QA6_TAGS_RFP_16R3100.pdf

PDF 28 KB Posted

Attached to
Operation & Maintenance of T-AGS Vessels
Solicitation number
N32205-16-R-3100
Issued by

View the file

Other files

File Type Posted
Forms_A_thru_D-2_TAGS_Rev_4.xlsx XLSX spreadsheet
Amend_7.pdf PDF
RFP_N3220516R3100_Amend_6.pdf PDF
RFP_N3220516R3100_Amend_6_Conformed.pdf PDF
Forms_A_thru_D-2_TAGS_Rev_3.xlsx XLSX spreadsheet
QA7_TAGS_RFP_16R3100.pdf PDF
Attachment_M_-_PP_Questionnaire.doc DOC document
Attachment_K_Past_Performance_Narrative_Rev-1.docx DOCX document
Attach_F-7_WATERS_T-AGS_45_GFP.xlsx XLSX spreadsheet
Attach_F-4_HEEZEN_T-AGS_64_GFP.pdf PDF
Attach_F-2_BOWDITCH_T-AGS_62_GFP.pdf PDF
Attach_F-1_PATHFINDER_T-AGS_60_GFP.pdf PDF
Attach_F-5_MARY_SEARS_T-AGS_65_GFP.pdf PDF
Attach_F-3_HENSON_T-AGS_63_GFP.pdf PDF
Attach_F-6_MAURY_T-AGS_66_GFP.pdf PDF
16R3100_Amend_5.pdf PDF
16R3100_Amend_5_Conformed.pdf PDF
Forms_A_thru_D-2_TAGS_Rev_2.xlsx XLSX spreadsheet
N32205-16-R-3100_Amend_4_FBO.pdf PDF
QA5_TAGS_RFP_16R3100.pdf PDF
N32205-16-R-3100_Amend_3.doc DOC document
QA4_TAGS_RFP_16R3100.pdf PDF
QA3_TAGS_RFP_16R3100.pdf PDF
Attachment_B-4_WD_CBA-2016-8779_MEBA.pdf PDF
Attachment_B-3_WD_CBA-2016-8778_SIUPD.pdf PDF
16-R-3100_Conformed_thru_Amend_0002.doc DOC document
Attachment_B-2_WD_CBA-2016-8436_TAGS_SIU.pdf PDF
Attachment_B-5_WD_CBA-2016-8780_MMP.pdf PDF
N32205-16-R-3100_Amend_0002.doc DOC document
QA2_TAGS_RFP_16R3100.pdf PDF
N32205-16-R-3100_Amend_1.doc DOC document
QA1_TAGS_RFP_16R3100.pdf PDF
Attachment_J_-_MECSP_Worksheet.doc DOC document
Attachment_K_Past_Performance_Narrative.docx DOCX document
Attachment_H_OVERSIGHT_AND_METRICS.pdf PDF
Attachment_L_Award-Fee_Plan_T-AGS_030916.doc DOC document
N32205-16-R-3100.doc DOC document
ATTACHMENT_D_P I_Guidelines.pdf PDF
Attachment_C_DD_254_TAGS.pdf PDF
Attachment_G_-_SF_LLL.pdf PDF
Forms_A_thru_D-2_TAGS.xlsx XLSX spreadsheet
ATTACHMENT_I_Inv_Req.pdf PDF
Attachment_B-1_WD_CBA-2016-8437_FBO.PDF PDF
Attachment_A_TECH_MANUAL.pdf PDF
Attachment_E_HullClauses2009.pdf PDF
Attachment_A_TECH_MANUAL_Draft.pdf PDF
N32205-16-R-3100_TAGS_Draft_RFP_040616.pdf PDF
16-R-3100_Sections_L M_draft.pdf PDF
16-R-3100_Draft_PWS_Rev_1.pdf PDF
Safety_Tradeoff_TAGS.pdf PDF
Show 40 more

Latest 50 of 51 listed here. See the rest on GovTribe.

On GovTribe

Work with this file

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

MILITARY SEALIFT COMMAND

N32205-16-R-3100 Operation of the Oceanographic Fleet (T-AGS)

QUESTIONS AND ANSWERS #6

The following are answers to questions received from potential offerors. The answers provide clarification only and DO NOT constitute an amendment to the solicitation.

1. We are getting close to the bid date re above, and a question has arisen. Our team is comprised of a small business prime, and a large business sub.We are working to develop some Past Performance data for the large business subcontractor to be included with our response. Is there a required format for this document? Or, are you aware of a site where I can find a template?

adequately.

ANSWER: Please see Section L and M for instructions on how to submit the offer including past performance.

2. After the release of the forthcoming Amendment, will a conformed copy of the Solicitation eventually be provided to industry?

ANSWER: A conformed copy of the solicitation will be provided to industry with the new amendment.

3. As of July 15 one of our unions has yet to provide a complete CBA for all of the vessels in the RFP. We would like to have the time to properly review the CBA, discuss the CBA with the union, place the CBA in our pricing model, and subsequently review that model to assure that the government is getting the best possible pricing for that line item of the RFP.

For the reasons noted above we respectfully request an extension of the due date for Submission of Offers to be August 5, 2016. Please provide confirmation of the extension via Amendment to the Solicitation.

ANSWER: An amendment was posted on 18 July 2016 extending the due date to 03 August 2016. The next amendment will extend the due date further to 12 August 2016.

4. Is it acceptable to include subcontractor MECSP information in our submittal or only Prime Contractor MECSP information?

ANSWER: In accordance with Section L-8(A)(f) all offerors shall submit a Mission-Essential Contractor Services Plan. If a subcontractor is to be used in the performance of this contract, please incorporate their plan into the prime contractor’s MECSP information.

5. Safety Performance

a. The offeror shall provide tables listing the following information for all vessels owned and/or operated in the previous 3-year period.

Is it required for the Offeror to list information on Subcontractor’s vessels owned and/or operated?

ANSWER: Yes.

6. We would like to ensure that we are working off the most current pricing sheets. Are the current pricing sheets still the original version released on May 18, 2016? Have Forms A-d been revised? If so, when will they be released?

ANSWER: Yes, the forms have been revised. The forms were released with Amendment 4.

7. TM-12 Shipboard Chemical Treatment and Testing Program: There is no reference to water maker (evaporator / distiller) treatment or maintenance products listed. Please advise.

ANSWER: N/A. The TAGS are equipped with R/O (not evaporators) and do not require treatment. Maintenance is accomplish with system flush.

8. TM-15.23.4 Government Property and Supply Management, General Use Consumables (Non- Reimbursable): There is no indication of specific use consumables being reimbursable (items such as steel plate, sheet steel, pipe, plumbing sullies, etc.) Is this an oversight? Please advise

ANSWER: No. Much of the material listed is part of ship's outfitting and is not reimbursable.

Also, per the caveat in referenced section, the list is not all inclusive.

9. C 1.8.3 states: “Travel, Per-diem and tuition associated with government specific training mandated in this contract IAW C-1.8.6 are reimbursable in accordance with section G-7”

Section 1.8.6 includes many MSC specific training topics. However there are numerous additional MSC mandated training requirements in sections: C-1.8.8.1, C-1.9 and C1.5.2.4.1.

Is it MSC’s intention that the training required in sections C-1.8.8.1, C-1.9 and C-1.5.2.4.1 be reimbursable? Please Clarify

ANSWER: MSC specific training that cannot be conducted onboard the ship/on the job, is reimbursable IAW C-1.8.6. All other training is non-reimbursable.

1. C-1.5.2.4.1 – “EKMS refresher training is conducted onboard the vessel by the EKMS auditor immediately following the audit.”

2. C-1.8.3 – “The costs associated with any training for Federal licenses, documents, ratings and/or endorsements and shipboard training and drills are non-reimbursable.”

3. C-1.9.1 – “All costs associated with on the job training will be for the contractor’s account.”

10. Amendment 0004 dated July 22, 2016 Block 14. – states that the date and time that proposals are due was revised per this Amendment 0004 however Block 11. is marked as not extended and the List of Changes (SF30 Block 14 Continuation Page) does not include a revised date. Will the due date for Submission of Offers be extended? If so, when? What is the new day and time? Please provide confirmation of the extension via Amendment to the Solicitation.

Please Clarify.

ANSWER: See answer to Question #3.

File details come from the government source that posted it. Updated .