NNA16543413R_Amendment_No._4.pdf
PDF 698 KB Posted
- Attached to
- AMES BIOSCIENCES COLLABORATIVE FACILITY- N288 Federal contract opportunity
- Solicitation number
- NNA16543413R
About this file
NNA16543413R Amendment No. 4
View the file
Other files for this federal contract opportunity
Show all 37
On GovTribe
Work with this file on GovTribe
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
(x)
NNA16543413R
x x
1 copies of the amendment; (b) By acknowledging receipt of this amendment on each copy of the offer submitted ; or (c) By separate letter or telegram which includes a reference to the solicitation and amendment numbers. FAILURE OF YOUR ACKNOWLEDGEMENT TO BE RECEIVED AT
THE PLACE DESIGNATED FOR THE RECEIPT OF OFFERS PRIOR TO THE HOUR AND DATE SPECIFIED MAY RESULT IN REJECTION OF YOUR OFFER. If by virtue of this amendment you desire to change an offer already submitted , such change may be made by telegram or letter, provided each telegram or letter makes reference to the solicitation and this amendment, and is received prior to the opening hour and date specified.
x
ARC
Moffett Field CA 94035-0001 M/S 241-1 Acquisition Division NASA/Ames Research Center
07/12/2016000004
13. THIS ITEM ONLY APPLIES TO MODIFICATION OF CONTRACTS/ORDERS. IT MODIFIES THE CONTRACT/ORDER NO. AS DESCRIBED IN ITEM 14.
12. ACCOUNTING AND APPROPRIATION DATA (If required) is not extended.is extended, Items 8 and 15, and returning
Offers must acknowledge receipt of this amendment prior to the hour and date specified in the solicitation or as amended , by one of the following methods: (a) By completing
The above numbered solicitation is amended as set forth in Item 14. The hour and date specified for receipt of Offers
11. THIS ITEM ONLY APPLIES TO AMENDMENTS OF SOLICITATIONS
FACILITY CODE CODE
10B. DATED (SEE ITEM 13)
10A. MODIFICATION OF CONTRACT/ORDER NO.
9B. DATED (SEE ITEM 11)
9A. AMENDMENT OF SOLICITATION NO.
CODE
8. NAME AND ADDRESS OF CONTRACTOR (No., street, county, State and ZIP Code)
7. ADMINISTERED BY (If other than Item 6)CODE 6. ISSUED BY
PAGE OF PAGES
4. REQUISITION/PURCHASE REQ. NO.3. EFFECTIVE DATE2. AMENDMENT/MODIFICATION NO. 5. PROJECT NO. (If applicable)
1. CONTRACT ID CODE
AMENDMENT OF SOLICITATION/MODIFICATION OF CONTRACT
06/07/2016
CHECK ONE A. THIS CHANGE ORDER IS ISSUED PURSUANT TO: (Specify authority) THE CHANGES SET FORTH IN ITEM 14 ARE MADE IN THE CONTRACT
B. THE ABOVE NUMBERED CONTRACT/ORDER IS MODIFIED TO REFLECT THE ADMINISTRATIVE CHANGES (such as changes in paying office, C. THIS SUPPLEMENTAL AGREEMENT IS ENTERED INTO PURSUANT TO AUTHORITY OF:
D. OTHER (Specify type of modification and authority) appropriation date, etc.) SET FORTH IN ITEM 14, PURSUANT TO THE AUTHORITY OF FAR 43.103(b).
E. IMPORTANT: Contractor is not, is required to sign this document and return __________________ copies to the issuing office.
ORDER NO. IN ITEM 10A.
14. DESCRIPTION OF AMENDMENT/MODIFICATION (Organized by UCF section headings, including solicitation/contract subject matter where feasible.)
NASA Ames Biosciences Collaborative Facility
Solicitation No. NNA16543413R
Amendment No. 3
This amendment corrects Provision L.13(A)(1)-PROPOSAL PREPARATION--SPECIFIC INSTRUCTIONS, VOLUME I-REQUIRED INFROMATION, includes additional questions and answers received through
July 6, 2016, and revises Clause C.1, SPECIFICATION/STATEMENT OF WORK. See following pages.
INCO TERMS 2: DESTINATION
16A. NAME AND TITLE OF CONTRACTING OFFICER (Type or print)15A. NAME AND TITLE OF SIGNER (Type or print)
15C. DATE SIGNED 16B. UNITED STATES OF AMERICA 15B. CONTRACTOR/OFFEROR 16C. DATE SIGNED
(Signature of person authorized to sign) (Signature of Contracting Officer)
Robin L. Wong
STANDARD FORM 30 (REV. 10-83)
Prescribed by GSA
FAR (48 CFR) 53.243
NSN 7540-01-152-8070
Previous edition unusable
Except as provided herein, all terms and conditions of the document referenced in Item 9 A or 10A, as heretofore changed, remains unchanged and in full force and effect .
NNA16543413R Amendment No. 4 Page | 2
1. This amendment corrects instructions in Provision L.13(A)(1), PROPOSAL PREPARATION—
SPECIFIC INSTRUCTIONS, VOLUME I- REQUIRED INFORMATION, Cover Letter, to account for the following:
a. L.13(A)(1)(a) is amended to require the offeror’s legal business name, CAGE code and
DUNS number.
b. L.13(A)(1)(e) requires offerors to provide a completed response to Clause H.8, INCORPORATION OF THE CONTRACTOR’S PROPOSAL. However, the clause does not contain a fill-in requirement.
Provision L.13(A)(1), PROPOSAL PREPARATION---SPECIFIC INSTRUCTIONS, VOLUME I-
REQUIRED INFORMATION, is deleted in its entirety and replaced with the following:
1) Cover Letter. Include a cover letter with the proposal, attaching the completed representations, certifications and acknowledgments specified in Section K of this solicitation. The cover letter must be signed by an official authorized to contractually bind your company. As part of that letter, provide the following information:
(a) The offeror’s legal business name, CAGE code, DUNS number, and the names, address(es), telephone numbers, and email addresses of persons to be contacted for clarification of questions.
(b) If applicable, include a complete description, and documentation, of any proposed teaming or other business arrangements. Offerors proposing as a team, or other such business arrangement, shall fully describe this team or arrangement by outlining the relationship, commitment, and responsibilities of the parties.
(c) A Standard Form 1442 with Blocks 14A through 20C completed and signed by an official authorized to contractually bind the offeror. Include written acknowledgement of any solicitation amendments.
(d) A completed response to Section B, Clause B.1, SUPPLIES/SERVICES TO BE PROVIDED, for the Base Offer Item and Option Items.
(e) Reserved.
(f) A completed response to Section K, “REPRESENTATIONS, CERTIFICATIONS AND OTHER STATEMENTS OF OFFERORS.”
(g) A statement that the proposal is firm for a period of not fewer than 120 calendar days from the date the Price Proposal (Volume III) is due. See L.11(b)(7).
(h) A statement of acceptance of the anticipated contract provisions and proposed schedule, or specific exceptions taken to any of the terms and conditions.
2. Questions and Answers for questions received through July 6, 2016 are also contained in this amendment.
NNA16543413R Amendment No. 4 Page | 3
3. Clause C.1, SPECIFICATION/STATEMENT OF WORK, Attachment J-2, Drawings for the Ames
Biosciences Collaborative Facility, N288, are revised as follows:
Amendment
No.
Drawing No. Revision
4 A560, A561, A860
The anchor bolts to be used for the guardrail baluster post baseplates shown in details B5/A560, D3/A560, D5/A560, A3/A561 and D2/A860 shall be two Hilti HIT-HY 200 + 3/8” diameter HIT-Z-R. Bolt spacing
= 3.375”, bolt embedment = 4.50”, minimum edge distance = 3.0”.
Install in SAFEset automatic cleaned drill hole (hole condition 2 per
ESR-3187). Install anchors in accordance with manufacturer’s recommendations and specification section 05 05 25 POST-
INSTALLED CONCRETE ANCHORS.
4 A703
In elevation C2/A703, provide upper cabinets approximately 64 inches wide by 30 inches tall by 12 inches deep. Upper cabinets shall be per detail E6/A703 and specification section 06 41 16.00 10 PLASTIC-
LAMINATE-CLAD ARCHITECTURAL CABINETS. Provide 2 pairs of doors, each door approximately 16 inches wide.
4 A561 The reference note in detail A3/A561 shall be revised as follows: “SEE
DETAIL B2/A560 FOR DETAILS NOT SHOWN.”
4 A704 On sheet A704, the door type for rooms 120, 158, 216, 221 and 258 shall be changed from “F” to “NL”.
4 A704 On sheet A704, the contractor shall provide and install non-locking lever handle door hardware for doors X301 and X302.
4 A560, A561, A860
The anchor bolts to be used for the guardrail baluster post baseplates shown in details B5/A560, D3/A560, D5/A560, A3/A561 and D2/A860 shall be two Hilti HIT-HY 200 + 3/8” diameter HIT-Z-R. Bolt spacing
= 3.375”, bolt embedment = 4.50”, minimum edge distance = 3.0”.
Install in SAFEset automatic cleaned drill hole (hole condition 2 per
ESR-3187). Install anchors in accordance with manufacturer’s recommendations and specification section 05 05 25 POST-
INSTALLED CONCRETE ANCHORS.
4 A703
In elevation C2/A703, provide upper cabinets approximately 64 inches wide by 30 inches tall by 12 inches deep. Upper cabinets shall be per detail E6/A703 and specification section 06 41 16.00 10 PLASTIC-
LAMINATE-CLAD ARCHITECTURAL CABINETS. Provide 2 pairs of doors, each door approximately 16 inches wide.
NASA Ames Research Center Solicitation No. NNA16543413R
Answers to Questions
This document contains all answers to questions received through July 6, 2016.
1. Question: Can requirement be set up in a manner where contractors are down selected based on qualifications? Given the large amount of interested GCs, and the extremely healthy construction market, we highly recommend that there be a two-step process whereby GCs respond to a Request for Qualifications (RFQ) first. Then a Request for
Proposal (RFP) step for pricing allows for only the top 3 - 5 firms that score the highest on the RFQ step to be invitees for the RFP step. That way there are not a lot of firms wasting their time and resources on the pricing step. This would allow companies to weigh in if they want to move forward and submit a proposal for the requirement.
Answer: The acquisition strategy for this procurement was developed as a result of extensive research, including industry input received in response to Requests for
Information (RFI). The Government’s goal for this procurement is to promote competition while considering current market conditions to obtain best value. The two-step process described above reduces the Government’s flexibility to maximize tradeoffs among the evaluation criteria identified in the RFP.
2. Question: Are special FAA permits required for cranes due to proximity to airfield?
Answer: The Contractor shall notify the FAA if construction equipment exceeding the height of the surrounding buildings is to be used on the project site. If notification is required, the Contractor shall submit a completed FAA Form 7460-1, Notice of Proposed
Construction or Alteration, to the FAA Southwest Regional Office at least 45 days prior to the start of construction. FAA Form 7460 is available on-line at https://oeaaa.faa.gov/ .
3. Question: Is additional storage area available?
Answer: Yes, a supplemental storage may be coordinated with the Government.
Requirements are outlined in Section J, Attachment J.1, entitled “Specification No.
K14020,” specification section 01 50 00 TEMPORARY CONSTRUCTION FACILITIES AND
CONTROLS.
https://oeaaa.faa.gov/
4. Question: Is there a recent soil HAZMAT Report?
Answer: There is no recent hazardous materials test report for existing on-site soils. There is no known soil contamination on the project site. If pre-existing contamination is discovered during construction, NASA will assume responsibility for disposal. See Section J, Attachment J.1, entitled “Specification No. K14020,” specification section 01 35 40.00 20 ENVIRONMENTAL MANAGEMENT.
5. Question: Will the volleyball courts be removed prior to construction?
Answer: The Contractor will be responsible for removal of the volleyball courts. See
Drawing C011.
6. Question: Will the existing trees located on the construction site be removed?
Answer: The Contractor is responsible for site-specific tree removal per Drawing C011.
7. Question: Is there a designated area for contractor parking?
Answer: Yes, there is a single designated contractor storage, parking, and staging area located northeast of the project site. See Drawing G009.
8. Question: Are there underground ducts that need to be removed?
Answer: Yes, the scope of underground demolition is shown on Drawing C012.
9. Question: Can the road east of the construction site be closed?
Answer: The referenced road, C-Lane, must remain open during construction; however, it may be closed temporarily for construction operations. See the traffic control requirements outlined in Section J, Attachment J.1, entitled “Specification No. K14020,” specification section 01 50 00 TEMPORARY CONSTRUCTION FACILITIES AND CONTROLS.
10. Question: Page L-7, Item (6) reads “One (1) electronic copy of the cover letter and each volume shall be submitted (in addition to the hard copies specified in (b)(1) above) in PDF
(Portable Document Format). The electronic format data shall be provided on quality, virus-free CD-R/CD-RW with an external label indicating: (1) the name of the Offeror, (2) the RFP number, and (3) a list of the files contained on the CD. In the event of any inconsistency between data provided on electronic media and proposal hard copies, the original hard copy data will be considered the intended data”. Is it possible to offer a flash drive as an alternative electronic submittal. The file name can include the name of the project and solicitation number.
Answer: Unfortunately, NASA policy precludes utilizing removable media devices, such as flash drives, for transferring data to Government-owned systems.
11. Question: On page L-9, Information Provided by Offerors, 2nd paragraph “Offerors shall provide a Past Performance Information Summary identifying a maximum of five (5) recent and relevant contracts that it has performed as a prime contractor for projects similar in size ($20M - $50M)….” Comment: Suggest lowering the threshold to $13M, we have a relevant project for consideration but does not meet the current cost range as stated in the draft RFP.
Answer: The Government will consider modifying the project size threshold in L.14
PROPOSAL PREPARATION—SPECIFIC INSTRUCTIONS, Volume 1 PAST PERFORMANCE, Paragraph (A) Information Provided by Offerors, to remove the $50M upper limit and allow Offerors to provide past performance information for contracts of lesser value if the Offeror does not have enough relevant contracts that meet the value requirement.
12. Question: Item #3 reads: “ Each Offeror is responsible for assuring that the customers return questionnaires directly to the Government 10 days prior to the proposal date.” Comment: Suggest that these are provided up until the proposal due date. We’d like to allow Owner’s as much time as possible to complete NASA’s extensive (4) page
Past Performance Questionnaire and not limit them with shorter time frames to respond. It’s to NASA’s advantage to welcome the opportunity for all to use the time needed to complete NASA’s document requirements for a best value evaluation process.
Answer: The receipt requirement for past performance questionnaires is standard across
NASA ARC procurements. The Government feels that there is sufficient time for Offerors’ clients to complete and submit the questionnaires. The receipt requirement remains unchanged.
13. Question: Provision L.11, PROPOSAL PREPARATION—GENERAL INSTRUCTIONS, indicate the due date for Volume I is July 8, 2016. However, Volume I includes several items that require pricing data, such as the SF1442 and Small Business Utilization, and the Price
Proposal (Volume III) is not due until August 5, 2016. Is this a typo?
Answer: Amendment 2 revises the due date for Volume I to August 5, 2016.
14. Question: Are sign-in sheets from the Site Visit going to be available on the FedBizOpps website?
Answer: Yes, sign-in sheets and all materials from the Site Visit are posted with
Amendment 3.
15. Question: Has a geo technical report been provided?
Answer: NASA intends to post the geotechnical report for this project in the near future.
16. Question: Is there a known water table?
Answer: On June 29, 2016, the water table elevation in the monitoring well at the northwest corner of the site was approximately elevation 8.1 feet, based on the project vertical datum. The water table elevation varies over time; therefore the water table elevation during construction will likely be different.
17. Question: Fire Protection: What size water main is in the street? Type of pipe?
Expected water pressure? How do we shut down water for tie-in?
Answer: Per detail 1/C504, the existing water main is 8-inch diameter, and is identified as asbestos cement pipe (material to be verified by the Contractor). The water pressure is approximately 65 to 70 psi. There are valves on the water main upstream and downstream of the new point of connection. The procedure for a utility shutdown is outlined in specification section 01 14 00, WORK RESTRICTIONS.
18. Question: Low Voltage: Plans call for CAT6 network cabling. However, the specifications call for CAT6A. Please confirm which type of network cabling shall be installed.
Answer: Network cabling shall be Category 6A, in accordance with the requirements of specification section 27 10 00.
19. Question: The Basket Tray is shown for low voltage cable pathways. Please confirm if this is in Electrical or Low Voltage scope.
Answer: The contract documents define the entire project scope of work. It is left to the discretion of the Contractor to determine how the work scope is divided among subcontractors. The low voltage cable pathways shown in the TC (telecommunications) and EAV (audiovisual) drawings may be provided and installed by any qualified subcontractor.
20. Question: Are there specific manufacturer(s) for laboratory equipment, supplies, and or consumables?
Answer: The requirements for laboratory equipment are provided in specification sections 11 53 00, LABORATORY EQUIPMENT AND FUMEHOODS; and 11 71 00, STERILIZERS AND ASSOCIATED EQUIPMENT (Bid Option 2c). Any required supplies or consumables required to be provided would also be defined in the contract specifications.
21. Question: Are there specifications for lab furniture (cabinets, tables—mobile or fixed?)?
Answer: The requirements for the laboratory furniture are provided in specification section 12 30 00, LABORATORY CASEWORK AND OTHER FURNISHINGS.
22. Question: Site Walk Question: Location- Open field south of N246.
Are there any known and/or unknown utilities that need to be located and protected prior to construction?
Answer: Yes, known utilities are shown on the contract drawing C012. Utilities not identified to be abandoned or removed should be protected from damage. The requirement for locating existing utilities is provided in specification section 01 14 00, WORK RESTRICTIONS.
23. Question: Will alternate pile type (excl. driven) be allowed?
Answer: Additional clarification of this question is needed. Please clarify the question via email to Robin Wong at Robin.L.Wong@nasa.gov .
24. Question: Is office furniture part of the construction bid?
Answer: No, office and conference room furniture is not included in the contract.
However, laboratory furniture which is shown and detailed on the AL drawings and in the specifications is included in the contract. Please note that some laboratory furniture is included in Option Item 3.
25. Question: Is the high pressure air relocation to be performed as live tie-in or system shut down?
Answer: The High Pressure Air system must be shut down to perform the tie-ins. The requirements for coordination with the Ames High Pressure Air Distribution Manager are provided on sheet C506.
26. Question: What is the base campus Building Management System (BMS)/controls?
Answer: Siemans.
27. Question: Sheet E114 shows a panel 1RO in the Main Electric Room 197. The one line diagrams do not show this panel and no panel schedule has been included in the contract documents. If panel 1RO is required please provide a panel schedule and revised one line diagram.
Answer: Panel 1RO is not required and has been deleted as of Amendment 3.
mailto:Robin.L.Wong@nasa.gov
28. Question: Sheet E124 shows a panel E2RA in the Electric Room 299. The one line diagrams do not show this panel and no panel schedule has been included in the contract documents. If panel E2RA is required please provide a panel schedule and revised one line diagram.
Answer: Panel E2RA is not required and has been deleted as of Amendment 3.
29. Question: Where are the elevator related drawings located in the project plans?
Answer: Elevator sections and details are shown on drawing A436. The elevator requirements are included in specification section 14 24 00 HYDRAULIC ELEVATORS.
30. Question: Are there any biological safety cabinets to be purchased for the project?
Answer: Biological Safety Cabinets are not included in the contract. These items will be purchased and installed by the owner under a separate contract. The utilities to support the future installation of biological safety cabinets shall be provided as shown on the drawings. The reference to Biological Safety Cabinets in the Commissioning specification section is incorrect and will be removed via an amendment.
31. Question: Please clarify types of joints on domestic/industrial water for 2" and less. 22
00 00-2.2.1.a calls for 304 sst with extended 90 degree fitting. Is this to be a propress type fitting?
Answer: Piping 2" and smaller should be Type L copper with solder fittings per 2.2.1(2).
Paragraph 2.2.1(1) specifies SS elbow fitting for the entrance into building from UG only.
The arms are 6 Ft long.
32. Question: FSD Spec 23 31 13-2.35 states to "provide a remote monitoring and test panel at each floor with indicator lights showing open/closed status of each FSD (monitoring from end switches) and a key-operated switch to test each FSD individually (all switches keyed the same)". Confirm this is to be provided by the Fire Alarm System contractor, as it is normally within their scope of work. Please clarify.
Answer: The intent is that this Section provide the FSD monitoring and test panel as specified. The panel is a standard option available from the FSD manufacturer.
33. Question: Duct Hanger spec 23 31 13-3.3.20 states to "space hangers not over 96" on center for ducts smaller than 18" in the largest dimension; 60" o.c. for ducts 18" and over". Confirm this requirement is for Rectangular Ducts only since Round Supports states "ducts under 12" diameter, provide supports 10'-0" o.c.; 12" and over, 6'-0" o.c.".
Please clarify.
Answer: The 96" / 60"spacing applies to rectangular ducts and the 10' / 6' spacing applies to round ducts.
34. Question: Air Outlets and Inlets spec 23 31 13-3.3.24 states to "support and brace Type
D radial diffusers…", but the Diffuser/Grille Schedule on Drawing M003 shows Type "C" as the Radial Diffuser and Type "D" as a Sidewall Register. Please clarify.
Answer: There is a mismatch in letter designation between the specifications and the
Diffuser/Grille Schedule on M003. The Schedule is correct - use its designations. The specification designations will be revised in an amendment.
35. Question: Metal Ducts spec 23 31 13-3.3.1 and 3.3.2 states to use "proprietary flanged joining system" for Transverse Joints on Low Pressure and Medium Pressure Ductwork.
1. What is a Proprietary Flanged Joining System? 2. Would TDC and Ductmate transverse joining systems be acceptable?
Answer: TDC or Ductmate are acceptable.
36. Question: Confirm the 6" round EA Duct serving Inst. Alcove #266, by gridlines 16 & 17 and B & C, is Galvanized Duct and not SS as stated. If SS, how far back should it extend to?
Answer: The noted duct is galvanized, not SS.
37. Question: Exhaust Air Valve #26 stated to use SS Ductwork, by gridlines 14 & 15 and B &
C, should the EA ductwork terminate 6" below the Ceiling with a bolted flanged SS
Damper?
Answer: The duct serving exhaust terminal #26 is to be galvanized, not SS. Follow Detail
7/M505 for terminations.
38. Question: Detail 7/M505 states "Smooth Duct" for the Round Reducer and Straight Duct as it terminates below the Ceiling. Would Spot Weld and Seal on the Longitudinal
Seams qualify as smooth? If not, clarify construction method.
Answer: Spot Weld and Seal on the Longitudinal Seams qualify as smooth.
39. Question: Equipment Schedule Drawing M005 states SA Air Valve #15 per Drawing
M123 as a "2x10" for 250 cfm. Confirm it should be "1x10" to align with its performance criteria and as depicted on Drawing M123.
Answer: The AFCT Schedule on M005 shows SA Valve #15 as 2 x10 with 900 cfm maximum. The valve should be a 1x12 rather than a 2x10. It is shown correctly on M123 as a 1x12. The schedule will be corrected in an addendum.
40. Question: Equipment Schedule Drawing M005 states there is a HHW Reheat Coil serving
SA Air Valve #19 per Drawing M123 as a "12x12". Drawing M123 does not depict a
HHW Reheat Coil or its piping for SA Air Valve #19, by gridlines 17 & 18 and B & C.
Please clarify.
Answer: A reheat coil is required as scheduled. A corrected version of drawing M123 will be issued in an addendum.
41. Question: During the Site Visit, it was noted that Vol.1 and Vol.2 must be submitted before their bids are considered. Is this only for the general contractors or is it also for all the sub-contractors?
Answer: We are not following a two-step pre-qualification process. However, proposal volume due dates are staggered, as mentioned during the Site Visit and as detailed in
Provision L.11(b)(7) of the RFP. All Volumes apply only to offerors intending to propose as prime contractors and does not apply to potential subcontractors.
42. Question: Please verify if the fill-in for Clause B.2, FIRM FIXED PRICE (NFS 1852.216-
78)(DEC 1988) should be completed with a total of both the base bid and the options?
Answer: Clause B.2, FIRM FIXED PRICE (NFS 1852.216-78)(DEC 1988) will be filled in at the time of award. Therefore, offerors are not required to complete a response to Clause
B.2.
43. Question: I was contacting you to see if you can point me in the right direction for plans and specs on this project. I am hoping to see if certain furnishings like clocks and/or sensors are part of the scope of work.
Answer: Clocks are not included in the scope of work. Please be more specific regarding the types of sensors you are referring to. Please clarify the question via email to Robin
Wong at Robin.L.Wong@nasa.gov .
44. Question: The page limit for the price proposal Vol III - states it is 5 pages. However, the proposal form (Section B) provided by NASA for this project is 6 pages.
Answer: The Offeror's completed response to B.1, SUPPLIES/SERVICES TO BE PROVIDED, for the Base Offer Item and Option Items are to be submitted as part of the Cover Letter in Volume I and therefore has no page limitation.
***End of Amendment No. 4*** mailto:Robin.L.Wong@nasa.gov
| SF30 |
| Amendment No. 4 |
| NNA16543413R Q&A thru 07.06.16 |
File details come from the government source that posted it. Updated .