NNA16543413R-Q_ _A__2-22-16.pdf

PDF 349 KB Posted

Attached to
AMES BIOSCIENCES COLLABORATIVE FACILITY- N288
Solicitation number
NNA16543413R
Issued by

About this file

NNA16543413R-Q A

View the file

Other files

File Type Posted
NNA16543413R_Source_Selection_Statement_N288_May_30_2017.pdf PDF
Amendment_12_April_24_2017.pdf PDF
SF_1442_April_2017.pdf PDF
CA170029_CA29_dated_April_21_2017.pdf PDF
NNA16543413R_Amendment_No._11.pdf PDF
NNA16543413R_Amendment_No._10.pdf PDF
NNA16543413R_Amendment_No._9.pdf PDF
NNA16543413R_Amendment_No._8.pdf PDF
NNA16543413R_Amendment_No._7.pdf PDF
NNA16543413R_Amendment_No._6.pdf PDF
NNA16543413R_Amendment_No._5.pdf PDF
NNA16543413R_Amendment_No._4.pdf PDF
NNA16543413R_Amendment_No._3.pdf PDF
NNA16543413R_Amendment_No._2.pdf PDF
NNA16543413R_Amendment_No._1.pdf PDF
NNA16543413R-Acquisition_Update__6.pdf PDF
NNA16543413R.pdf PDF
Attachment_J-3_Construction_Wage_Rate_Determination.pdf PDF
Attachment_J-8_SF_24-Bid_Bond.pdf PDF
Attachment_J-7_Past_Performance_Questionnaire.pdf PDF
Attachment_J-2_Drawings_for_Ames_Biosciences_Collaborative_Facility _N288.pdf PDF
Attachment_J-6_CA_Partial_Exemption_Certificates.pdf PDF
Attachment_J-1_Specification_No._K14020.pdf PDF
NNA16543413R-Acquisition_Update__5.pdf PDF
NNA16543413R-Acquisition_Update__4.pdf PDF
NNA16543413R_Interested_Parties_List_04.25.16.pdf PDF
NNA16543413R_Q A_04.24.16.pdf PDF
NNA16543413R-Acquisition_Update__3.pdf PDF
Industry_Day_Presenation_1-28-16.pdf PDF
Industry_Day_sign-in_sheet__1-28-16.pdf PDF
NNA16543413R-Acquisition_Update__2.pdf PDF
NNA16543413R-Interested_Parties_01-15-16.pdf PDF
NNA16543413R-Draft_N288_Dwgs.pdf PDF
NNA16543413R-Acquisition_Update__1.pdf PDF
NNA16543413R-Draft_RFP.pdf PDF
NNA16543413R-_Draft_N288_SPECS.pdf PDF
NNA16543413R-Past_Performance_Questionnaire.pdf PDF
Show all 37

On GovTribe

Work with this file

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

NASA Ames Research Center Solicitation No. NNA16543413R

Answers to Questions Received on Industry Day

Below are answers to questions received from participants during the Industry Day held on

January 28, 2016, and any questions submitted to the Contracting Officer through February 15, 2016.

1. Question: Can requirement be set up in a manner where contractors are down selected based on qualifications? Given the large amount of interested GCs, and the extremely healthy construction market, we highly recommend that there be a two-step process whereby GCs respond to a Request for Qualifications (RFQ) first. Then a Request for

Proposal (RFP) step for pricing allows for only the top 3 - 5 firms that score the highest on the RFQ step to be invitees for the RFP step. That way there are not a lot of firms wasting their time and resources on the pricing step. This would allow companies to weigh in if they want to move forward and submit a proposal for the requirement.

Answer: The acquisition strategy for this procurement was developed as a result of extensive research, including industry input received in response to Requests for

Information (RFI). The Government’s goal for this procurement is to promote competition while considering current market conditions to obtain best value. The two-step process described above reduces the Government’s flexibility to maximize tradeoffs among the evaluation criteria identified in the RFP.

2. Question: Are special FAA permits required for cranes due to proximity to airfield?

Answer: NASA is currently researching FAA permit requirements. A definitive answer will be posted as an Acquisition Update at a later time.

3. Question: Is additional storage area available?

Answer: Yes, a supplemental storage may be coordinated with the Government.

Requirements are outlined in Section J, Attachment J.1, entitled “Specification No.

K14020,” specification section 01 50 00 TEMPORARY CONSTRUCTION FACILITIES AND

CONTROLS.

4. Question: Is there a recent soil HAZMAT Report?

Answer: There is no recent hazardous materials test report for existing on-site soils. There is no known soil contamination on the project site. If pre-existing contamination is discovered during construction, NASA will assume responsibility for

NASA Ames Research Center Solicitation No. NNA16543413R disposal. See Section J, Attachment J.1, entitled “Specification No. K14020,” specification section 01 35 40.00 20 ENVIRONMENTAL MANAGEMENT.

5. Question: Will the volleyball courts be removed prior to construction?

Answer: The Contractor will be responsible for removal of the volleyball courts. See

Drawing C011.

6. Question: Will the existing trees located on the construction site be removed?

Answer: The Contractor is responsible for site-specific tree removal per Drawing C011.

7. Question: Is there a designated area for contractor parking?

Answer: Yes, there is a single designated contractor storage, parking, and staging area located northeast of the project site. See Drawing G009.

8. Question: Are there underground ducts that need to be removed?

Answer: Yes, the scope of underground demolition is shown on Drawing C012.

9. Question: Can the road east of the construction site be closed?

Answer: The referenced road, C-Lane, must remain open during construction; however, it may be closed temporarily for construction operations. See the traffic control requirements outlined in Section J, Attachment J.1, entitled “Specification No. K14020,” specification section 01 50 00 TEMPORARY CONSTRUCTION FACILITIES AND CONTROLS.

File details come from the government source that posted it. Updated .