Q_and_A_3_October_2019.pdf

PDF 50 KB Posted

Attached to
FA860119QA103 - Systems, Executive, and Lounge Furniture and Chairs
Solicitation number
FA860119QA103
Issued by

About this file

This document contains responses to questions from offerors regarding Solicitation Number FA860119QA103 for Systems, Executive, and Lounge Furniture and Chairs. The solicitation is seeking to furnish and install furniture at Wright Patterson Air Force Base. Key details include:

  • Responses clarify that installation labor should be included in the Installation CLIN; the correct NAICS code is 337214; payment will be made after inspection/acceptance upon installation completion.

  • Dimensions for some workstations and a shelving unit can vary slightly. Offerors must adjust placement as needed without reducing quantities.

  • Basis of design manufacturers are specified for several CLINs, with equivalent products considered for some but not others.

  • Eight amendments were issued with adjustments to the Statement of Work, plans and quantities based on questions received.

Q&A for 3 October 2019

View the file

Other files

File Type Posted
Q_and_A_18_October_2019.pdf PDF
Greene_County_Wage_Determination.pdf PDF
Q_and_A_16_October_2019.pdf PDF
Attachment_1_-_Statement_of_Work_10.11.19.docx DOCX document
Q_and_A_11_October_2019.docx DOCX document
Attachment_1_-_Statement_of_Work_10.7.19.pdf PDF
Q_and_A_7_October_2019.pdf PDF
Q_and_A_4_October_2019.pdf PDF
CLIN_TYPICALS_13-21_10.2.19.pdf PDF
3rd_FLOOR-FURN_PLAN_10.2.19.pdf PDF
Attachment_1_-_Statement_of_Work_10.3.19.pdf PDF
Attachment_1_-_Statement_of_Work_9.30.19.pdf PDF
Q_and_A_30_September_2019.pdf PDF
Q_and_A_30_September_2019.pdf PDF
Attachment_1_-_Statement_of_Work_9.27.19.pdf PDF
Private_Office_307___308.pdf PDF
AIRF-FIRSTFLOOR-FURN_PLAN_9.25.19.dwg DWG drawing
AIRF-SECONDFLOOR-FURN_PLAN_9.25.19.dwg DWG drawing
Q_and_A_26_September_2019.pdf PDF
AIRF-THIRDFLOOR-FURN_PLAN_9.25.19.dwg DWG drawing
Solicitation_Amendment_-_FA860119QA1030002.pdf PDF
USAF-THIRDFLOOR_9.18.19-BASE.dwg DWG drawing
USAF-SECONDFLOOR-.18.19_BASE.dwg DWG drawing
Q_and_A_23_September_2019.pdf PDF
USAF-FIRSTFLOOR_9.18.19-BASE.dwg DWG drawing
Reflected_Ceiling_Plans.pdf PDF
Lighting_Plans.pdf PDF
Attachment_1_-_Statement_of_Work_9.23.19.pdf PDF
Power_Plans.pdf PDF
Q_and_A_13_September_2019.pdf PDF
Attachment_5_-_CLIN_Typicals_0001-0012_91219.pdf PDF
Attachment_3_-_TEP_CLINs,_Provisions_and_Clauses91219.pdf PDF
Attachment_1_-_Statement_of_Work91219.docx DOCX document
Attachment_8_-_ID-1_Privacy_Curtain_Elevation.pdf PDF
Attachment_5_-_CLIN_Typicals_0001-0012.pdf PDF
Attachment_11_-_AutoCAD_-_THIRDFLOOR-FURN_PLAN_.dwg DWG drawing
Attachment_9_-_AutoCAD_-AIRF-FIRSTFLOOR-FURN_PLAN.dwg DWG drawing
Attachment_10_-_AutoCAD_-SECONDFLOOR-FURN_PLAN_.dwg DWG drawing
Attachment_7_-_CLIN_Typicals_0022-0032.pdf PDF
Attachment_4_-_Floor_Plans_1-3_Drawings.pdf PDF
Attachment_1_-_Statement_of_Work.docx DOCX document
Attachment_3_-_TEP_CLINs,_Provisions_and_Clauses.pdf PDF
Attachment_2_-_Offeror_Reps_and_Certs.pdf PDF
Attachment_6_-_CLIN_Typicals_0013-0021.pdf PDF
Attachment_6_-_CLIN_Typicals_0013-0021.pdf PDF
Attachment_10_-_AutoCAD_-SECONDFLOOR-FURN_PLAN_.dwg DWG drawing
Attachment_9_-_AutoCAD_-AIRF-FIRSTFLOOR-FURN_PLAN.dwg DWG drawing
Attachment_11_-_AutoCAD_-_THIRDFLOOR-FURN_PLAN_.dwg DWG drawing
Attachment_2_-_Offeror_Reps_and_Certs.pdf PDF
Attachment_7_-_CLIN_Typicals_0022-0032.pdf PDF
Show 40 more

Latest 50 of 55 listed here. See the rest on GovTribe.

On GovTribe

Work with this file

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

DEPARTMENT OF THE AIR FORCE

AIR FORCE LIFE CYCLE MANAGEMENT CENTER (AFMC)

WRIGHT-PATTERSON AIR FORCE BASE OHIO

3 October 2019

FROM: AFLCMC/PZIBC (Krista Sabin) 1940 Allbrook Drive, Room 109 Wright-Patterson AFB, OH 45433

SUBJECT: Response to Inquiries regarding FA8601-19-Q-A103

QUESTIONS

1. QUESTION: You mention that the awarded contractor needs to provide an electrician to install the power pole/base-infeeds. Will you be adding a CLIN for this item?

ANSWER: No additional CLIN needed. Please include this in the Installation CLIN.

2. QUESTION: Could you please clarify the intention of NAICS CODE 337217? What is this referring to?

ANSWER: This is incorrectly listed on the solicitation. The correct NAICS code is 337214. This was updated in an amendment on 3 October 2019.

3. QUESTION: Will you pay NET 30 after receipt of product at job site address or storage location if required?

ANSWER: No. Payment terms are NET30 after inspection/acceptance of the government when installation is complete.

4. QUESTION: Can we change the orientation of the typical CLIN 001 so the files can stay where they are in the plan?

ANSWER: Per the SOW 2.0 General Requirements – General Notes: Orient Typicals per floor plan layout.

5. QUESTION: Eliminate the connecting panels between the aisle ways, with our product this is not achievable.

ANSWER: The connecting panel shall be removed from CLIN 021. See attached revised Third Floor Plan and CLIN Typicals 13-21 Drawing.

6. QUESTION: Workstations do not fit in specified areas on the first floor, I have circled the areas in red on the drawings below.

ANSWER: Make changes to placement and configuration to account for vendors system furniture dimensions without reducing the number of workstations and in accordance with applicable codes. Please provide a written overview of the location for any of these adjustments that have occurred.

7. QUESTION: CLIN0054 – What manufacture is the basis of design for this? Would (2) separate boards 48”W be an acceptable solution?

ANSWER: Basis of Design Luxor Model# MB9640WW

8. QUESTION: CLIN0057 – What is the basis of design for this CLIN? Would a metal or laminate cabinet also be acceptable?

ANSWER: CLIN 057 –will be custom a wood display case manufactured by the wood casegoods company. No, a different material would not be acceptable.

9. QUESTION: CLIN0059 – What is the basis of design for this CLIN?

ANSWER: Magunson Group Model; TRADA – STEP

10. QUESTION: Can you please extend a variance of +/- 4 inches for this unit? The Metro Shelving units specified are standard at 74”H.

ANSWER: Yes. This update has been reflected in the Statement of Work.

11. QUESTION: Will a CLIN be added to the price sheet for design hours?

ANSWER: No. There will not be a separate CLIN added for design hours.

Overview of Amendments Amendment 1

Update Statement of Work to remove the requirements for safety attire at site visit.

Amendment

Update the Statement of Work to reflect questions in this Q & A. Also to update an error in Attachment 5 – CLIN Typicals 0001-0012 where CLIN 0007 and 0009 reflected a 12” glass stack instead of a 12” fabric stack. All changes to the Statement of Work are reflected in yellow highlights.

Amendment 2 Addition of this Q&A and adjustments to the Statement of Work stemming from the answers to submitted questions. All changes to the Statement of Work are reflected in green highlights. Be sure to adjust CLINs 0040, 0048, and 0059 as quantities or room designations have updated.

Amendment 3 Addition of this Q&A and upload of new AutoCAD drawings.

Amendment 4

Addition of PDF versions of Rooms 307 and 308 (mentioned in the Q&A posted on 26 September 2019 but was omitted from the attachments)

Amendment 5 Addition of this Q&A and upload of new SOW making correction to dimensions in CLIN 0056. All changes to the Statement of Work are reflected in pink highlights

Amendment 6 Addition of this Q&A and upload of new SOW. All changes to the Statement of Work are reflected in blue highlights.

Amendment 7 Changing of the NAICS code in the description from 337217 to 337214.

Amendment 8

Addition of this Q&A. Updates to Third Floor Furniture Plan and CLIN Typicals 13-21.

All changes to the Statement of Work are reflected in red highlights.

DEPARTMENT OF THE AIR FORCE
AIR FORCE LIFE CYCLE MANAGEMENT CENTER (AFMC)
WRIGHT-PATTERSON AIR FORCE BASE OHIO
3 October 2019

File details come from the government source that posted it. Updated .