FEMA Pre-Proposal Conference QA Session Amend 0003.pdf
PDF 791 KB Posted
- Attached to
- RFP AMENDMENT SPE605-23-R-0208-0008
- Solicitation number
- SPE605-23-R-0208
- Issued by
-
Defense Logistics Agency Energy
View the file
Other files
Show all 18
On GovTribe
Work with this file
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
FEMA Pre-Proposal Conference Questions and Answers Session
1. Question: Does the government provide sustainment for contractors with housing, food, etc. during Readiness Drills and Activations?
Answer: No, the government does not provide sustainment capabilities for the contractor. The Contractor must be self-sustained, the contractor must be able to provide their own sustainment capabilities to include housing and food throughout the duration of the FEMA Contract.
2. Question: Since the line items are an estimate, can FEMA order various quantities and for multiple ISB locations?
Answer: Yes, it is an open contract with no minimums and no maximum quantity amounts FEMA can order. Yes, FEMA can establish and order for multiple ISB locations during one activation. The Contractor is required to deliver multiple fuel products for the requested amount, within the delivery timeframe identified in
FEMA’s requests. There is no Act of God forgiveness in this contract. The proposal is required to include documentation on the contractor’s response time to show that they can meet the delivery timeline for each delivery Region.
3. Question: Will the equipment evaluation process include a sight visit?
Answer: A Pre-Award Survey may be required. A pre-award survey is an on-site review or an audit of the Offeror’s capabilities as it relates to the issued solicitation. The goal of this on-site review is to ensure that the capabilities exist to support the full requirement the Offeror offered against; mitigating potential risk of non-performance due to lack of capability. If an Offeror does not pass a pre-award survey it shall reflect negatively against the Offeror’s responsibility determination.
4. Question: Is the Barge Pro-ratable?
Answer: The barge expense might be pro-ratable, please acknowledge if your pricing is pro-ratable for barge, tug and rail tankcar within your proposal, include possible expenses and/or taxes that will be charged. Potential prices that are unknown, proposal should identify how unknown charges would be submitted to
CUI RFP SPE60523R0208
Source Selection Information – See FAR 2.101 and 3.104
CUI
the Government and explain why they cannot be included in pricing structure now.
CUI RFP SPE60523R0208
Source Selection Information – See FAR 2.101 and 3.104
CUI
File details come from the government source that posted it. Updated .