Q A_4_Amended_W911RZ-15-R-0002_Ft_Carson_BOS __22_Sep_2016.pdf
PDF 36 KB Posted
- Solicitation number
- W911RZ-15-R-0002
View the file
Other files
Show 40 more
Latest 50 of 62 listed here. See the rest on GovTribe.
On GovTribe
Work with this file
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
Questions & Answers #4 (Amended, 22 September 2016) Fort Carson Base Operations Support
W911RZ-15-R-0002
QUESTION 24:
RFP References: DD254 and PWS C.1.7 Security, C.1.7.3.1. Obtaining Contractor Personnel Security Clearances, page C.1-27 Question/Comment: DD254, Item 13, requires the contractor to begin processing clearances for Contractors requiring access to secure areas or classified material at least 45 days prior to contract start date. However, PWS reference states “The Contractor shall begin processing security clearances for Contractor employees requiring access to secure areas at least 30 days prior to contract start date, as identified in the Phase-In plan.”
Recruitment is conducted and finalized early during the Phase-in period. If we must follow the DD254 timeline, security clearance processing must begin on day 1 of Phasein.
It would be difficult to impossible to begin processing security clearances on day 1 of Phase-in.
Recommendation: Please clarify the minimum time prior to contract start to begin processing security clearances.
ANSWER 24:
Paragraph C1.7.3.1 of the PWS has been rewritten. Secret Security clearances are not required for Contractor employees during performance of work identified in the PWS. An amendment addressing this issue is forthcoming.
QUESTION 33:
RFP Reference: Section L 1.6 SECURITY REQUIREMENTS, page L.87 Question/Comment: The referenced text indicates that “A DoD Contract Security Classification Specification, DD Form 254, will be incorporated as part of the contract.
An Offeror must be able to perform requirements at the highest level (SECRET) to be eligible for award.” The National Industrial Security Program Operating Manual (NISPOM), Chapter 2, Security Clearances, Section 1. Facility Clearances (FCLs), 2-
100. General. (Page 2-1-1) provides that a Contract award may be made prior to the issuance of an FCL.
Does this reference from Section L require a SECRET clearance before or after an offer is submitted in order to be eligible for evaluation and then award? If after, what specific information is necessary to show an offeror is “able to perform at the highest level (SECRET) to be eligible for award”?
ANSWER 33:
A DD254 is no longer required for this solicitation. Paragraph C1.7.3.1 of the PWS has been rewritten. Secret Security clearances are not required for Contractor employees during performance of work identified in the PWS. An amendment addressing this issue is forthcoming.
QUESTION 34:
RFP References: DD254 and PWS C.1.7 Security, C.1.7.3.1. Obtaining Contractor Personnel Security Clearances, page C.1-27
Questions & Answers #4 (Amended, 22 September 2016) Fort Carson Base Operations Support
W911RZ-15-R-0002
Question/Comment: DD254, Item 4, indicates that this is a ‘follow on’ contract. Is this correct and if so what is the required contract number reference?
Recommendation: Please clarify Item 4 on the draft DD 254.
ANSWER 34: A DD254 is no longer required for this solicitation. An amendment addressing this issue is forthcoming.
QUESTION 63:
Page #:
Section/Paragraph #: Attachment 4 Subject/Paragraph Title/Subject: DD Form 254 Question: Request the Government provide a Contract Security Classification Specification form that is fillable.
ANSWER 63: A DD254 is no longer required for this solicitation. An amendment addressing this issue is forthcoming.
File details come from the government source that posted it. Updated .