Question and Answer 7.docx

DOCX document 21 KB Posted

Attached to
Ground Power Modernization
Solicitation number
FA8532-22-R-0001
Issued by

About this file

This document provides details on an upcoming solicitation from the Department of the Air Force Materiel Command Lifecycle Management Center Robins Air Force Base seeking Indefinite-Delivery/Indefinite-Quantity multiple award contracts for 72kW Ground Power Units, 144 kW Ground Power Units, and 144 kW Universal Load Banks. The solicitation is anticipated to be released on or around October 15, 2021 with an anticipated award date of September 26, 2022. The requirement is for 2928 units of the 72kW GPU, 250 units of the 144kW GPU, and 300 units of the 144kW ULB over a ten year ordering period. The contracts will consist of a three year basic ordering period followed by seven one year ordering periods. The solicitation will utilize the Technically Acceptability, Performance Price Trade-off evaluation method. The solicitation will be partially set aside for small business, with the 72kW GPU requirement set aside for small business. Offerors must be registered in SAM.gov and approved for export control access to access technical data.

View the file

Other files

File Type Posted
GPM_JA_(400_Hz_Power_Cable_Assembly)_Redacted.pdf PDF
M-900 - Evaluation Basis for Award - Updated.pdf PDF
FA8532-22-R-0001_0004.pdf PDF
Question and Answer 8.docx DOCX document
Question and Answer 6.docx DOCX document
FA8532-22-R-0001_0003.pdf PDF
RFP Attachment 3 - List of Fill-In Clauses to be Completed - Revised 2.pdf PDF
Extraction from RFP Attachment 10_Columns A thru D only.xlsx XLSX spreadsheet
Pre-Proposal Conference Brief Re-upoload.pptx PPTX presentation
Pre-Proposal Conference Follow-Up.docx DOCX document
QA from Pre-Proposal Conference.docx DOCX document
Pre-Proposal Conference Brief.pptx PPTX presentation
Question and Answer 5.docx DOCX document
RFP Attachment 5 - Relevancy Table - Revised.pdf PDF
Pre-Proposal Conference Brief.pptx PPTX presentation
Question and Answer 4.docx DOCX document
FA8532-22-R-0001_0002.pdf PDF
RFP Attachment 5 - Relevancy Table - Revised.pdf PDF
RFP Attachment 3 - List of Fill-In Clauses to be Completed - Revised.pdf PDF
Question and Answer 3.docx DOCX document
FA8532-22-R-0001_0001.pdf PDF
RFP Attachment 10 - Price Spreadsheet - Revised.xlsx XLSX spreadsheet
Question and Answer 2.docx DOCX document
Question and Answer 1.docx DOCX document
C017.pdf PDF
D004.pdf PDF
C004.pdf PDF
D004_TM86-01R.pdf PDF
C010.pdf PDF
C012.pdf PDF
F001.pdf PDF
RFP Attachment 9 - GPU Engine Derating Calculation Worksheet.pdf PDF
E001.pdf PDF
C007.pdf PDF
D002_TM86-01R.pdf PDF
D006.pdf PDF
E008.pdf PDF
RFP Attachment 3 - List of Fill-In Clauses to be Completed.pdf PDF
C002.pdf PDF
RFP Attachment 6 - Subcontractor and Teaming Member Consent Form.pdf PDF
RFP Attachment 1 - Past Performance Information (PPI) for Offerors.pdf PDF
C003.pdf PDF
C008.pdf PDF
E002.pdf PDF
M-900 Evaluation Basis for Award.pdf PDF
FA8532-22-R-0001.pdf PDF
RFP Attachment 4 Instructions.docx DOCX document
E003.pdf PDF
A002.pdf PDF
Statement of Work (SOW)_1 Sep 21.pdf PDF
Show 40 more

Latest 50 of 90 listed here. See the rest on GovTribe.

On GovTribe

Work with this file

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

Solicitation Questions and Answers #7

16 Nov 2021

Q1: When completing Attachment 5 Group B categories, would you like us to complete the Group B portion and leave blank the top section for Group A?

OR

Can we rename the section for Group A, as Group B, adjust the quantity of 72 kW under the Logistics Category question for the 72 kW quantities and delete the blank Group B?

A1: Please complete the Group B portion and leave the Group A table blank for the Group B submittal. The two tables were built to align with the specific relevancy definitions for each group, so it is not acceptable to have the Group A table revised.

Q2: There is a question at the bottom of Group B that asks if the “effort (as identified above)” was submitted to Robins AFB as past performance for a previous procurement effort. Does this question only apply to the Group B section?

A2: The question at the end is applicable to both Group A and Group B submittals; it is tied to the contract information provided at the top before the table.

Q3: When you request access for the DoD Safe, how long is the safe open to submit the RFP? Is the number of days calendar or business days?

A3: The drop-off link request is valid for 14 days. When testing, the webpage only states 14 days with no designation of either calendar or business days. However, as of this date, the 14 calendar or even 14 business days will cover the proposal submittal cut-off time.

Q4: Can more than one individual use the same DoD SAFE drop-off link?

A4: Upon testing, the link could only be sent to one email address.

Q5: Are we required to register for the CAC prior to submitting the RFP in Gate 1? If not, when do you register?

A5: The CAC process discussed in the SOW will not be required to start until after contract award.

Q6: Do we have to encrypt unclassified documents along with CUI documents, or can we encrypt just the CUI documents?

A6: Since all documents within a proposal submission are considered CUI, all documents will need to be encrypted.

Q7: When using the DoD Safe, given the amount of data to upload, can we use the Safe more than one time? If so, is there a limit to the number of uses?

A7: There is an eight (8) GB size limit for data upload; our anticipation is that the amount of information to be provided for two proposal volumes should not exceed this limit. However, if the amount of data to be provided exceeds that, then more than one link will have to be provided.

Q8: Can we submit zip files through DoD SAFE?

A8: Upon testing, a zip file was successfully transmitted through DoD SAFE. However, please note that it is incumbent upon the offeror to ensure all proposal documents are able to be accessed by the Government upon receipt.

File details come from the government source that posted it. Updated .