2019-08-08_RFI__4.docx

DOCX document 14 KB Posted

Attached to
CEMACC II Federal contract opportunity
Solicitation number
FA8501-19-B-A001
Issued by
Department of the Air Force Materiel Command Lifecycle Management Center Robins Air Force Base

About this file

This document contains responses to questions regarding a federal construction project and details of a related solicitation for an indefinite-delivery/indefinite-quantity construction contract. The responses provide dimensions and specifications for modifications to an existing facility, clarifying that painting is only required for new structures and galvanizing is only required for grating. The solicitation seeks a small business contractor to provide design-build and design-bid-build construction services for maintenance, repair, alteration and new construction projects at Robins Air Force Base. The estimated value of the indefinite-delivery/indefinite-quantity contract is $95 million over five years. Individual task orders will typically range from $250,000 to $3 million. The solicitation requires bidders to be registered in the System for Award Management and be a U.S.-owned small disadvantaged veteran-owned small business. Successful offerors must be prepared to provide bid bonds up to $3.8 million and performance/payment bonds for task orders over $35,000. The response date is not specified.

View the file

Other files for this federal contract opportunity

Other files attached to CEMACC II, newest first.
File Type Posted
Post_Award_Synopsis.docx DOCX document
2019-08-12_RFI__5.pdf PDF
A11_Layout1.pdf PDF
A14_Layout1.pdf PDF
M09-Layout1.pdf PDF
A13_Layout1.pdf PDF
X01-Layout1.pdf PDF
M06-Layout1.pdf PDF
A09_Layout1.pdf PDF
S11_Layout1.pdf PDF
A02-Layout1.pdf PDF
A04-Layout1.pdf PDF
RFI__3_Final.docx DOCX document
Solicitation_Amendment_FA850119BA0010001_SF_30.pdf PDF
Photo_5.JPG JPG image
Photo_7.JPG JPG image
Photo_3.JPG JPG image
Photo_2.JPG JPG image
Photo_6.JPG JPG image
Photo_1.JPG JPG image
IMG_7174.JPG JPG image
Photo_4.JPG JPG image
Pre-Proposal_Conference_Briefing-FINAL__4_Aug_19.ppt PPT presentation
Site_Visit_Attendee_List_-_Final.pdf PDF
2019-07-31_UHHZ130375_-_Combined_Specifications_(Updated).pdf PDF
2019-07-31_UHHZ130375_Corrected_Final_Drawings_(Updated).pdf PDF
Notice_to_Bidders__4.docx DOCX document
UHHZ130375_-_Revision_No_2_(Addendum_20190718).pdf PDF
RFI__1.docx DOCX document
Notice_to_Bidders__3_Site_Visit.docx DOCX document
Notice_to_Bidders__2.pdf PDF
Appendix_C_1080274.pdf PDF
Solicitation_-_FA850119BA001.pdf PDF
Atch__7_-_BLANK_SAMPLE_AF_Form_3065.xlsx XLSX spreadsheet
Atch__5_-_Blank_Sample_AF_Form_3052.xls XLS spreadsheet
Atch__2_-_PROCEDURAL_GUIDE_FOR_DESIGNERS_INCLUDING_AE_FIRMS_29_May_15.pdf PDF
Atch__13_-_AFMAN_31-116_Motor_Vehicle_Traffic_Supervision.pdf PDF
Atch__11_-_Form_911,_xx__Design,_Discipline_Review.docx DOCX document
Demonstration_Project_Attachment_3_Corrected_Final_Drawings.pdf PDF
Atch__14_-_AFMAN_32-1084_Civil_Engineering_Facility_Requirements.pdf PDF
Sample_Bid_Bond_dated_June_24,_2019.pdf PDF
Demonstration_Project_Attachment_4_Bid_Schedule.docx DOCX document
Demonstration_Project_Attachment_1_Specifications.pdf PDF
CEMACC_SOW_dated_15_April_2019.pdf PDF
Atch__4_-_Robins_AFB_Asbestos_Management_Plan_-_January_2015.pdf PDF
Atch__15_-_AF_Form_2586_Flightline_Driving_Request.pdf PDF
Davis_Bacon_Wage_Determination.pdf PDF
Atch__3_-_Robins_AFB_Division_1_Specs.pdf PDF
Demonstration_Project_Attachment_2_Addendum_1_dated_April_15_2019.pdf PDF
Atch__9_-_Master_Utility_Outage.pdf PDF
Show all 50

CEMACC II has more files on GovTribe.

On GovTribe

Work with this file on GovTribe

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

RFI #4

1. Reference Drawing Sheet S102 Detail 3 TYP Platform Detail. Does the L3x2x1/4 (TYP) go all the way down the C6x10.5 (TYP) – See S103 & S104

Answer: (6”. See 1/S501)

2. Can you give me the actual length and width of the New Platform?

Answer: It is approximately 14’x58’. After discussing with the designer, the exact dimension was not provided because everything is tied to an existing condition….i.e. the girt locations, the x-bracing locations and elevations, etc. See notes on sheet S103.

3. What is the height of the Level 3 Platform to the ceiling?

Answer: This dimension depends on what you define as ceiling. See as-built drawing A-4. The available as-built drawings will be posted to FBO. There is at least 25 feet from the level 3 platform to the ceiling.

4. Reference Drawing Sheet S102 – What is the square feet of the Ba & Blast Bay walls that are to be painted?

Answer: No painting is required. See 4/S501. The contractor will open up the blast bay wall in order to install the column, and the wall has to be repaired but it will not need to be painted.

5. Reference Drawing Sheet S100 – What drawing sheet and detail shows the stairs with pipe railing?

Answer: 2/S502. It is part of the overall ladder detail.

6. Page E100 of the drawings show electrical work requirements; however, no specifications were provided for Division 26. Please provide if available.

Answer: Specifications are not available.

7. Please provide As-Built Drawings for the existing structure.

Answer: As-builts have been sent to PZIOC for distribution to potential contractors along with these responses.

8. Please confirm/clarify painting system for the new platforms.

Answer: Shop primer only for structural steel

9. Please confirm that the only steel that needs to be galvanized is the grating. The coating schedule is not clear about the remaining steel.

Answer: Confirmed, only the grating is galvanized.

File details come from the government source that posted it. Updated .