March_ARB_-_Tab_H_QAs.pdf

PDF 44 KB Posted

Attached to
Base Operations and Support Services (BOS) at March ARB, CA Federal contract opportunity
Solicitation number
FA4664-18-R-0001
Issued by
Department of the Air Force Reserve Command

About this file

March ARB-Tab H QAs

View the file

Other files for this federal contract opportunity

Other files attached to Base Operations and Support Services (BOS) at March ARB, CA, newest first.
File Type Posted
Attach_08_Pricing_Labor_Categories_(dm)_as_of_30_Apr.xlsx XLSX spreadsheet
FA4664-18-R-0001-0002.docx DOCX document
FA4664-18-R-0001-0001.docx DOCX document
Attach_08_Pricing_Labor_Categories_(dm)_as_of_27_Apr.xlsx XLSX spreadsheet
March_PWS_Tab_B_Revision_1,_19_Apr_2018.docx DOCX document
March_PWS_Tab_C_Revision_1,_19_Apr_2018.docx DOCX document
March_PWS_TAB_A_Revision_1,_19_Apr_2018.docx DOCX document
March_PWS_Tab_H_Revision_1,_19_Apr_2018.docx DOCX document
March_PWS_Tab_G_Revision_1,_19_Apr_2018.docx DOCX document
March_PWS_Tab_F_Revision_1,_19_Apr_2018.docx DOCX document
Attach_08_Pricing_Labor_Categories_(dm)_as_of_24_Apr.xlsx XLSX spreadsheet
March_PWS_Tab_D_Revision_1,_19_Apr_2018.docx DOCX document
Attach_08_Pricing_Labor_Categories_(dm)_corrected_19_Apr_18.xlsx XLSX spreadsheet
March_ARB_-_Tab_B_QAs.pdf PDF
E-10_March_Airfield_Lighting.pdf PDF
March_ARB_-_Tab_A_QAs.pdf PDF
March_ARB_-_Tab_C_QAs.pdf PDF
March_ARB_-_Tab_D_QAs.pdf PDF
March_ARB_-_Tab_G_QAs.pdf PDF
C-1_Installation_Layout_Imagery.pdf PDF
G-6_March_Natural_Gas.pdf PDF
March_ARB_-_Tab_F_QAs.pdf PDF
March_ARB_-_Other_QAs.pdf PDF
G-3A_Storm_Drain_1_of_2.pdf PDF
AF-PMTLs_Final_Version_2016.xlsx XLSX spreadsheet
G-8_March_Liquid_Fuels.pdf PDF
G-3B_Storm_Drain_2_of_2.pdf PDF
Attachment_3_SCA_WD_2015-5629,_Rev_5,_25_Jul_17.txt TXT text file
Site_Visit_Sign-in.pdf PDF
Attachment_9_Property_Incidental_to_Place_of_Performance_1_Dec_2017.xlsx XLSX spreadsheet
Attachment_1g_MARCH_PWS_Tab_G_8_Mar_2018.docx DOCX document
Attachment_1d_March_PWS_Tab_D_8_Mar_2018.docx DOCX document
Attachment_1a_March_PWS_TAB_A_8_Mar_2018.docx DOCX document
Attachment_2_DDForm254_-_March_BOS_Contract.pdf PDF
Attachment_1c_March_PWS_Tab_C_8_Mar_2018.docx DOCX document
Attachment_4_DBA_WD_CA180036,_MOD_3,_9_Feb_18.txt TXT text file
Attachment_7_Statement_of_Equivalent_Rates.xls XLS spreadsheet
March_BOS_Pre-Proposal_Conference_and_Site_Visit_28_Feb_18_FINAL.pptx PPTX presentation
Attachment_1f_March_PWS_Tab_F_8_Mar_2018.docx DOCX document
Attachment_5,_CBA_WD_2017-10007,_Rev_1,_with_cover.pdf PDF
FA4664-18-R-0001_23_Mar_18.pdf PDF
Attachment_1h_March_PWS_Tab_H_8_Mar_2018.docx DOCX document
Attachment_8_Pricing_Labor_Categories_(dm).xlsx XLSX spreadsheet
MARCH_PWS_Tab_G_1_Dec_2017.docx DOCX document
March_PWS_Tab_H_1_Dec_2017.docx DOCX document
March_PWS_Tab_B_1_Dec_2017.docx DOCX document
March_PWS_TAB_A_1_Dec_2017.docx DOCX document
March_PWS_Tab_F_1_Dec_2017.docx DOCX document
March_PWS_Tab_C_1_Dec_2017.docx DOCX document
March_PWS_Tab_D_1_Dec_2017.docx DOCX document
Show all 50

Base Operations and Support Services (BOS) at March ARB, CA has more files on GovTribe.

On GovTribe

Work with this file on GovTribe

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

TAB H

1. Reference PWS Paragraph H3.1. Are 2 people required for Alert Aircraft coverage?

Answer: If it is base assigned alert aircraft and their departure dates/time are not planned in advance during 2300-0700, only 1 person is required. If it is based assigned or transient mission that their departure dates/time were scheduled in advance for 2300-0700, the Ktr shall be notified by the CO or designated representative to remain open past core hours, and 2 AMSLs will be required to be on shift.

2. Reference PWS Paragraph H3.2. If the CO requests that AFM remain open, are those paid hours reimbursed as Over and Above?

Answer: No.

3. Reference PWS Paragraph H3.3. If the CO or COR requests Standby coverage, are those paid hours reimbursed as Over and Above?

Answer: No

4. Reference PWS Paragraph H6.1. The paragraph states that we are to use a government furnished vehicle listed in the RGFP master listing to support AMS. We do not see a RGFP listing in this opportunity. Is this referencing Attachment 9? If so, is there a vehicle in that list that is appropriately outfitted for use on the airfield?

Answer: See Attachment 9, line 18, Reg Number 16B00798, TRK 1/2T Crew Cab 4X4

5. *Reference PWS H3.1:

In part, “The mid shift will conduct and document an airfield check before the airfield opens each day….”

Hours for Sunday – Saturday are “2300 – 0700;”

Normal Airfield hours are “0700 – 2300;” and

Base assigned alert aircraft hours are “2300 – 0700”

Core hours are 0700 – 1600 Monday – Friday

Two airfield personnel on duty when the airfield opens to provide services

Reference PWS H3.2:

The Contractor is notified by the CO to remain open past core hours.

Reference PWS H3.3:

After core hours notifications may be received from the CO or COR. The Contractor shall be on site within two hours of notification.

Questions and Comment regarding PWS H3.1, 3.2, 3.3:

Are the hours 2300 – 0700 considered standby hours?

Answer: No

If staffed, will 1 AMSL fulfill the requirements?

Answer: If it is base assigned alert aircraft and their departure dates/time are not planned in advance during 2300-0700, only 1 person is required. If it is based assigned or transient mission that their departure dates/time were scheduled in advance for 2300-0700, the Ktr shall be notified by the CO or designated representative to remain open past core hours, and 2 AMSLs will be required to be on shift.

Are mid-shift hours fully staffed? Only 1 AMSL for alert aircraft missions only.

Answer: If it is base assigned alert aircraft and their departure dates/time are not planned in advance during 2300-0700, only 1 person is required. If it is based assigned or transient mission that their departure dates/time were scheduled in advance for 2300-0700, the Ktr shall be notified by the CO or designated representative to remain open past core hours, and 2 AMSLs will be required to be on shift.

Please clarify the requirements for the hours of 2300 – 0700.

Answer: AMSL on duty for alert aircraft requirements and to conduct and document an airfield check before the airfield opens each day to identify, document and report FOD/BASH/Habitat control, ponding, etc. for correction.

6. Please define the hours the airfield is considered "open" and requires a minimum of two qualified personnel?

Answer: H3.1. Core Hours of Operations. The Ktr shall provide AMS as follows (to include holidays unless the airfield is closed by the authority of the 452 AMW/CC): Sunday- Saturday 0700-2300L normal airfield hours and Sunday – Saturday 2300L–0700L, for base assigned alert aircraft only.

7. Please clarify if Airfield Management is 24/7 and what after-hours support would be?

Answer: When the Ktr is notified by the CO or designated representative to remain open past core hours, the Ktr shall respond to this requirement immediately. All support is included in the FFP.

8. Will the USG provide workload data for the base assigned alert aircraft for the time period of Sunday – Saturday 2300L–0700L listed in H3.1. Core Hours of Operations?

Answer: If it is base assigned alert aircraft and their departure dates/time are not planned in advance during 2300-0700, only 1 person is required. If it is based assigned or transient mission that their departure dates/time were scheduled in advance for 2300-0700, the Ktr shall be

9. Will the USG confirm if two qualified Airfield Management personnel are required during non-core during hours (Sunday – Saturday 2300L–0700L listed in H3.1. Core Hours of Operations)?

Answer: If it is base assigned alert aircraft and their departure dates/time are not planned in advance during 2300-0700, only 1 person is required. If it is based assigned or transient mission that their departure dates/time were scheduled in advance for 2300-0700, the Ktr shall be

File details come from the government source that posted it.