B09_Amendment_0002_Q_A_FOWA_Lighthouse_and_Lighthouse_Road_Repairs_8_29_22_0002.docx
DOCX document 24 KB Posted
- Solicitation number
- 140P3022R0030
About this file
This document represents answers to technical questions received in response to solicitation number 140P3022R0030 issued by the National Park Service for Lighthouse Road & Rehabilitation work at Fort Washington Park. The solicitation seeks contractors to perform repairs to the Fort Washington Lighthouse and Lighthouse Road. The last date for contractors to submit technical questions is September 9, 2022. All questions will be answered in an amendment to the solicitation. The document clarifies that the requirement is for 10 years of trade experience in each of the four identified trades rather than 10 years of corporate experience. Contractors are referred to page 4/64 of the RFP for budget magnitude disclosure in accordance with FAR 36.204.
View the file
Other files
Show all 27
On GovTribe
Work with this file
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
National Capital Parks-East (NACE) Fort Washington Park (FOWA) RFP 140P3022R0030 FOWA Lighthouse & Light House Road Repairs Amendment 2 – Question & Answer Issued:8/29/2022 The last date for contractor to submit any technical questions is 9/9/2022 at 12:00 PM ED. Any questions received after this date will not be addressed. ALL technical questions must be submitted in writing only to brian_dankmeyer@nps.gov. All questions received by the due date and time will be answered in an amendment to the solicitation as soon as practicable after the due date and time. Any questions received after the due date and time will not be addressed through any Amendment.
This document represents answers to all technical question that were received on or before 8/24/2022 at 3:30 PM ED.
1. I have located the site visit information but am having difficulty finding the budget.?
a. Refer to pg 4/64 of the RFP for magnitude disclosure IAW FAR 36.204
2. Subfactor 2b of the proposal states that “the offeror shall be able to show a minimum of 10 years experience in each of the following trades” but also goes on to describe the technical requirements of three projects to demonstrate that experience. Would it be possible to eliminate the requirement for 10 years of corporate experience, but maintain the technical requirements for the trades and the three relevant projects?
a. There is no requirement for “10-years of corporate experience.” Only 10-year trade experience in each of the four trades identified in the solicitation.
File details come from the government source that posted it. Updated .