10 Q&As for the RFP FA520920R0001 as of 7 Jan 20.pdf
PDF 137 KB Posted
- Solicitation number
- FA520920R0001
View the file
Other files
Show all 27
On GovTribe
Work with this file
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
# Topic Reference Question Response Received Answered
1 General NA
Does the Government accept CPARS instead of Past Performance Questionnaires (PPQ) filled out by the service acceptor?
The Government already has an access to the system and it is utilized for further research of the Past Performance Information (PPI) when needed. Therefore it would be the best if each PPI is corresponding to the PPQ. If it is consequently impossible to obtain the PPQ from the service acceptor, the Government still would accept the CPARS.
20-Nov-19 20-Nov-19
2 General NA
Is what past performance regarded as "Recency" on this RFP? IAW Addendum to FAR 52.212-2, Evaluation - Commercial Items, Paragraph B(1), it is within the last three (3) years prior to the issuance of the solicitation.
20-Nov-19 20-Nov-19
3 General NA Are the "AFCOLS Level IV" facilities only applicable to the military installations?
No, if the custodial service were provided to the commercial facility, it still would be regarded as Level IV experiences. 20-Nov-19 20-Nov-19
4 General NA
What is the annual pricing average of the incumbent contract? Award information that was posted on the FBO in 2015 is available for your review at beta.SAM; total contract value is $7,834,655.44 in 5 years. Please submit FOIA request for further information. 20-Nov-19 20-Nov-19
5 General NA
Would PPI/PPQs that were completed more than three (3) years ago be acceptable for the Government?
It is the offeror's discretion what past performance should be submitted to this RFP; all received PPI/PPQs will be evaluated based on the Addendum to FAR 52.212-2, Evaluation - Commercial Items (See Addendum paragraph B(1) for recent past performance evaluation criteria).
20-Nov-19 6-Dec-19
6 General NA Do we need bonding for this project? No, bond is not required for this RFP. 20-Nov-19 20-Nov-19
7 RFP Appendix A
Lists in Appendix C show square footage of MFH (family housing, bldg. 2000 to 4305), however, Appendix A do not show custodial standards for MFH. Please kindly let us know where we can find them.
The purpose of the appendix A is to indicate cleaning standard for each ELIN.
The MFH (family housing, bldgs. 2000 to 4305) is categorized as ELIN “X00D” therefore the service standard is to follow ELIN “X00D” stated on the page 11 of Amendment 0001 Appendix A.
6-Dec-19 10-Dec-19
8 RFP FAR 52.212-1
Is it acceptable if we submit recent PPQs that are similar, but use a different format than the PPQs in the solicitation?
IAW the paragraph (m)B,3(b) of Addenda to FAR 52.212-1 Instruction to Offerors – Commercial Items (October 2018), "The offeror shall send out the PPQ (Attachment 6), using the Past Performance Evaluation Cover Letter, to each of its references."
Please utilize the attachment 6 of the RFP# FA520920R0001 for PPQs.
12-Dec-19 13-Dec-19
9 RFP FAR 52.212-1
We have received notice of Amendment 4 for the subject solicitation which extends the proposal due date to 16 January.
However, the original solicitation which had a proposal due date of 8 January required attachment 5 to be submitted two days earlier on 6 January (Sol pg 39, Part III, para. (c)).
Is attachment 5 still due on 6 January or is that extended to 16 January as well?
The due date of the attachment 5 is to be extended by the amendment 0005 from 6 January 2020, 1400 hours (JST) to 14 January 2020, 1400 hours (JST).
23-Dec-19 7-Jan-20
10 RFP Exhibit 8
The Exhibit 8 ELIN price schedule square footage is different than the Appendix C square footage. Can you please advise which is correct and bidders should use.
"Exhibit - Price Schedule for FA520920R0001" indicates the estimated maximum square footage. Appendix C indicates the actual square footages for each building. 24-Dec-19 7-Jan-20
11 RFP FAR 52.212-1
In Instructions to Offerors, paragraph A, instructions say to submit original plus 1 CD/DVD copy. This implies a hard copy and a DVD is required.
However, in the summary table for the proposal submission the requirement is for a CD/DVD and an "Electronic Copy".
Are we to submit a hard copy + CD/DVD or a CD/DVD and electronic copy. If the later, is the electronic copy to be emailed to you?
Offerors can submit either hard copy + CD/DVD or soft copy + CD/DVD.
Please email to me and Namiko Kaneko for an electronic copy of the proposal.
31-Dec-19 7-Jan-20
RFP#: FA520920R0001
RFP# FA520920R0001
Amendment 0005
Attachment 10 - Q&As for the RFP FA520920R0001 as of 7 Jan 20
File details come from the government source that posted it. Updated .