Amendment 4.pdf
PDF 147 KB Posted
- Attached to
- Fire Protection Services Beaufort, SC Federal contract opportunity
- Solicitation number
- N4008522R2695
View the file
Other files for this federal contract opportunity
Show all 34
On GovTribe
Work with this file on GovTribe
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
5928164
AMENDMENT OF SOLICITATION/MODIFICATION OF CONTRACT
Except as provided herein, all terms and conditions of the document referenced in Item 9A or 10A, as heretofore changed, remains unchanged and in full force and effect.
15A. NAME AND TITLE OF SIGNER (Type or print)
30-105-04EXCEPTION TO SF 30
APPROVED BY OIRM 11-84
STANDARD FORM 30 (Rev. 10-83) Prescribed by GSA
FAR (48 CFR) 53.243
N4008522R2695 FIRE PROTECTION SERVICES AT BEAUFORT, SC
This amendment is issued to provide answ ers to pre-proposal inquires and to extend the propodal due date to 29 March 2023. See contunation pages.
All other terms and conditions remain unchanged.
1. CONTRACT ID CODE PAGE OF PAGES
J 1 3
16A. NAME AND TITLE OF CONTRACTING OFFICER (Type or print)
16C. DATE SIGNED
BY 22-Mar-2023
16B. UNITED STATES OF AMERICA15C. DATE SIGNED15B. CONTRACTOR/OFFEROR
(Signature of Contracting Officer)(Signature of person authorized to sign)
8. NAME AND ADDRESS OF CONTRACTOR (No., Street, County, State and Zip Code) X N4008522R2695
X 9B. DATED (SEE ITEM 11)
27-Feb-2023
10B. DATED (SEE ITEM 13)
9A. AMENDMENT OF SOLICITATION NO.
11. THIS ITEM ONLY APPLIES TO AMENDMENTS OF SOLICITATIONS
X The above numbered solicitation is amended as set forth in Item 14. The hour and date specified for receipt of Offer X is extended, is not extended.
Offer must acknowledge receipt of this amendment prior to the hour and date specified in the solicitation or as amended by one of the following methods:
(a) By completing Items 8 and 15, and returning 1 copies of the amendment; (b) By acknowledging receipt of this amendment on each copy of the offer submitted;
or (c) By separate letter or telegram which includes a reference to the solicitation and amendment numbers. FAILURE OF YOUR ACKNOWLEDGMENT TO BE RECEIVED AT THE PLACE DESIGNATED FOR THE RECEIPT OF OFFERS PRIOR TO THE HOUR AND DATE SPECIFIED MAY RESULT IN
REJECTION OF YOUR OFFER. If by virtue of this amendment you desire to change an offer already submitted, such change may be made by telegram or letter, provided each telegram or letter makes reference to the solicitation and this amendment, and is received prior to the opening hour and date specified.
12. ACCOUNTING AND APPROPRIATION DATA (If required)
13. THIS ITEM APPLIES ONLY TO MODIFICATIONS OF CONTRACTS/ORDERS.
IT MODIFIES THE CONTRACT/ORDER NO. AS DESCRIBED IN ITEM 14.
A. THIS CHANGE ORDER IS ISSUED PURSUANT TO: (Specify authority) THE CHANGES SET FORTH IN ITEM 14 ARE MADE IN THE
CONTRACT ORDER NO. IN ITEM 10A.
B. THE ABOVE NUMBERED CONTRACT/ORDER IS MODIFIED TO REFLECT THE ADMINISTRATIVE CHANGES (such as changes in paying office, appropriation date, etc.) SET FORTH IN ITEM 14, PURSUANT TO THE AUTHORITY OF FAR 43.103(B).
C. THIS SUPPLEMENTAL AGREEMENT IS ENTERED INTO PURSUANT TO AUTHORITY OF:
D. OTHER (Specify type of modification and authority)
E. IMPORTANT: Contractor is not, is required to sign this document and return copies to the issuing office.
14. DESCRIPTION OF AMENDMENT/MODIFICATION (Organized by UCF section headings, including solicitation/contract subject matter where feasible.)
10A. MOD. OF CONTRACT/ORDER NO.
2. AMENDMENT/MODIFICATION NO. 5. PROJECT NO.(If applicable)
6. ISSUED BY
3. EFFECTIVE DATE
22-Mar-2023
CODE
NAVFACSYSCOM MID-ATLANTIC
CONTRACTING CORE
9324 VIRGINIA AVENUE
NORFOLK VA 23511-3095
N40085 7. ADMINISTERED BY (If other than item 6)
4. REQUISITION/PURCHASE REQ. NO.
CODE
See Item 6
FACILITY CODECODE
EMAIL:TEL:
N4008522R2695
SECTION SF 30 BLOCK 14 CONTINUATION PAGE
SUMMARY OF CHANGES
SECTION SF 30 - BLOCK 14 CONTINUATION PAGE
The following have been added by full text:
AMENDMENT 0004
N4008522R2695 Fire Protection Services at Beaufort, SC Amendment 0004- Questions and Answers
Question:
1. Spec Item 3.1 IMP - Can you confirm that each fire alarm repair that exceeds the $2,500 the contractor will be responsible for the first $2,500 of the fire alarm repair/replacement?
Answer:
Yes, per Spec Item 3.1 the contractor is responsible up to the $2,500.00 limit of liability in direct material and labor unless specified differently in other Spec Items.
Question:
2. Is there any work at the Naval Hospital that is required to be performed after hours such as elevator recall/shunt trip , audio/visual, OR Test, etc...?
Answer:
The Government does not schedule contractor’s work. However, there may be times when work will happen after hours when responding to service orders or due to the mission of the Naval Hospital. Refer to Annex 0200000 Management and Administration; Spec Item
2.2.1 Government Regular Working Hours.
Question:
3. How will fire alarm systems with existing troubles/supervisories be handled? Will contractors be allowed to perform initial inspection and accept systems before being responsible for the $2,500 in repairs?
Answer:
All systems are presumed to be operational. Refer to Annex 1502000 Facility Investment;
Spec Item 3.1 Integrated Maintenance Program (IMP) and Annex 0200000 Management and Administration; Spec Item 2.14 Recurring Work Procedures.
Question:
4. How will the long term fire protection systems be performed? What line item should be used for the pricing. Such as internal sprinkler riser inspections or fire sprinklers head replacement?
Answer:
Work is performed per the Contractor’s PM Program that follows the manufacture’s maintenance requirements and any governing requirements (i.e.NFPA Codes). Pricing shall be tied to ELINs.
Question:
5. Is the Base responsible for the main antennas and receiving system at the base fire departments?
N4008522R2695
Answer:
The Base will be responsible for the main antenna.
Question:
6. The latest UFC & NFPA 72 code requires batteries to be replaced every 3 years or load tested at least 80% of value. Is it the responsibility of the contract to replace batteries? If so please provide the load test results from the last contract period.
Answer:
The contractor shall follow the governing requirements. Load test results can be obtained upon award of contract.
Question:
7. Are there any devices to be testing the Elevator Shafts, Pits or machine room? Will the base be covering the cost to have an elevator contractor onsite? What is if any after hours testing needs to be completed?
Answer:
Yes, there are devices in the elevator shafts, pits and machine rooms. The elevator contractor will provide access at no cost to the Contractor. Afterhours testing can be used at the discretion of the Contractor. There are no specific requirements for afterhours testing.
Question:
8. Can the $600k Recurring past performance contract size requirement be modified to
$500K Recurring?
Answer:
The $600k size requirement shall remain.
Question:
9. Section 3.3 Fire Extinguishers I would verify FE in only joint commission area.
Answer:
All fire extinguishers that are listed in the equipment inventory shall be verified.
Question:
10. Can the QC & SSHO can be the same person?
Answer:
Yes, per Annex 0200000 Management and Administration; Spec Item 2.7.1.2 Quality Manager.
(End of Summary of Changes)
File details come from the government source that posted it. Updated .