Q_and_A_26_September_2019.pdf

PDF 115 KB Posted

Attached to
FA860119QA103 - Systems, Executive, and Lounge Furniture and Chairs
Solicitation number
FA860119QA103
Issued by

About this file

This document contains questions and answers regarding Solicitation Number FA860119QA103 for Systems, Executive, and Lounge Furniture and Chairs for the Department of the Air Force Materiel Command Lifecycle Management Center located at Wright Patterson Air Force Base. Bidders had questions about file formats, quantities, pricing structures, and product specifications. The agency provided clarification that all relevant files are available on FBO, quantities are listed in the Statement of Work, single unit pricing should be provided per CLIN rather than separating items, and modesty panel requirements are specified in certain CLINs. Amendments were issued to update the Statement of Work, add this Q&A document, and replace CAD files with updated versions. The pre-bid Q&A and amendments provide bidders the information necessary to understand requirements and submit a responsive proposal by the solicitation closing date.

Q & A dated 26 September 2019

View the file

Other files

File Type Posted
Q_and_A_18_October_2019.pdf PDF
Greene_County_Wage_Determination.pdf PDF
Q_and_A_16_October_2019.pdf PDF
Attachment_1_-_Statement_of_Work_10.11.19.docx DOCX document
Q_and_A_11_October_2019.docx DOCX document
Attachment_1_-_Statement_of_Work_10.7.19.pdf PDF
Q_and_A_7_October_2019.pdf PDF
Q_and_A_4_October_2019.pdf PDF
CLIN_TYPICALS_13-21_10.2.19.pdf PDF
3rd_FLOOR-FURN_PLAN_10.2.19.pdf PDF
Attachment_1_-_Statement_of_Work_10.3.19.pdf PDF
Q_and_A_3_October_2019.pdf PDF
Attachment_1_-_Statement_of_Work_9.30.19.pdf PDF
Q_and_A_30_September_2019.pdf PDF
Q_and_A_30_September_2019.pdf PDF
Attachment_1_-_Statement_of_Work_9.27.19.pdf PDF
Private_Office_307___308.pdf PDF
AIRF-FIRSTFLOOR-FURN_PLAN_9.25.19.dwg DWG drawing
AIRF-SECONDFLOOR-FURN_PLAN_9.25.19.dwg DWG drawing
AIRF-THIRDFLOOR-FURN_PLAN_9.25.19.dwg DWG drawing
Solicitation_Amendment_-_FA860119QA1030002.pdf PDF
USAF-THIRDFLOOR_9.18.19-BASE.dwg DWG drawing
USAF-SECONDFLOOR-.18.19_BASE.dwg DWG drawing
Q_and_A_23_September_2019.pdf PDF
USAF-FIRSTFLOOR_9.18.19-BASE.dwg DWG drawing
Reflected_Ceiling_Plans.pdf PDF
Lighting_Plans.pdf PDF
Attachment_1_-_Statement_of_Work_9.23.19.pdf PDF
Power_Plans.pdf PDF
Q_and_A_13_September_2019.pdf PDF
Attachment_5_-_CLIN_Typicals_0001-0012_91219.pdf PDF
Attachment_3_-_TEP_CLINs,_Provisions_and_Clauses91219.pdf PDF
Attachment_1_-_Statement_of_Work91219.docx DOCX document
Attachment_8_-_ID-1_Privacy_Curtain_Elevation.pdf PDF
Attachment_5_-_CLIN_Typicals_0001-0012.pdf PDF
Attachment_11_-_AutoCAD_-_THIRDFLOOR-FURN_PLAN_.dwg DWG drawing
Attachment_9_-_AutoCAD_-AIRF-FIRSTFLOOR-FURN_PLAN.dwg DWG drawing
Attachment_10_-_AutoCAD_-SECONDFLOOR-FURN_PLAN_.dwg DWG drawing
Attachment_7_-_CLIN_Typicals_0022-0032.pdf PDF
Attachment_4_-_Floor_Plans_1-3_Drawings.pdf PDF
Attachment_1_-_Statement_of_Work.docx DOCX document
Attachment_3_-_TEP_CLINs,_Provisions_and_Clauses.pdf PDF
Attachment_2_-_Offeror_Reps_and_Certs.pdf PDF
Attachment_6_-_CLIN_Typicals_0013-0021.pdf PDF
Attachment_6_-_CLIN_Typicals_0013-0021.pdf PDF
Attachment_10_-_AutoCAD_-SECONDFLOOR-FURN_PLAN_.dwg DWG drawing
Attachment_9_-_AutoCAD_-AIRF-FIRSTFLOOR-FURN_PLAN.dwg DWG drawing
Attachment_11_-_AutoCAD_-_THIRDFLOOR-FURN_PLAN_.dwg DWG drawing
Attachment_2_-_Offeror_Reps_and_Certs.pdf PDF
Attachment_7_-_CLIN_Typicals_0022-0032.pdf PDF
Show 40 more

Latest 50 of 55 listed here. See the rest on GovTribe.

On GovTribe

Work with this file

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

DEPARTMENT OF THE AIR FORCE

AIR FORCE LIFE CYCLE MANAGEMENT CENTER (AFMC)

WRIGHT-PATTERSON AIR FORCE BASE OHIO

26 September 2019

FROM: AFLCMC/PZIBC (Krista Sabin) 1940 Allbrook Drive, Room 109 Wright-Patterson AFB, OH 45433

SUBJECT: Response to Inquiries regarding FA8601-19-Q-A103

QUESTIONS

1. QUESTION: Can you provide CAD plans that include the general furniture layouts?

What was provided appears to be the reflected ceiling plans. AutoCAD reference files are missing.

ANSWER: All files have been uploaded to FBO and can be found on the tabs to the left of the screen or at the top under the label PACKAGES.

2. QUESTION: The pricing sheet for the CLIN’s does not appear to have quantities correctly listed – are we to update the quantities based on the drawing or use the quantities noted by floor on the solicitation document? And will the new CAD file with furniture have the CLINs listed?

ANSWER: The quantities of all items are included in the Statement of Work. The quantity on the CLIN breakdown is 1 LOT because there are multiple items being delivered under the CLIN.

3. QUESTION: In addition, the pricing sheet does not designate whether a CLIN requires a base infeed vs. a power pole. For instance if CLIN 008 shows a quantity of 3, but based on drawings (2) are fed by base infeed and (1) is by power pole, providing a unit price for the entire CLIN 008 will not work. How should we address unit pricing for the difference between an infeed and a power pole on a single CLIN?

ANSWER: There is no need to address individual unit pricing. One price for the entire CLIN (sum of 2 base infeed and 1 power pole) should be quoted.

4. QUESTION: With the height of the storage tower acceptable at 50H, would a 50H panel be acceptable to match the height of the tower?

ANSWER: No. The requested panel height is 54” with a range of +/- 3”.

5. QUESTION: An Electrical Circuit Layout is needed for an accurate quote (each floor). It is not included in our SOW information, attachments, or files.

ANSWER: Power Plans, Reflected Celling, and Lighting Plans in PDF format were posted on www.fbo.gov 23 Sept 2019 for floors 1, 2, and 3.

6. QUESTION: Architectural Reference Files are needed for each floor.

ANSWER: It appears the X-Ref files are not bound to the AutoCAD drawings that were posted on FBO. The AutoCAD drawings will be reposted.

7. QUESTION: For the PEO's (CLIN 0025-0030): No modesty panels are called-out in

SOW, thus not included in our quote. Some of the PEO Desks have an exposed front. Are there any PEO CLIN's that we should include modesty panels?

ANSWER: CLINS 0025-0031 call out the requirements for desk, return, and credenza modesty panel heights.

8. QUESTION: CLIN 0026 PEO: the drawing is different than the written specs. Desk and return had conflicting sizes. We are using written spec for basis.

ANSWER: The SOW is correct for CLIN 0026. Furniture CLIN tags for Private Offices 307 and 308 were not appearing on the drawing or shifted. See attached PDF of Office 307 and 308 which shows the correct CLIN tags.

Overview of Amendments Amendment 1

Update Statement of Work to remove the requirements for safety attire at site visit.

Amendment 2

Update the Statement of Work to reflect questions in this Q & A. Also to update an error in Attachment 5 – CLIN Typicals 0001-0012 where CLIN 0007 and 0009 reflected a 12” glass stack instead of a 12” fabric stack. All changes to the Statement of Work are reflected in yellow highlights.

Amendment 3 Addition of this Q&A and adjustments to the Statement of Work stemming from the answers to submitted questions. All changes to the Statement of Work are reflected in green highlights. Be sure to adjust CLINs 0040, 0048, and 0059 as quantities or room designations have updated.

Amendment 4 Addition of this Q&A and upload of new AutoCAD drawings.

http://www.fbo.gov/

DEPARTMENT OF THE AIR FORCE
AIR FORCE LIFE CYCLE MANAGEMENT CENTER (AFMC)
WRIGHT-PATTERSON AIR FORCE BASE OHIO
25 September 2019

File details come from the government source that posted it. Updated .