W15QKN22R0031 - Question Set 6-13.docx

DOCX document 21 KB Posted

Attached to
Load, Assembly and Pack (LAP) of 60mm, 81mm, and 120mm Full Range Practice Cartridges
Solicitation number
W15QKN-22-R-0031
Issued by

About this file

This document contains questions and answers regarding solicitation number W15QKN-22-R-0031 from the United States Army for the load, assembly and pack of 60mm, 81mm, and 120mm Full Range Practice Cartridges. Key details include that the Army is seeking a contractor to load, assemble and pack the 60mm M769, 81mm M879A1 and 120mm M931 Full Range Practice Cartridges, which resemble high explosive cartridges but contain no energetic fill. The cartridges utilize center vent tubes and practice fuzes to simulate weight and produce flash/bang/smoke signatures upon ground impact. The solicitation requires cartridges be packed individually in fiber containers and then in wooden wirebound boxes.

View the file

Other files

File Type Posted
W15QKN-22-R-0031 - Question 39.docx DOCX document
W15QKN22R0031-0007.pdf PDF
W15QKN22R0031-0006.pdf PDF
Updated - Attachment 0001 60MM-81MM-120MM FRPC Price Matrix with EPA.xlsx XLSX spreadsheet
W15QKN22R0031-0005.pdf PDF
W15QKN22R0031-Amendment 0004.pdf PDF
W15QN-22-R-0031 - Amendment 003 - Questions 29-34.pdf PDF
Attachment 0001 60MM-81MM-120MM FRPC Price Matrix 25 April 2022.xlsx XLSX spreadsheet
W15QKN22R0031-Amendment 0002.pdf PDF
Exhibit A - DD1423 CDRL Portfolio 26 April 2022.pdf PDF
W15QKN-22-R-0031 Questions 21-23.docx DOCX document
W15WKN-22-R-0031Question Set 15-20.docx DOCX document
W15QKN22R0031 Question 14.docx DOCX document
W15QKN22R0031-0001.pdf PDF
W15QKN22R0031 - Question Set 1-4.pdf PDF
Attachment 0010 - DD2357 Hazardous Component Safety Data Statements (HCSDS) for 81mm.pdf PDF
W15QKN22R0031.pdf PDF
Attachment 0017 - DD2345 - Militarily Critical Technical Data Agreement Template.pdf PDF
Attachment 0016 - AMSTA-AR 1350 - Technical Data Request Questionnaire.pdf PDF
Attachment 0011 - DD2357 Hazardous Component Safety Data Statements (HCSDS) for 60mm.pdf PDF
Attachment 0005 - Form 3002 Clearance of Tech Information.pdf PDF
Attachment 0014 - Non-Disclosure and Non-Use Agreement.pdf PDF
Attachment 0002 - Contract Quality Requirements.docx DOCX document
Attachment 0007 - DD2357 Hazardous Component Safety Data Statements (HCSDS) for 120mm.pdf PDF
Attachment 0003 - Additional Solicitation and Contract Requirements.docx DOCX document
Attachment 0001 60MM-81MM-120MM FRPC Price Matrix.xlsx XLSX spreadsheet
Attachment 0009 - Production-Delivery Tracking Template.xlsx XLSX spreadsheet
Attachment 0008 - GFM Product Quality Template.xlsx XLSX spreadsheet
Attachment 0006 Certificate of Destruction.docx DOCX document
Attachment 0015 - Past Performance Questionnaire.docx DOCX document
Exhibit A - DD1423 CDRL Portfolio.pdf PDF
Attachment 0004 - SF LLL Disclosure of Lobbying Activities.pdf PDF
Attachment 0018 - Monthly Reporting Form for GFM (CDRL A020).xlsx XLSX spreadsheet
Show all 33

On GovTribe

Work with this file

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

Question 6: On page 117, Paragraph L.3.1 Volume I: Technical slides (Oral presentation & written proposal): Does the contractor have to submit a written proposal in a paragraph format and also submit slides for these subfactors or do the slides constitute the written proposal?

Answer 6: The slides constitute as the written proposal.

Question 7: On page 80 paragraph (b) it states “The contractor shall submit the first article test report within 180 calendar days from the date of this contract”. Is the 180 days from contract award or from delivery order award?

Answer 7: It is 180 days from the delivery order award.

Question 8: In the TDP for this solicitation drawing # 9317920 “SHEET” NOTE: 4 suggested source of supply: Our sources have informed us that Edison plastics company is no longer in business. Does the USG have any other suggest source they would be willing to share with us?

Answer 8: The current source used is Cadillac Products Packaging Company, 2005 South Main Street, Paris, Illinois 61944.

Question 9: Respectfully requesting the USG consider including the EPA clause -52.216-4- Economic Price Adjustment-Labor and Material into the current Solicitation No. W15QKN-22-R-0031-60 81 120mm FRPC OR appropriate language that would allow for a "reopener" to revisit the unit price due to the increasing cost of materials.

Answer 9: Due to the nature of this procurement being competitive with the possibility of multiple awards, an EPA clause or reopener language will not be considered at this time.

Question 10: Reference Solicitation, paragraph L.3.2.3.4, page 118, stipulates a minimum font size of 18 – does this requirement apply to graphics such as charts, illustrations, tables, etc?

Answer 10: No, this does not apply to graphics. However, if the Government cannot read the graphics, then they will not be considered part of the proposal.

Question 11: Reference Solicitation, paragraph L.3.1, page 117 – Are title slides included in the page count for the Technical factor?

Answer 11: No, title slides are not included in the page count for the Technical factor.

Question 12: Reference Exhibit A, DD1423 CDRL Portfolio and Reference Solicitation, paragraph L.2.3.1, page 117, requires Block 17 & 18 of each DD Form 1423 to be filled out as per the instructions. There is no Block 17 & 18 on any of the DD 1423 forms. Please clarify.

Answer 12: Box 17 is “price group” and Box 18 is “estimated total price”. However, the USG does not require these items to be filled out for Firm Fixed Price Contracts. Therefore, the Contractor will not be required to fill out these blocks on the CDRLs.

Question 13: Reference Attachment 0004, Disclosure of Lobbying Activities - If we do not have any lobbying activities for this solicitation, do we still need to complete/submit the referenced attachment. The form does not provide the option to state that there are no lobbying activities for this solicitation (covered federal action).

Answer 13: If you do not have any lobbying activities for this solicitation, you do not need to complete/submit the referenced attachment.

File details come from the government source that posted it. Updated .