Questions_22-29_Amendment_0006_0006.pdf

PDF 115 KB Posted

Attached to
Arkansas Valley Conduit (AVC) Injection Site
Solicitation number
140R6023R0013
Issued by

About this file

This document contains answers to questions about solicitation number 140R6023R0013 from the Department of the Interior Bureau of Reclamation for the Arkansas Valley Conduit Injection Site project. The answers clarify requirements for pipe quantities and types, asphalt and concrete pavement work, guardrail coating, casework and countertop drawings, sodium bisulfite tank sizing, and confirm the proposal due date of December 21, 2023 with no extension. Relevant details include revisions to specifications drawings and sections to reflect proper stationing, material requirements, and clarified scopes of work.

View the file

Other files

Show all 28

On GovTribe

Work with this file

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

140R6023R0013 – AVC Injec�on Site – Amendment 006

Questions 22-29

22. In the price schedule CLIN #24 and #26 for the Injection Site Line Pipe has the same quantity as the CLIN #23 and #26 for the Backflow Line Pipe of 530 LF. Shouldn’t the quantity for CLIN #24 and #26 be 300 LF?

Answer: Refer to the revised specifications Section 33 11 10, Pipeline General Requirements, and the revised Section B price schedule for the correct quantities.

23. Is the Asphalt and Concrete Pavement work at the Backflow Preventer Facility to be included in CLIN #28?

Answer: Include the cost of asphalt concrete pavement work at the Backflow Preventer Facility in CLIN 20, Asphalt Concrete Pavement. Refer to specifications Section 33 14 23, Enclosures for Water Utility Piping and Valves, Paragraph 1.01 B 4. Include the cost of concrete work at the Backflow Preventer Facility in CLIN 28, Backflow Preventer Facility.

24. On plan sheet 382-D-60415 in the table for the pipe type, the I.S. Effluent says from station 500+00 to 500+87. The plan and profile on sheet 382-D-60414 shows the line from station 500+00 to station 501+52.81. Does the HDPE stop at station 500+87 or should it continue all the way to station 501+52.81? If it stops at station 500+87, what pipe type would be required from station 500+87 to 501+52.81?

Answer: Refer to revised specifications Drawing 382-D-60415 for the correct stationing.

25. Will the Remote I/O control panels 002-CP-001 and 003-CP-001 and Tank Level enclosures 002-CP-002 and 003-CP-002 by provided by the skid vendors?

Answer: The Contractor can choose whether or not to furnish the panels and enclosures from the pump system vendors.

26. Reference Section 34 71 10 – 2 W-beam and guardrail posts coated per section 09 06 20 Coatings, This section does not mention guardrail. What is the guardrail to be “coated” with?

Answer: Refer to revised specifications Section 34 71 10, W-Beam Guardrail, for revised coating and standards requirements.

27. Please advise the drawing that identifies the Casework and Countertops called out in Specification Section 12 30 00 for the Chemical Building. Our vendors are not able to locate this layout for their material pricing.

Answer: Refer to revised specifications Section 12 30 00, Casework and Countertops, for requirements.

140R6023R0013 – AVC Injec�on Site – Amendment 006

28. Confusion comes from the FRP sodium hypo tanks are called out as 6,000-gallons and maybe the verbiage in Spec Section 25 15 11-1.10.A is a typo for the capacity of the Sodium Bisulfite tanks?

Answer: Refer to revised specifications Section 25 15 11, HMI and Basic Control Functions, for correct sodium bisulfite tank size.

29. We also want to request this proposal be due after the Christmas holiday. There are many subcontractors and suppliers that reduce staff which could possibly impact submission.

Answer: There is not a proposal extension past December 21, 2023, as of amendment 0006.

File details come from the government source that posted it. Updated .