QA5_TAGS_RFP_16R3100.pdf

PDF 18 KB Posted

Attached to
Operation & Maintenance of T-AGS Vessels
Solicitation number
N32205-16-R-3100
Issued by

About this file

Questions Answers 5

View the file

Other files

File Type Posted
Forms_A_thru_D-2_TAGS_Rev_4.xlsx XLSX spreadsheet
Amend_7.pdf PDF
RFP_N3220516R3100_Amend_6.pdf PDF
RFP_N3220516R3100_Amend_6_Conformed.pdf PDF
Forms_A_thru_D-2_TAGS_Rev_3.xlsx XLSX spreadsheet
QA7_TAGS_RFP_16R3100.pdf PDF
Attachment_M_-_PP_Questionnaire.doc DOC document
Attachment_K_Past_Performance_Narrative_Rev-1.docx DOCX document
Attach_F-7_WATERS_T-AGS_45_GFP.xlsx XLSX spreadsheet
Attach_F-4_HEEZEN_T-AGS_64_GFP.pdf PDF
Attach_F-2_BOWDITCH_T-AGS_62_GFP.pdf PDF
Attach_F-1_PATHFINDER_T-AGS_60_GFP.pdf PDF
Attach_F-5_MARY_SEARS_T-AGS_65_GFP.pdf PDF
Attach_F-3_HENSON_T-AGS_63_GFP.pdf PDF
Attach_F-6_MAURY_T-AGS_66_GFP.pdf PDF
16R3100_Amend_5.pdf PDF
QA6_TAGS_RFP_16R3100.pdf PDF
16R3100_Amend_5_Conformed.pdf PDF
Forms_A_thru_D-2_TAGS_Rev_2.xlsx XLSX spreadsheet
N32205-16-R-3100_Amend_4_FBO.pdf PDF
N32205-16-R-3100_Amend_3.doc DOC document
QA4_TAGS_RFP_16R3100.pdf PDF
QA3_TAGS_RFP_16R3100.pdf PDF
Attachment_B-4_WD_CBA-2016-8779_MEBA.pdf PDF
Attachment_B-3_WD_CBA-2016-8778_SIUPD.pdf PDF
16-R-3100_Conformed_thru_Amend_0002.doc DOC document
Attachment_B-2_WD_CBA-2016-8436_TAGS_SIU.pdf PDF
Attachment_B-5_WD_CBA-2016-8780_MMP.pdf PDF
N32205-16-R-3100_Amend_0002.doc DOC document
QA2_TAGS_RFP_16R3100.pdf PDF
N32205-16-R-3100_Amend_1.doc DOC document
QA1_TAGS_RFP_16R3100.pdf PDF
Attachment_J_-_MECSP_Worksheet.doc DOC document
Attachment_K_Past_Performance_Narrative.docx DOCX document
Attachment_H_OVERSIGHT_AND_METRICS.pdf PDF
Attachment_L_Award-Fee_Plan_T-AGS_030916.doc DOC document
N32205-16-R-3100.doc DOC document
ATTACHMENT_D_P I_Guidelines.pdf PDF
Attachment_C_DD_254_TAGS.pdf PDF
Attachment_G_-_SF_LLL.pdf PDF
Forms_A_thru_D-2_TAGS.xlsx XLSX spreadsheet
ATTACHMENT_I_Inv_Req.pdf PDF
Attachment_B-1_WD_CBA-2016-8437_FBO.PDF PDF
Attachment_A_TECH_MANUAL.pdf PDF
Attachment_E_HullClauses2009.pdf PDF
Attachment_A_TECH_MANUAL_Draft.pdf PDF
N32205-16-R-3100_TAGS_Draft_RFP_040616.pdf PDF
16-R-3100_Sections_L M_draft.pdf PDF
16-R-3100_Draft_PWS_Rev_1.pdf PDF
Safety_Tradeoff_TAGS.pdf PDF
Show 40 more

Latest 50 of 51 listed here. See the rest on GovTribe.

On GovTribe

Work with this file

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

MILITARY SEALIFT COMMAND

N32205-16-R-3100 Operation of the Oceanographic Fleet (T-AGS)

QUESTIONS AND ANSWERS #5

The following are answers to questions received from potential offerors. The answers provide clarification only and DO NOT constitute an amendment to the solicitation.

1. C-1.7.1.4.7 What is the expected length of time for the familiarization period? Also, without knowing whether the familiarization period is 14 days, 45 days, or somewhere in between, we do not see how this can be priced adequately. Please clarify and clearly define.

ANSWER: Sections C-1.7.1.5, C-1.7.11.4, C-1.7.11.5, C-3.5.1, and C-3.5.2 will be revised in a future amendment to change/clarify the familiarization period requirement.

2. C-3.5.1 Contract Phase-In: The Contractor assumes all duties and responsibilities under this contract for operating these ships during the Phase-In period. Contract begins upon the delivery of the first vessel.

Please clarify when the Contractor assumes control of the vessel as the Phase-In period can begin as far ahead of the scheduled delivery date by as many as 30/14 days.

ANSWER: See answer to Question 1 above.

3. C-3.5.6.2 Phase-Out Transition Plan: The contractor relinquishes all duties and responsibilities under this contract for the operating and maintaining of the ships during the Phase-Out period.

This item has the same issue as the above question (C-3-5-1) in regards to the Phase-Out period.

The Phase-Out period can take up to 120 days. Please clarify.

ANSWER: The phase-out period for the incumbent contractor shall be included in the option four per-diem rate. The phase out period shall be in accordance with the contract requirements.

4. In reference to Section C 3.24 and Section I Clauses Incorporated by Reference 252.204-7012

(A) – please confirm that it is at the Contractor’s Account to pay for the expenses associated with ISO/IEC 27001 and NIST compliance. This is a substantial cost if a company is not already compliant.

ANSWER: Yes, ISO/IEC27001 and NIST compliance is for the contractor’s account.

5. Section L(j) Budget and Financial Management – Is it acceptable to submit information regarding our Subcontractor’s purchasing system if they will be performing the procurement for this contract? Or should only the Prime contractor’s purchasing system information be included?

ANSWER: Please submit the purchasing system information that will be used during performance of this contract. If other than the prime contractor, provide notice with the offer.

6. M-1A.1. Should the language in the last sentence of this section read as follows for purposes of clarify regarding evaluation? “Award will not be made to an offeror who receives an Unacceptable rating for the technical factor, a Limited or No Confidence rating for Past Technical Performance, or an Unacceptable rating for the Small Business Participation Factor”.

Please clarify.

ANSWER: Yes. This language will be updated by a future amendment.

7. We are respectfully requesting that you extend the date for proposals to be submitted under the T-

AGS/USNS WATERS RFP. The reason for this request is that the union, SIU, has been so late in providing a Collective Bargaining Agreement with wages and fringe benefits. They say this is due to their need to evaluate the DOL Wage Determination. While we just today got a first draft from SIU, is does not include the USNS WATERS as that is under a different DOL Wage Determination.

Bids are currently due July 22, 2016. It would be most helpful if MSC could extend that due date by just one week until July 29, 2016.

ANSWER: The due date for RFP N32205-16-R-3100 has been extended to 03 August 2016.

Amendment 0003 will reflect the updated change.

8. We respectfully request a 2-week extension to the current closing date.

ANSWER: See answer to question #7 above.

File details come from the government source that posted it. Updated .