment_11_-_Draft_Team_Composition_Matrix.doc DOC document
Attachment_10_-_Draft_Accounting_System_Checklist.docx DOCX document
Attachment_2_-_Draft_DD254_Retrieval_Information_Ready.pdf PDF
Attachment_4_-_Draft_Sample_TO_PWS.docx DOCX document
Attachment_9_-_Draft_EST_Labor_Hour_Contract_Cost_Template.xlsx XLSX spreadsheet
Attachment_8_-_Draft_Contract_Cost_and_Price_Template.xlsx XLSX spreadsheet
16_Aug_17_CIMS_III_Q&A.pdf PDF
Attachment_5_-_Draft_Past_Performance_Information_(PPI)_Ready.docx DOCX document
CIMS_III_Draft_Solicitation.pdf PDF
5_Jun_17_Attch_3_CIMS_III_-_How_to_Get_a_CAC_Training.ppt PPT presentation
5_Jun_17_Attch_4_CIMS_III_-_How_to_Get_an_AKO_Account_Training.ppt PPT presentation
5_Jun_17_Attch_2_CIMS_III_Bidder_Data_Access_Training.ppt PPT presentation
DRAFT_CIMS_III_IDIQ_PWS.pdf PDF
Show all 40

On GovTribe

Work with this file

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

Command Information Management Systems (CIMS) III

Questions & Answers (Q&A)

30 May 2017

Question 1. Has the scope of work decreased so significantly from the previous contract, that it’s more looking like under 10 Full Time Equivalent (FTE)?

Answer 1. No, the work has not decreased so significantly from CIMS II. Currently, we are tracking 21 FTEs and we do not anticipate this decreasing to around/under 10 FTE under CIMS

III.

Question 2. Is it true that a significant portion of this work is moving over to Ft Carson to the

Network Enterprise Center (NEC) there? If so, how many FTE will be at Peterson, Ft Carson and

Redstone?

Answer 2. United States Army Space and Missile Defense Command/Army Forces Strategic

Command (USASMDC/ARSTRAT) Redstone, AL has already migrated to the local NEC.

USASMDC/ARSTRAT Peterson AFB, CO is contemplating migrating to the Ft. Carson NEC;

however, no CIMS contractors should be affected by this move.

Question 3. Will there be an industry day?

Answer 3. There will not be an industry day. However, an electronic library has been put together for all interested vendors to review current Task Order (TO) Performance Work

Statement (PWS) requirements and any other applicable documentation. The electronic library will be located on Army Knowledge Online (AKO). An AKO account and Common Access

Card (CAC) will be required to retrieve the documents. The following instructions are attached to help interested vendors retrieve both:

1) Attachment 1: CIMS III Bidder Data Access Training

2) Attachment 2: CIMS III - How to Get a CAC Training

3) Attachment 3: CIMS III - How to Get an AKO Account Training

If vendors have questions regarding library access, please contact the Contracting Officer, Rachel Hickenlooper, at Rachel.m.hickenlooper.civ@mail.mil with a cc to the Contract

Specialist, Cindy Gama, at Cynthia.k.gama.civ@mail.mil.

The intent of the electronic library is to allow offerors to understand the specific TO requirements for USASMDC/ARSTRAT. Each PWS represents the requirement as it is today on the CIMS II Indefinite Delivery Indefinite Quantity (IDIQ) contract. Future/follow-on TOs could change due to changes in customer requirements. Questions received by vendors regarding the specific information within each PWS will be reviewed by the acquisition team. A determination will be made as to whether or not an answer is needed for the CIMS III acquisition. Questions that require an answer to properly bid on the CIMS III acquisition will be forwarded to the appropriate individual for answers. Answers will be provided via FBO either as a Q&A similar to this format, or as an attachment to the draft solicitation, which is estimated to mailto:Rachel.m.hickenlooper.civ@mail.mil mailto:Cynthia.k.gama.civ@mail.mil be released in July 2017. This date, by no means, is to be construed as a commitment by the

Government and is subject to change.

Question 4. Any significant hot buttons or issues that interested contractors need to be aware prior to responding to the solicitation?

Answer 4. There are no known significant hot buttons or issues that may interest contractors prior to responding to the solicitation.

Question 5. We are looking for validation that the Request for Proposal (RFP) is expected to be released towards the end of October 2017 and that it is still expected to be released as a Small

Business Set-aside?

Answer 5. The current estimated release date of the final solicitation is August/September 2017.

CIMS III is still expected to be released as a Small Business set-aside. This, by no means, is to be construed as a commitment by the Government and is subject to change.

Question 6. Is there any specific Small Business demographic that is being looked at?

Answer 6. Market research is being performed to make the final determination. The draft solicitation will identify if the CIMS III requirement will be set-aside to a Small Business category/demographic.

Question 7. Also, we are hoping to see if there is an updated draft PWS that is available?

Answer 7. At this time, there is not an updated draft PWS to provide. A draft PWS will be provided with the draft solicitation and include any changes/updates made at that time.

Question 8. For the CIMS III Draft PWS there is a requirement for a Government Approved Purchasing

System. Will this requirement remain for the Final RFP?

Answer 8. The solicitation requirements are still being worked. This concern has been brought to the contracting team’s attention and is being looked at. The draft solicitation will identify if an approved purchasing system will be required or not.

Note: For those interested in finding teaming arrangements for CIMS III, we recommend you identify yourself as an interested vendor to this announcement and reach out to other companies who have identified themselves as interested vendors.

File details come from the government source that posted it. Updated .