Questions1.pdf

PDF 39 KB Posted

Attached to
Roofing Indefinite Delivery Indefinite Quantity Contract Federal contract opportunity
Solicitation number
FA2521-09-R-0052
Issued by
Department of the Air Force Space Command

About this file

Responses to Solicitation Questions 1. June 10 2011.

View the file

Other files for this federal contract opportunity

Other files attached to Roofing Indefinite Delivery Indefinite Quantity Contract, newest first.
File Type Posted
Question 6.docx DOCX document
Questions 5.docx DOCX document
June 2011 Bid Schedule.xlsx XLSX spreadsheet
FA2521-11-R-0052 0004 Conformed Document.doc DOC document
FA2521-11-R-0052 0004 Modification Document.doc DOC document
June 2011 SXHT 12-1017 - IDIQ Spec 062211.docx DOCX document
FA2521-11-R-0052 0003 Modification Document.doc DOC document
Questions2.pdf PDF
FA2521-11-R-0052 0003 Conformed Document.doc DOC document
FA2521-11-R-0052 0002 Conformed Document.doc DOC document
FA2521-11-R-0052 0002 Modification Document.doc DOC document
5-23-2011 Bid Schedule Updated.xlsx XLSX spreadsheet
FA2521-11-R-0052 U0001.doc DOC document
PEQ COVER LETTER.docx DOCX document
FA2521-11-R-0052 U0001 Conformed.doc DOC document
5-23-2011 Bid Schedule Updated.xlsx XLSX spreadsheet
PERFORMANCE EVALUATION QUESTIONNAIRE.docx DOCX document
SXHT 12-1017 - IDIQ Spec 042010.docx DOCX document
PEQ COVER LETTER.docx DOCX document
FA2521-11-R-0052 Roofing Solicitation.doc DOC document
SXHT 12-1017 Drawings.pdf PDF
Updated Bid Schedule.xlsx XLSX spreadsheet
Davis Bacon Act WD FL17 Mod 7 dated 31 Dec 10.pdf PDF
Show all 23

On GovTribe

Work with this file on GovTribe

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

Solicitation No.FA2521-09-R-0052

Response to Questions

1. QUESTION: Is $9.5 contract ceiling for five years?

ANSWER: Yes, the contract ceiling is $9.5M for five years; Base year + four (one-year) options.

2. QUESTION: On the latest version of the Bid Schedule dated 5-23-2011, the heading on each page says Option Year 4. Can you please explain what that means?

ANSWER: The headings correspond with the 6 worksheets on the bottom toolbar when you open the document in Excel:

Tab 1: Cover (R&M) Tab 2: Bid Schedule – Base Year Tab 3: Bid Schedule – Option Yr. 1 Tab 4: Bid Schedule – Option Yr. 2 Tab 5: Bid Schedule – Option Yr. 3 Tab 6: Bid Schedule – Option Yr. 4

3. QUESTION: Are we pricing a base year with options to extend using the same exact CLINs year to year?

ANSWER: Please refer to pages 4-8 of the solicitation to see that there is a separate CLIN for the base period and each option year. Offerors should propose a separate price for each CLIN.

4. QUESTION: If the base CLIN is the total cost of items outlined in the bid package, is there an approved formula to use for option years based on standard estimated increases in labor costs and materials? Or are we suppose to estimate these possible increases?

ANSWER: There is not an “approved formula” to use for proposing option year prices. The offeror shall develop its CLIN price for the base year and option years using the Bid Schedule included as Attachment 3 to the solicitation. There is a separate worksheet in the Bid Schedule for each option year. Offerors should propose prices taking into account anticipated labor and material costs.

5. QUESTION: In the draft contract, in section B-5, are we suppose to fill in the Max amounts for each year? What about the Max net amount? Please clarify.

ANSWER: The question is in regards to CLINs 0001, 1001, 2001, 3001 and 4001. In accordance with RFP Section L.5.b.(ii), offerors are required to “Insert proposed price (Max Amount) in Section B from Attachment 3, Bid Schedule, for each Contract Line Item Number (CLIN) including all option periods.”

Offerors are not required to fill in the Max net amount.

6. QUESTION: For those services listed in the bid schedule that are traditionally not in our scope of work -- masonry, HVAC, structural and electrical -- we would subcontract with licensed providers.

Are there additional requirements subcontractors would need to meet in order to do the work?

ANSWER: The prime contractor is required to ensure that any subcontractor performs the required work in accordance with the terms of the contract, which includes labor standards (e.g. 52.222-11 -- Subcontracts (Labor Standards)). Offerors are reminded that RFP Section L-5.a.(v) requires offerors to submit past performance information for any major subcontractor proposed. In accordance with this section, “A major subcontractor is defined as those performing more than ten percent (10%) of the effort, on a total cost basis.”

7. QUESTION: The proposal calls for one original, one copy and an electronic version. Does the electronic version go directly to you via email, or should we provide a disc or external drive?

ANSWER: The electronic version should be on a disc.

8. QUESTION: In the bid solicitation it is listed that the proposals consist of 3 separate proposal volumes. Can they be submitted in one binder with tabs separating the volumes or should they be in 3 separate binders/presentation folders?

ANSWER: The proposals can be submitted in one binder clearly separating the volumes with tabs or something similar; they do not need to be in separate binders/ folders.

File details come from the government source that posted it. Updated .