GSM-ETI QAs 150-161.doc

DOC document 63 KB Posted

Attached to
Cancel Presolicitation HC1028-10-R-2001
Solicitation number
HC1028-10-R-2001
Issued by

About this file

Release 4 Q A

View the file

Other files

File Type Posted
DD254_GSM-ETI.doc DOC document
Questions and Answer for GSM-ETI - 04 March 2011.doc DOC document
Questions and Answers for GSM-ETI 03 Sep.doc DOC document
Sop310-85-01-Rev1.doc DOC document
SOP100-55-01 GNSC TMS —
2 - DISN Processes_v3 Read-Only .pdf PDF
A - PM GSM AoS Discussion v3 Read-Only .pdf PDF
7 - NS4_Voice Networks Read-Only .pdf PDF
8 - FSO_Net Assurance_v4 Read-Only .pdf PDF
9 - NS6_DISN Maintenance Support_v2 Read-Only .pdf PDF
GSM Pre-Solicitation Conference Agenda.pdf PDF
4- OSS- NS8 Industry Day Presentation Slides 20100625 Read-Only .pdf PDF
3- GO_NetOps_v5_25June10 Read-Only .pdf PDF
B- KO Pre-Solicitation Briefing Slides 28 jun 10.pdf PDF
1 - CTO_DISN Evolution Read-Only .pdf PDF
6 - DISN Transport - GSM Pre-Sol Conf 28-6-10 —
5 - NS1_Data Services Read-Only .pdf PDF
GSM Interested Parties List - 28 June 2010.doc DOC document
SIMILAR CORPORATE EXPERIENCE.doc DOC document
dc3101301_basic.pdf PDF
857001p.pdf PDF
Attachment 9- Past Performance Questionnaire and Cover Letter - GSM-O.doc DOC document
Attachment 4 - GSM ETI Sample Task Order v6 05-12-2010.doc DOC document
dod850002I.pdf PDF
DRSN OM Guide 28May08.doc DOC document
DISA CONUS SOP.doc DOC document
6510_01.pdf PDF
fed continuity directive.pdf PDF
dc310651_basic.pdf PDF
Attachment 5 - Compliance and Cross Reference Matrix.doc DOC document
Attachment 6- Past Performance Information - GSM-ETI.doc DOC document
Tech_Guide_for_Installation_Info_Infrastructure_Architecture 1 1 .pdf PDF
Sop310-85-01.doc DOC document
522022ms1front.pdf PDF
Attachment 1 - GSM-ETI SOO Final Draft v10 06-01-2010.doc DOC document
DISAEC_310-195-2_QA_Installation.pdf PDF
dc3101302.pdf PDF
dc310551.pdf PDF
851001p.pdf PDF
DRSN Network Security Guide 2008 dm —
Attachment 8 - Subcontractor_Teaming Partner Consent Ltr - GSM-O.doc DOC document
DISN_OSS_ProgPlan-v0.3-29Feb08.doc DOC document
SKMBT_C25310051321180.pdf PDF
Sop100-55-04 GNSC Ops and DCCC.doc DOC document
Attachment 7 Client Authorization Letter - GSM-O.doc DOC document
DoDI 8410 02p.pdf PDF
SOP100-55-02 —
6215_01.pdf PDF
850001p.pdf PDF
di310-65-2v1.pdf PDF
Show 40 more

Latest 50 of 58 listed here. See the rest on GovTribe.

On GovTribe

Work with this file

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

GSM-ETI

QUESTIONS AND ANSWERS

#150-161 Released 19 April 2011

QUESTION #150: Could you please let me know what the anticipated release date is for the actual GSM-ETI solicitation?

ANSWER #150: The Final RFP for the GSM-ETI effort is planned for release 19 April 2011.

QUESTION #151: Can you please provide me with up to date information for the “GSM-ETI,” contract which we can utilize in order to pursue future business opportunities with your organization.
ANSWER #151: The concept of “up to date information” is not clear. The Final RFP, when released, will provide the latest information available.

QUESTION #152: Do you anticipate that if the gov’t shuts down the schedule for the release of the ETI RFP will be further delayed? Does the gov’t plan to make an announcement to address the impact?

ANSWER #152: This question has been overcome by events. A government shutdown will not have immediate effect on this solicitation.

QUESTION #153: GSM-ETI Draft RFP, 06-04-2010; Page 89, Section Number: L7.1; Volume II, Section A (no section title provided), 75 page limit GSM-ETI Draft RFP, 06-04-2010; Page Number 93, Section Number: L8.2.3 - (5) Section A – Sub-Factor One (subfactor not specified and no page limit provided).

GSM-ETI Draft RFP, 06-04-2010; Page 103, Section Number: M2.1 - Subfactor 1: Telecommunications Engineering

Subfactor 2: Service Transition, Implementation and Integration

Subfactor 3: Management Plan.

Questions_and_Answer_for_GSM-ETI_-_04_March_2011, Page 5, Q/A #135 -

Part A (not included)

Questions_and_Answer_for_GSM-ETI_-_04_March_2011, Page 5, Q/A #135 - Volume II, Part C - Subfactor 1 – Telecommunications Network Engineering – 50 pages REGARDING SECTION A: To ensure receipt of compliant proposals and facilitate their evaluation, please clarify the instructions and evaluation factors so bidders can know how to organize the proposal. The language in draft RFP and question and answers makes it hard to determine how to organize Volume II because the use of Sections and Parts is inconsistent and confusing.

ANSWER #153: The proposal shall be divided into five "Volumes".

Volume I shall include an Executive Summary.

Volume II shall include Technical/Management Proposal.

Volume III shall include Past Performance Information.

Volume IV shall include Cost/Price Proposal.

Volume V shall include Contract Documentation.

Each Volume shall be separately bound. Included within each of the Volumes are "Parts" (A, B, C, D, etc). Each "Part" represents information that the offeror shall provide to the Government. Page limitations are provided for each Part of any Volume. The only exception is when the Government indicates "No Page Limit". Specific information relative to Volume, Part and Page limitations are reflected in Table 7.1. Failure to adhere to the information presented in the GSM-ETI RFP may result in rejection of the offeror's proposal. No The requirement for the number of volumes, and parts within each volume and page limitations shall be as provided in the Final RFP for the GSM-ETI effort. Evaluation Factors and the appropriate order of importance will also be as provided in the Final RFP for the GSM-ETI effort. All previous responses shall be considered superseded.

The Government issued RFP HC1028-10-R-2001 which includes “Sections” A through M. Section L, Table 7.1 – Proposal Organization reflects the methodology to be used to prepare an offeror in response to the GSM-ETI RFP. References to the term “section” would indicate a location in the RFP. Section L, Table 7-1 includes references to various sections and paragraphs of the RFP. Table 7-1 also includes a format that the offeror shall follow when responding to the RFP Sections with an offer that is to be provided in Volumes and Parts.

In addition one hard copy of the offeror’s proposal, the offeror is to provide one softcopy on CD-ROM.

The Government’s evaluation factors and the appropriate order of importance shall be as provided in the Final RFP for the GSM-ETI effort. All previous responses shall be considered superseded.

QUESTION #154: GSM-ETI Draft RFP, 06-04-2010; Page Number 89, Section Number L7.1 ; Volume II, Part C – Volume II, Section A(no section title provided, 75 page limit) GSM-ETI Draft RFP, 06-04-2010; Page Number 93 Section Number L8.2.3; (6) Section B – Sub-Factor Two (subfactor not specified and no page limit provided) GSM-ETI Draft RFP, 06-04-2010; Page Number 103 Section Number M2.1 –

Subfactor 1: Telecommunications Engineering

Subfactor 2: Service Transition, Implementation and Integration

Subfactor 3: Management Plan

04_March_2011; Page Number 5, Section Number: Q/A# 135 – Part A (not included) 04_March_2011; Page Number 5, Section Number: Q/A# 135 – Volume II, Part C – Subfactor 1 – Telecommunications Network Engineering – 50 pages

REGARDING SECTION B: To ensure receipt of compliant proposals and facilitate their evaluation, please clarify the instructions and evaluation factors so bidders can know how to organize the proposal. The language in draft RFP and question and answers makes it hard to determine how to organize Volume II because the use of Sections and Parts and subfactors is inconsistent and confusing.

ANSWER#154: Evaluation Factors and the appropriate order of importance shall be as provided in the Final RFP for the GSM-ETI effort. All previous responses shall be considered superceded.

Table 7.1 – Proposal Organization reflects the methodology to be used to prepare an offeror in response to the GSM-ETI RFP. Included in the table are references to specific parts and paragraphs within RFP HC1028-10-R-2001; Section J, Section L and Section M. The references to an RFP “section” include further explanation of what the offer is to provide in response to each Part of each Volume of the offer.

QUESTION #155: GSM-ETI Draft RFP, 06-04-2010; Page Number 89, Section Number L7.1 ; Volume II, Section C – (no section title provided, 50 page limit)

GSM-ETI Draft RFP, 06-04-2010; Page Number 94 Section Number L8.2.3; (7) Section C – Sub-Factor three (subfactor not specified and no page limit provided)

GSM-ETI Draft RFP, 06-04-2010; Page Number 103, Section Number M2.1 - Subfactor 1: Telecommunications Engineering

Subfactor 2: Service Transition, Implementation and Integration

Subfactor 3: Management Plan

Questions_and_Answer_for_GSM-ETI_-_04_March_2011; Page Number 5, Section Number: Q/A# 135 - Volume II, Part E - Subfactor 3 – . Volume II, Part E - Subfactor 3 – Service Transition, Implementation and Integration – 50 pages; and

Volume II, Part F - Subfactor 4 – Management Plan – 50 pages REGARDING SECTION C: To ensure receipt of compliant proposals and facilitate their evaluation, please clarify the instructions and evaluation factors so bidders can know how to organize the proposal. The language in draft RFP and question and answers makes it hard to determine how to organize Volume II because the use of Sections and Parts and subfactors is inconsistent and confusing.

ANSWER#155: Evaluation Factors and the appropriate order of importance will also be as provided in the Final RFP for the GSM-ETI effort. All previous responses shall be considered superseded. Also see QUESTIONS/ANSWERS #153 and 154, above.

QUESTION #156: GSM-ETI Draft RFP, 06-04-2010; Page Number 89, Section Number L7.1 ; Compliance and Cross Reference Matrix (listed in Section D) GSM-ETI Draft RFP, 06-04-2010; Page Number 93 Section Number L8.2.3 Cross Reference Matrix (listed BEFORE three subfactors)

GSM-ETI Draft RFP, 06-04-2010; Page Number 94, Section Number L8.2.5 – Compliance and Cross Reference Matrix (listed AFTER three subfactors) REGARDING SECTION D: To ensure receipt of compliant proposals and facilitate their evaluation, please clarify the instructions and evaluation factors so bidders can know how to organize the proposal. The language in draft RFP makes it hard to determine how to organize Volume II because of inconsistent and confusing placement of this section within the instructions.

ANSWER #156: See Questions/Answers #153 through #155, above.

QUESTION #157: GSM-ETI Draft RFP, 06-04-2010; Page Number 89, Section Number L7.1 – Section D Compliance and Cross Reference Matrix

GSM-ETI Draft RFP, 06-04-2010; Page Number 89 Section Number L7.1 Section E Sample Task Order #ES-01 GSM-ETI Draft RFP, 06-04-2010; Page Number 94, Section Number L8.2.3 – (9) Section D – Sample Task Order)

Questions_and_Answer_for_GSM-ETI_-_04_March_2011; Page Number 5, Section Number: Q/A# 135 - Volume II, Part D - Subfactor 2 – . Sample Task Order – 75 pages.

GSM-ETI Draft RFP, 06-04-2010; Page Number 103, Section Number M2.1 - Subfactor 1: Telecommunications Engineering

Subfactor 2: Service Transition, Implementation and Integration

Subfactor 3: Management Plan

REGARDING SECTION E: To ensure receipt of compliant proposals and facilitate their evaluation, please clarify the instructions and evaluation factors so bidders can know how to organize the proposal. The language in draft RFP and question and answers makes it hard to determine how to organize Volume II because the use of Sections and Parts and subfactors is inconsistent and confusing.

ANSWER #157: See Questions/Answers #153 through #155, above.

QUESTION #158: Questions_and_Answer_ for_GSM-ETI_-_ 04_March_2011; Page Number 100; Section Number L8.7.4.2: The Offeror shall submit a list of these documents, including any tailoring instructions, as an annex to the proposed PWS. The Offeror shall submit the completed Proposed Compliance Documents as a separately bound document.

Questions_and_Answer_for_GSM-ETI_-_04_March_2011; Page Number 5, Section Number: Q/A# 135 - Volume II, Part B – GSM ETI PWS; 25 pages To ensure receipt of compliant proposals and facilitate their evaluation, please provide information regarding the government's requirements for the referenced PWS. No PWS was included with the draft RFP.

ANSWER #158: The requirement for an offeror to submit Compliance Documents will be removed in the Final GSM-ETI RFP. The Final RFP for the GSM-ETI effort will also include the GSM-ETI PWS within Section C of RFP HC1028-10-R-2001.

QUESTION #159: GSM-ETI Draft RFP, 06-04-2010; Page Number 89, Section Number L7.1 – Section A Transmittal Letter and SF 33.

GSM-ETI Draft RFP, 06-04-2010; Page Number 99, Section Number L8.5.1 and L8.5.1.1 – Model Contract/Representations and Certifications

Section A - Solicitation/Contract Form To ensure receipt of compliant proposals and facilitate their evaluation, please clarify where the SF 33 should be included in bidders' Volume V proposals because the instructions seem to be calling for it in two different places. One instruction calls for it with the transmittal letter. Another calls for it under the section for the Model Contract / Representations and Certifications.

ANSWER #159: The requirements for an offeror to submit a transmittal letter and/or SF 33 will be clarified in the Final RFP for the GSM-ETI effort. The transmittal letter and SF 33 shall be located as Part A of Volume V of the offeror’s proposal.

QUESTION #160: GSM-ETI Draft RFP, 06-04-2010; Page Number 89, Section Number L7.1 – Section B, Section K, Representations and Certifications

GSM-ETI Draft RFP, 06-04-2010; Page Number 99, Section Number L8.5.3 – Section K – Representations and Other Statements of Offerors.

To ensure receipt of compliant proposals and facilitate their evaluation, please clarify where the Reps and Certs should be included in bidders' Volume V proposals because the instructions seem to be calling for it in two different places. One instruction calls for it to follow the Transmittal Letter and SF 33 and another to follow Section I, Contract Clauses.

ANSWER #160: The requirement for an offeror to submit Representations and Certifications will be clarified in the Final RFP for the GSM-ETI effort. Section K, Representations and Certifications will be submitted as Part B of Volume V.

QUESTION #161: GSM-ETI Draft RFP, 06-04-2010; Page Number 95, Section Number L8.3.1 – (2) Summary Page describing the role of the Offeror and each subcontractor, teaming partner, and/or joint venture partner that the Offeror is required to provide Past Performance Information Sheets (Ref: HC1028-10-R-2001, Section J., Attachment 6).

Are bidders limited to a single page for this section or does the government want one page for the offeror and each subcontractor, teaming partner and/or joint venture partner? Please clarify.

ANSWER #161: The Final RFP for the GSM-ETI effort will clarify the requirement for the offeror to submit Past Performance Information as Part D of Volume III. The page limitation will be reflected as 5 pages for each reference.

QUESTION #162: GSM-ETI Draft RFP, 06-04-2010; Page Number 88, Section Number L7.1 and Table 7.1 – The titles and contents of the volumes shall be as defined in this table, all of which shall be within the required page limits and with the number of copies as specified in Table 7.1. The attachments identified in the table shall be separately bound in three-ring, loose-leaf binders, as necessary.

Please specify what attachments the government is referencing.

ANSWER #162 The Final RFP for the GSM-ETI effort removes the reference to attachments.

PAGE

File details come from the government source that posted it. Updated .