16-R-0029_RFP_Amendment_2.docx

DOCX document 38 KB Posted

Attached to
Engineering Support Services Federal contract opportunity
Solicitation number
N6893616R0029
Issued by
Department of the Navy Naval Air Systems Command Naval Air Warfare Center

About this file

16-R-0029 RFP Amendment 2

View the file

Other files for this federal contract opportunity

Other files attached to Engineering Support Services, newest first.
File Type Posted
16-R-0029_RFP_Amendment_5.docx DOCX document
RFP_Amendment_4_.docx DOCX document
16-R-0029_RFP_Amendment_3.docx DOCX document
SECNAV_5512_-2.pdf PDF
NAWCWD_Badge_Form.pdf PDF
CDRL.pdf PDF
CONTRACTOR_PERFORMANCE_ASSESSMENT_QUESTIONNAIRE.pdf PDF
16-R-0029_RFP_Amendment.docx DOCX document
WAGE_DETERMINATIONS.pdf PDF
L-1_ESS-VI_Techical_Sample_Task.doc DOC document
L-2_Techical_Sample_Task_Estimate.doc DOC document
Wage_Determination_Ventura_County,_CA.pdf PDF
16-R-0029_RFP_Solicitation.docx DOCX document
CDRLS.pdf PDF
Ess-VI_Government_Furnished_Property_GFP.pdf PDF
Wage_Determination_Kern_County,_CA.pdf PDF
L-4_Contractor_Performance_Assessment_Que.pdf PDF
Fully_Burdened_Labor_Rates.xlsx XLSX spreadsheet
L-5_Cost_Summary_Spreadsheet.xls XLS spreadsheet
L-3_Past_Performance_Information_Form.pdf PDF
Surveillance_Activity_Plan_For_Information.doc DOC document
BLS_SOC.xlsx XLSX spreadsheet
Attachment_L-1.1_Sample_Task_Cost_Proposal_Sheet.xls XLS spreadsheet
Attachment_L-4_Cost_Summary_Spreadsheet.xls XLS spreadsheet
Attachment_L-2_Past_Performance_Information_Form.pdf PDF
Draft_RFP.docx DOCX document
Attachment_L-6_Government_Furnished_Property_(GFP)_List.xlsx XLSX spreadsheet
Attachment_L-3_Contractor_Performance_Assessment_Questionairre.pdf PDF
Attachment_L-1_ESS-VI_Technical_Sample_Task_Order.docx DOCX document
Attachment_L-5_Fully_Burdened_Labor_Rate_Spreadsheet.xls XLS spreadsheet
ESS_Powerpoint.ppt PPT presentation
ESS_Q's_and_A's.pdf PDF
SECNAV_5512.pdf PDF
Show all 33

On GovTribe

Work with this file on GovTribe

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

N68936-16-R-0029

SECTION SF 30 BLOCK 14 CONTINUATION PAGE

SUMMARY OF CHANGES

SECTION A - SOLICITATION/CONTRACT FORM

The following have been added by full text:

INDUSTRY QUESTIONS

1. Question: For the Technical Sample Task; what aircraft have recently been used as part of ESSM testing, and in what phases?

Answer: The Raytheon Convair aircraft is being used to support the ESSM Block 2 Captive Carry tests for Engineering and Manufacturing Development.

2. Question: For the Technical Sample Task; Has SDTS been used in ESSM testing, and in what phase?

Answer: The Self Defense Test Ship (SDTS) was used for the ESSM Block 1 E&MD, Demonstration Test/ Operational Testing (DT/OT), and Follow-On Test & Evaluation (FOT&E) test phases. The SDTS will also be used for ESSM Block 2 E&MD, and DT/OT test phases.

3. Question: For the Technical Sample Task; in the Technical Sample Task, reference is made for a trip to Portsmouth, VA. Did the government intend for this to be Portsmouth, RI? If this is a trip to Portsmouth, VA, is this a required trip to Raytheon? Please Clarify.

Answer: The Government intended this to be RIDS at Portsmouth, RI.

4. Question: For the Technical Sample Task; the Labor mix stated in the sample task calls for a mix of 5 Engineer Scientists and one Technician. If the offeror believes the effort can be completed with different labor mix, will the government accept a justification and rational for the deviation/recommendation? Is this labor mix based on historical tasking of the labor categories mentioned, or a level of competence desired by the government?

Answer: The Government will consider a different labor mix if so proposed with rationale. This labor mix is based upon both the historical tasking and the desired level of competence.

5. Question: For the Technical Sample Task; does the government intend for the ESSM Mod to focus on air launched offensive Anti Surface Warfare (OASuW)?” consider “Clarify the roles and relationships of ESSM with regard to OASuW?”

Answer: OASuW is a very limited subset of the operational requirements for the ESSM. Paragraph 3.1.4 should have referenced support for the ESSM Technical Program Office (TPO).

6. Question: For the Technical Sample Task; is the target set both for Land Based and Sea based?

Answer: The ESSM target set could be either Land Based or Sea based.

7. Question: For the Technical Sample Task; is the T&E effort support a demonstration program with a transition to a full Program of Record? (PoR)

Answer: There are Test and Evaluation activities ongoing for both the fielded ESSM Block 1 missile, and the ESSM Block 2 in E&MD.

8. Question: For the Technical Sample Task; one of the reference documents is a training plan, so is the government expecting offerors to review this sample training plan for completeness and make recommendations for that plan, or is the government expecting a full training plan to be developed by the offeror.

Answer: The Government expects that the awardee of the contract may be given tasking to develop and/or aid in the development of training plans / classes.

9. Question: For the Technical Sample Task; are the trips to various facilities (Tyndall, Portsmouth, and Tucson) for meetings with the Manufacturer, or for Test events? Or, are the trips for both meetings and test events?

Answer: The trips can be for either engineering interchange meetings, or to support test events.

SECTION J - LIST OF DOCUMENTS, EXHIBITS AND OTHER ATTACHMENTS

The Table of Contents has changed from:

Exhibit/Attachment Table of Contents

DOCUMENT TYPE
DESCRIPTION
PAGES
DATE
Exhibit A
Exhibit A - Contract Data Requirements List (CDRLs)
19
12-APR-2016
Attachment 1
Attachment 1 - Wage Determination St Marys, MD
11
02-MAY-2017
Attachment 2
Attachment 2 - Surveillance Activity Checklist
9
12-APR-2017
Attachment 3
Attachment 3 - DD 254 Security
13
02-NOV-2016
Attachment 4
Attachment 4 - Scientific and Technical Intelligence Liaison
3
03-MAR-2009
Attachment 5
Attachment 5 - Wage Determination Kern County, CA
8
30-DEC-2016
Attachment 6
Attachment 6 - Wage Determination Ventura County, CA
8
30-DEC-2016

to:

Exhibit/Attachment Table of Contents

DOCUMENT TYPE
DESCRIPTION
PAGES
DATE
Exhibit A
Exhibit A - CDRLs update
18
08-MAY-2017
Attachment 1
Attachment 1 - Wage Determination St Marys, MD
11
02-MAY-2017
Attachment 2
Attachment 2 - Surveillance Activity Checklist
9
12-APR-2017
Attachment 3
Attachment 3 - DD 254 Security
13
02-NOV-2016
Attachment 4
Attachment 4 - Scientific and Technical Intelligence Liaison
3
03-MAR-2009
Attachment 5
Attachment 5 - Wage Determination Kern County, CA
8
30-DEC-2016
Attachment 6
Attachment 6 - Wage Determination Ventura County, CA
8
30-DEC-2016

(End of Summary of Changes) image1.wmf

File details come from the government source that posted it. Updated .