March_ARB_-_Tab_A_QAs.pdf

PDF 15 KB Posted

Attached to
Base Operations and Support Services (BOS) at March ARB, CA Federal contract opportunity
Solicitation number
FA4664-18-R-0001
Issued by
Department of the Air Force Reserve Command

About this file

March ARB-Tab A QAs

View the file

Other files for this federal contract opportunity

Other files attached to Base Operations and Support Services (BOS) at March ARB, CA, newest first.
File Type Posted
Attach_08_Pricing_Labor_Categories_(dm)_as_of_30_Apr.xlsx XLSX spreadsheet
FA4664-18-R-0001-0002.docx DOCX document
FA4664-18-R-0001-0001.docx DOCX document
Attach_08_Pricing_Labor_Categories_(dm)_as_of_27_Apr.xlsx XLSX spreadsheet
March_PWS_Tab_F_Revision_1,_19_Apr_2018.docx DOCX document
Attach_08_Pricing_Labor_Categories_(dm)_as_of_24_Apr.xlsx XLSX spreadsheet
March_PWS_Tab_D_Revision_1,_19_Apr_2018.docx DOCX document
March_PWS_Tab_C_Revision_1,_19_Apr_2018.docx DOCX document
March_PWS_TAB_A_Revision_1,_19_Apr_2018.docx DOCX document
March_PWS_Tab_H_Revision_1,_19_Apr_2018.docx DOCX document
March_PWS_Tab_G_Revision_1,_19_Apr_2018.docx DOCX document
March_PWS_Tab_B_Revision_1,_19_Apr_2018.docx DOCX document
Attach_08_Pricing_Labor_Categories_(dm)_corrected_19_Apr_18.xlsx XLSX spreadsheet
G-6_March_Natural_Gas.pdf PDF
March_ARB_-_Tab_F_QAs.pdf PDF
March_ARB_-_Other_QAs.pdf PDF
G-3A_Storm_Drain_1_of_2.pdf PDF
E-10_March_Airfield_Lighting.pdf PDF
March_ARB_-_Tab_C_QAs.pdf PDF
March_ARB_-_Tab_D_QAs.pdf PDF
March_ARB_-_Tab_G_QAs.pdf PDF
C-1_Installation_Layout_Imagery.pdf PDF
AF-PMTLs_Final_Version_2016.xlsx XLSX spreadsheet
G-8_March_Liquid_Fuels.pdf PDF
G-3B_Storm_Drain_2_of_2.pdf PDF
Pest_Management_Plan.pdf PDF
March_ARB_-_Tab_B_QAs.pdf PDF
March_ARB_-_Tab_H_QAs.pdf PDF
March_BOS_Pre-Proposal_Conference_and_Site_Visit_28_Feb_18_FINAL.pptx PPTX presentation
Attachment_1f_March_PWS_Tab_F_8_Mar_2018.docx DOCX document
Attachment_1d_March_PWS_Tab_D_8_Mar_2018.docx DOCX document
Attachment_1a_March_PWS_TAB_A_8_Mar_2018.docx DOCX document
Attachment_2_DDForm254_-_March_BOS_Contract.pdf PDF
Attachment_1c_March_PWS_Tab_C_8_Mar_2018.docx DOCX document
Attachment_4_DBA_WD_CA180036,_MOD_3,_9_Feb_18.txt TXT text file
Attachment_7_Statement_of_Equivalent_Rates.xls XLS spreadsheet
Attachment_5,_CBA_WD_2017-10007,_Rev_1,_with_cover.pdf PDF
FA4664-18-R-0001_23_Mar_18.pdf PDF
Attachment_1h_March_PWS_Tab_H_8_Mar_2018.docx DOCX document
Attachment_8_Pricing_Labor_Categories_(dm).xlsx XLSX spreadsheet
Attachment_1b_March_PWS_Tab_B_8_Mar_2018.docx DOCX document
Attachment_6_CBA_WD_2017-10008,_Rev_1,_with_cover.pdf PDF
Attachment_3_SCA_WD_2015-5629,_Rev_5,_25_Jul_17.txt TXT text file
Site_Visit_Sign-in.pdf PDF
March_PWS_Tab_C_1_Dec_2017.docx DOCX document
March_PWS_Tab_D_1_Dec_2017.docx DOCX document
March_PWS_Tab_F_1_Dec_2017.docx DOCX document
MARCH_PWS_Tab_G_1_Dec_2017.docx DOCX document
March_PWS_Tab_H_1_Dec_2017.docx DOCX document
March_PWS_Tab_B_1_Dec_2017.docx DOCX document
Show all 50

Base Operations and Support Services (BOS) at March ARB, CA has more files on GovTribe.

On GovTribe

Work with this file on GovTribe

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

Tab A

1. Reference PWS paragraph A5.1. We have reviewed all of the TABs in the PWS, and we do not see any workload hours and/or job classifications referenced as “after hours support”. Please provide this information so that this type work can be properly priced.

Answer: Workload will be provided in the PWS.

2. Reference PWS paragraph A5.2. We see in TAB B that the UTA hours specifically states full coverage. We do not specifically see that statement in any of the non-seven day a week TABs. Is the Government expecting full staffing in TABs C and D?

A: The contractor will be available to un-lock and lock-up the building, continuity for current procedures/issues, and provide any required training IAW Tab A12 for both tabs C and D.

3. Reference PWS paragraph A5.2. Are we correct in our assumption that the KTR will not be held responsible for loss and/or damage involving Reservists’ use of Government Property provided to the KTR?

Answer: KTR will not be responsible for loss and/or damage to property caused by the Reservist.

4. Reference PWS paragraph A5.3. As the Base Exercise coverage is considered part of the FFP, please provide information that allows offerors to properly price the potential overtime coverage necessary to accommodate proper exercise coverage.

Answer: Exercises are part of FFP and the workload data given in the Technical Exhibits includes the exercises.

5. Reference PWS paragraph A13.2. Do all of the Government furnished vehicles and equipment that may be used on the flightline have the appropriate rotating yellow beacon or flashing light?

Answer: The vehicle for Airfield Management will have the necessary equipment.

6. Reference PWS paragraph A17.2.1. Is the fuel for Government furnished vehicles and equipment, Government furnished?

Answer: Yes. PWS will be amended to reflect that fuel is Gov’t furnished.

7. Reference PWS paragraph A17.2.2.1. Please confirm that the KTR is responsible for providing all copiers, printer ink, toner and paper.

Answer: Yes the KTR is to provide.

8. Reference PWS paragraph A18.10.1. How many TO Libraries is the KTR responsible for?

A: The contractor will maintain 2 libraries.

9. Reference PWS paragraph A-TE-4e. This item shows that there are 2 lines and 4 phones in Bidg. 312. This bldg. doesn’t exist on the TAB F facilities list. It does however match the bldg. number shown in the Homestead solicitation. Please clarify.

Answer: Bldg number has been corrected.

10. What personal protective equipment (PPE) is required for this contract? Of the PPE required, is the government providing any of the PPE? Will a CLIN be added to the contract for ODC reimbursement for PPE?

Answer: No the government does not provide any PPE. No CLIN will be added to the contract for reimbursement. The contractor should have the technical knowledge to know what PPE is required.

11. Are uniforms required for employees on this contract? If so, will a CLIN be added to the contract for ODC reimbursement for uniforms?

Answer: No, See Tab A, para A2.1.3.1. No CLIN will be added for reimbursement.

File details come from the government source that posted it.