A.09.03_Continuation_of_W81K04-16-R-0012_080216_Questions_and_Answers.pdf
PDF 165 KB Posted
- Solicitation number
- W81K04-16-R-0012
- Issued by
-
Department of the Army Medical Command
About this file
Continuation of Questions and Answers 080216
View the file
Other files
Show all 27
On GovTribe
Work with this file
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
Continuation of Questions and Answers 080216
W81K04-16-R-0012
Item
RFP
Page
RFP
Reference
Question
Government Response
#12 68 Addendum to
FAR Provision
52.212-1, ITO,
Paragraph
2.b.(1)(b)
This statement indicates an offeror may submit past performance of a corporate manager. Can an offeror utilize a corporate manager’s past performance and experience gained while working for a previous employer for evaluation consideration on this program?
Yes. Reference Amendment 0001, Page 68. As stated in Paragraph 2.b.(1)(b), “…if such performance is recent and relevant to the requirements of the solicitation.”
#13 52 PWS 5.1.3.3 What are the expectations of ownership for the product/software on the customized portion?
Will the Government have rights or contractor rights?
Reference Amendment 0001, Page 52. The customization of the COTS material is considered a “modification of a type customarily available in the commercial market place” pursuant to FAR Part 2, Definitions, Commercial Items. The customized COTS material will be the property of the contractor; however, in accordance with PWS
5.1.3.3., “Any material customized for the execution of this contract shall be for the sole use of AMEDD. Release of these materials will need written consent from the KO.”
#14 50 PWS 5.0 Are there certain certifications that the trainer(s) must have?
The PWS does not include trainer certification requirements.
#15 67 Addendum to
FAR Provision
52.212-1, ITO,
Paragraph 2.a.(6)
Will there be any issues if the contractor has a
British teaming partner?
Offerors are to follow solicitation instructions, Amendment 0001, Page 67, Addendum to FAR Provision 52.212-1, ITO, Paragraph 2.a.(6), Contractor Team Arrangements.
#16 5 CLIN 0001AB,
Trainer Support
In the solicitation it states 48 months for trainer support; however, the PoP is 36 months. Do they foresee an extension or is this a typo?
The guidance for issuing task or delivery orders that may not be completed within the period of performance is located in Amendment 0001, Page 23, FAR Clause 52.216-22, Indefinite Quantity.
#17 8 CLIN 0003AB,
Telephonic
Executive
Coaching
In the solicitation it calls out 576 hours for telephonic coaching. How many Senior
Executives and/or individuals will this provide training for?
Amendment 0001, Page 8, CLIN Description, CLIN 0003AB states, “The contractor shall provide individual telephonic executive coaching, for up to six total hours for each senior executive, IAW PWS paragraph 5.2.2.”
#18 52 PWS 5.2, Senior
Executive
Training and
Coaching
What are the marketing expectations for advertising the course to Senior Executives?
All of the Government’s expectations are identified as requirements in the Performance of Work Statement (PWS) 5.2, Senior Executive Training and Coaching.
#19 50 PWS 4,
Contractor
Furnished Items and
Responsibilities
How many expected FTE’s total for contract support?
Amendment 0001, Page 50, Paragraph 4 states, “The contractor shall furnish all materials, supplies, equipment, facilities, and services required to perform work under this contract, except as designated in paragraph 3 of this PWS.” It is the contractor’s responsibility to provide adequate personnel to support the PWS.
#20 50 PWS 5,
Description of
Work
Do you envision executive coaching analysis and feedback beforehand or open consultation?
All of the Government’s expectations are identified as requirements in the Performance of Work Statement (PWS) 5, Description of Work.
#21 52 PWS 5.2, Senior
Executive
Training and
Coaching
What is the baseline for the self-awareness training for Senior Executives?
All of the Government’s expectations are identified as requirements in the Performance of Work Statement (PWS) 5.2, Senior Executive Training and Coaching.
#22 64 Addendum to
FAR Provision
52.212-1, ITO,
Paragraph 1.h., Questions, Clarifications, or
Discrepancies
Page 64 of the RFP, halfway down the page states questions may be submitted up to 7 days prior to proposal due date. Does it pertain to the pre-bid meeting only? As on FBO it states there [sic] are due 1 Aug. 2016.
Amendment 0001, the requirement for submittal of questions is addressed on Page 64, Addendum to FAR Provision 52.212-1, Paragraph 1.h, second sentence, “Questions may be submitted up to seven calendar days prior to proposal submission date (Block 8, SF 1449), and should be expressed either in the body of the email or in an editable
Word document identified in and attached to the email.”
File details come from the government source that posted it. Updated .