RFI__1.docx

DOCX document 15 KB Posted

Attached to
CEMACC II Federal contract opportunity
Solicitation number
FA8501-19-B-A001
Issued by
Department of the Air Force Materiel Command Lifecycle Management Center Robins Air Force Base

About this file

This document contains a request for information and responses regarding a federal solicitation for construction services. The solicitation is for the CEMACC II indefinite-delivery, indefinite-quantity construction contract to provide maintenance, repair, alteration, and new construction at Robins Air Force Base. The contract has a one year base period and four option years with an overall value not to exceed $95 million. Task orders will typically range from $250,000 to $3 million. The solicitation is restricted to service-disabled veteran-owned small businesses. Responses are due via mail or in hard copy, with pricing provided only in the bid schedule document. The anticipated magnitude of individual projects is between $250,000 and $500,000.

View the file

Other files for this federal contract opportunity

Other files attached to CEMACC II, newest first.
File Type Posted
Post_Award_Synopsis.docx DOCX document
Construction_Abstracts.pdf PDF
A11_Layout1.pdf PDF
A14_Layout1.pdf PDF
M09-Layout1.pdf PDF
A13_Layout1.pdf PDF
M07-Layout1.pdf PDF
S11_Layout1.pdf PDF
A02-Layout1.pdf PDF
A04-Layout1.pdf PDF
RFI__3_Final.docx DOCX document
Solicitation_Amendment_FA850119BA0010001_SF_30.pdf PDF
Photo_5.JPG JPG image
Photo_7.JPG JPG image
Photo_3.JPG JPG image
Photo_8.JPG JPG image
Photo_1.JPG JPG image
IMG_7174.JPG JPG image
Photo_4.JPG JPG image
Pre-Proposal_Conference_Briefing-FINAL__4_Aug_19.ppt PPT presentation
Site_Visit_Attendee_List_-_Final.pdf PDF
RFI__2.docx DOCX document
2019-07-31_UHHZ130375_-_Combined_Specifications_(Updated).pdf PDF
2019-07-31_UHHZ130375_Corrected_Final_Drawings_(Updated).pdf PDF
Notice_to_Bidders__4.docx DOCX document
UHHZ130375_-_Revision_No_2_(Addendum_20190718).pdf PDF
Notice_to_Bidders__3_Site_Visit.docx DOCX document
Notice_to_Bidders__2.pdf PDF
Appendix_C_1080274.pdf PDF
Solicitation_-_FA850119BA001.pdf PDF
Notice_to_Bidders__1.pdf PDF
Atch__7_-_BLANK_SAMPLE_AF_Form_3065.xlsx XLSX spreadsheet
Atch__5_-_Blank_Sample_AF_Form_3052.xls XLS spreadsheet
Demonstration_Project_Attachment_2_Addendum_1_dated_April_15_2019.pdf PDF
Atch__9_-_Master_Utility_Outage.pdf PDF
Atch__6_-_BLANK_SAMPLE_AF_Form_3064.xlsx XLSX spreadsheet
Atch__8_-_AF_Form_3000.pdf PDF
Demonstration_Project_Attachment_4_Bid_Schedule.docx DOCX document
Demonstration_Project_Attachment_1_Specifications.pdf PDF
CEMACC_SOW_dated_15_April_2019.pdf PDF
Atch__4_-_Robins_AFB_Asbestos_Management_Plan_-_January_2015.pdf PDF
Atch__15_-_AF_Form_2586_Flightline_Driving_Request.pdf PDF
Davis_Bacon_Wage_Determination.pdf PDF
Atch__3_-_Robins_AFB_Division_1_Specs.pdf PDF
Atch__2_-_PROCEDURAL_GUIDE_FOR_DESIGNERS_INCLUDING_AE_FIRMS_29_May_15.pdf PDF
Atch__13_-_AFMAN_31-116_Motor_Vehicle_Traffic_Supervision.pdf PDF
Atch__11_-_Form_911,_xx__Design,_Discipline_Review.docx DOCX document
Demonstration_Project_Attachment_3_Corrected_Final_Drawings.pdf PDF
Atch__14_-_AFMAN_32-1084_Civil_Engineering_Facility_Requirements.pdf PDF
Sample_Bid_Bond_dated_June_24,_2019.pdf PDF
Show all 50

CEMACC II has more files on GovTribe.

On GovTribe

Work with this file on GovTribe

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

RFI #1

1. In the demonstration Project attachment 1, specifications, page 3 of 4, paragraph 5 “CONSTRUCTION DURATION”, provides project durations, but the written out durations do not match the numerical durations, and the math doesn’t seem to workout either. Can clarification be provided on the project’s durations?

Answer: The total project duration is 129 days. Please see UHHZ 130375 Revision 2 for specific changes.

2. On pages 6 & 7 of the solicitation, there is the table of CLINs, items 0001, 1001, 2001, 3001, 4001, & 5001. These CLINs have blanks for dollar values, but do not seem to have any instructions for filling them out, and appear to be informative and not a price schedule for the bidder to fill out. Can the Gov confirm that the bidder does not have to provide any values for this table?

Answer: The bidder does not have to provide any values for the table of CLINs. They are informational.

3. Section M of the solicitation says that bidders are to use Demonstration Project Attachments #1, 2, 3 and 4 in the list of attachments to submit their bid. In addition to these Demonstration Project Attachments, we assume the 1442 needs to be included, but there does not appear to be a place within the 1442 to include a price, is this correct?

Answer: A price does not need to be on the SF 1442. The only place a price will be required is the bid schedule document. Only a signature is required on the SF 1442.

4. What information do you need for our attendees (for the site visit); is it just full name as it appears on their ID? Or do you need company name, etc?

Answer:

1. Alphabetized names of each visitor (Last, First, Middle)

1. Date of Birth for every visitor (YYYYMMDD)

1. Child (Y/N)

1. Gender (M/F)

1. Social Security Number (XXX-XX-XXXX)

5. Are there any “instructions to Bidders” as far as what you are looking for on submission of the proposals? Or submit per the SF 1442?

-submit via email? Or hard copy?

-price, breakdown or lump sum?

-Volumes?

-How many pages the proposal needs to be?

Answer:

Please submit IAW the SF 1442 instructions. Please use the Bid Schedule, Bid Bonds, signed SF 1442 (acknowledging any amendments if applicable).

Email submissions will not be accepted. You can submit a bid via mail or a hard copy per Solicitation.

6. Are there other instructions related to Sections L and M not included in the document attached? Specifically looking for format, qualifications, experience requirements etc?

Answer: No, there are no further instructions for Sections L and M.

7. What will the position be on encrypted email to communicate?

Answer: Please do not send encrypted email.

8. What is the anticipated magnitude of construction for the Seed Project?

Answer: You will find Project Magnitude in Section B, two pages down, and it is between $250,000.00 and $500,000.00.

File details come from the government source that posted it. Updated .