Question 1-9 Corrected.pdf

PDF 286 KB Posted

Attached to
Building 420 Renovation Federal contract opportunity
Solicitation number
W50S98-21-B-0001
Issued by
Department of the Army Tennessee Army National Guard

About this file

This document contains questions and answers regarding Solicitation Number W50S98-21-B-0001 for the Building 420 Renovation construction project at McGhee Tyson ANG Base in Tennessee. Key details include that the work involves repair of the dining and medical training facility building according to provided plans and specifications, with a project magnitude between $5-10 million. The NAICS code is 236220 for commercial and institutional building construction, with a small business size standard of $39.5 million in average annual receipts. The solicitation is set aside for small businesses. Bids are due via hard copy by the specified date, with no acceptance of electronic submissions. Options do not need to be awarded concurrently with the base bid. Wage determinations are included in the solicitation.

View the file

Other files for this federal contract opportunity

Other files attached to Building 420 Renovation, newest first.
File Type Posted
W50S9821B0001 Abstract 1419.pdf PDF
Amendment 6 B420 Revised.pdf PDF
Amendment 6 B420.pdf PDF
McGhee Tyson ANG_5.12.20-QF101.pdf PDF
Amendment 5 420 PreBid Questions.xlsx XLSX spreadsheet
B420 Geotechnical Report.pdf PDF
Amendment 5 B420.pdf PDF
Amendment 4 B420.pdf PDF
21B0001P0001 Solicitation Amendment Conformed Copy.pdf PDF
21B0001P0001 Solicitation Amendment.pdf PDF
Questions 17-63.xlsx XLSX spreadsheet
Amendment 3 B420.pdf PDF
Wage Determination TN20210077 1 Jan 2021.pdf PDF
Amendment 2 B420.pdf PDF
Amendment 1 B420.pdf PDF
Old Addition Drawings.pdf PDF
Old Original Facility Drawings.pdf PDF
Questions 11-16.pdf PDF
Building 420 A4.0.pdf PDF
Question 10.pdf PDF
S1-1.PDF PDF
Building 420 A3.2.pdf PDF
Building 420 A4.1.pdf PDF
Building 420 S1.2.pdf PDF
Pre-Bid Sign in Sheet.pdf PDF
Pre-Bid Slides.pdf PDF
Pre-Bid Minutes W50S98-21-B-0001.pdf PDF
Questions 1-9.pdf PDF
Construction PWS PSXE162007 Repair Dining- Medical Training Facility-Bldg 420.pdf PDF
Repair B420 - Type B-3 - Vol 2 Drawings (Half Size).pdf PDF
Repair B420 - Type B-3 - Vol 3 Specs (Div 01-11) V2.pdf PDF
Repair B420 - Type B-3 - Vol 4 Specs (Div 12-33).pdf PDF
W50S98-21-B-0001 Solicitation.pdf PDF
Show all 33

On GovTribe

Work with this file on GovTribe

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

Question 1- Please provide drawings in full-size pdf’s, to make sure scales are correct when printed on a standard 22” X 34” sheet. The Drawings provided via SAM.Gov print as 15” X 21”.

Answer 1- Full size drawings are too big to be uploaded to beta.sam.gov. Please send your request to Lisa.Fingland@us.af.mil and I will send them via DOD Safe site.

Question 2- Specifications are shown as “Volume 3” and “Volume 4”. Is there a Volume 1 &

Volume 2?

Answer 2- There is not a volume 1 and 2.

Question 3- Is there an ABM and LBP survey of the Building 420 available?

Answer 3- The building was constructed in 1994 so no lead based paint or asbestos is present.

The base does maintain plans for the installation if necessary

Question 4- Specification 01 45 00 3.4.3 - There is a requirement for a Design Quality Control

Manager. Since this is a fully designed project, is this a position required for the contractor?

Answer 4- This role is for the situation were the contractor will design part of the structure, or possibly the roof trusses in the case of B420. This role can be filled by someone from the engineering firm hired by the contractor, but doesn’t have to be

Question 5- Will Photos be allowed to be taken during the Site Visit?

Answer 5- Yes, photos are allowed

Question 6- Is there a specific format for the proposal (Tabs, placement of Bid Bond, Cover

Page, Contractor Information)? What documents are to be included in the proposal?

Answer 6- Please see solicitation section 000100 notes and for clarification this is an invitation for bid, not proposal.

Question 7- Since this is a Firm Fixed Price bid, and COVID-related travel restrictions are still in place, and the entire bid package will be small (less than 5MB), would the government please allow the bid to be submitted electronically?

Answer 7- No, we will not accept electronic submittal of bid. Bids can be hand delivered or mailed.

Question 8- Will the government award the Base Bid and any Options that will be awarded on the initial award date?

Answer 8- Options do not have to be awarded the same day as the base bid. Please see solicitation clause 52.217-7 for details.

mailto:Lisa.Fingland@us.af.mil

Question 9- Is there a Wage Determination for this project?

Answer 9- Yes, they are posted in the solicitation.

File details come from the government source that posted it. Updated .