Amendment 4_RFP 47PC0220R0019.pdf

PDF 736 KB Posted

Attached to
Champlain Administration Lobby Federal contract opportunity
Solicitation number
47PC0220R0019
Issued by
General Services Administration Public Buildings Service Region 2

About this file

This amendment to a request for proposals provides clarification regarding a construction contract to renovate portions of the Champlain Land Port of Entry in Champlain, New York. The General Services Administration is soliciting proposals for interior renovation work including finish work, ballistic protections, electrical and minor mechanical work, limited fire protection, and temporary facilities within an approximately 5,400 square foot area. The amendment includes answers to submitted questions seeking clarification on material finishes, glazing thicknesses, window framing, and signage mounting for the project. The proposal due date is August 12, 2020 by 4:30 PM Eastern Daylight Time and is to be submitted electronically to the specified contracting staff.

View the file

Other files for this federal contract opportunity

Other files attached to Champlain Administration Lobby, newest first.
File Type Posted
Amendment 3 Cover Letter.pdf PDF
Amendment 3_Attachment S_ Wage Rates (June).pdf PDF
Amendment 3 Solicitation LPTA (Updated 07-28-20) (1).pdf PDF
Amendment 0002 Attachment M Temporary Facilities Specifications.pdf PDF
Amendment 0002 Cover Letter Updates to Solicitation 47PC0220R0019.pdf PDF
Amendment 0002 Excel format Contractor Bid Form CLP.xlsx XLSX spreadsheet
Amendment 0001Directions - Champlain - Buss Pasenger and Admin Areas Project.pdf PDF
Amendment 0001 to solicitation 47PC0220R0019.pdf PDF
Amendment 0001 Updates to the solicitation.pdf PDF
Attachment D - Key Personnel Resume (SF 330).pdf PDF
Attachment R_ Offeror Representations and Certifications.pdf PDF
Attachment H - Project Manual_ GSA Champ Bus Specs For Construction.pdf PDF
Attachment K_ Previous Contract RFI Responses (ChAL- RFIs- V9- 12-03-19) .pdf PDF
Attachment J_ Addendum One .112119.pdf PDF
Attachment F - Contractor Bid Form.pdf PDF
Attachment O_ SF2516d1 Performance Bond.pdf PDF
Attachment E - SF 1442 Solicitation Offer and Award Form (47PC0220R0019).pdf PDF
Attachment B- Experience on Similar Projects Offeror Form.xlsx XLSX spreadsheet
Attachment A_ Scope of Work - Champlain Admin Lobby Project (2).pdf PDF
The Agreement - Champlain Admin Lobby (1).pdf PDF
Attachment G - GSA Form 527 Contractors Qualifications Financial Information.pdf PDF
Attachment S_ NYS Wage Rates (NY20190056 Aug.16.2019).pdf PDF
0. Solicitation #47PC0220R0019 - Champlain Lobby Project (1).pdf PDF
Attachment P_ SF25A 16d Payment Bond.pdf PDF
Attachment C - Past Performance Reference Questionnaire.pdf PDF
DOCUMENT SECURITY NOTICE.docx DOCX document
Attachment Q_ SF28 03d Affidavit of Individual Surety.pdf PDF
Attachment N_ SF24 16d Bid Bond Form.pdf PDF
Show all 28

On GovTribe

Work with this file on GovTribe

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

U.S. General Service Administration (GSA) Northeast and Caribbean Region One World Trade Center 1 World Trade Center 55th Floor, Room 5509 New York, NY 10007

August 4, 2020

RFP No.#: 47PC0220R0019 - Amendment #4 Construction Contract for: Champlain Passenger Admin Area Lobby

U.S. Customs and Border Protection (CBP) Champlain LPOE, 237 W Service Road, Champlain, NY 12919

To All Prospective Offerors:

This document provides important updates to the solicitation. Please carefully review the following information:

1. The RFI Questions and Answers are as follows:

1. Clarification on the detailed requirements of the Processing Counter:

a. Is a stainless steel panel finish required on the plywood substrate below the resin panel assembly?

ANSWER: The exterior face of millwork does not need to be stainless steel.

Exterior of casework is to be plastic laminate behind resin panels on S/S standoffs. Color to be a matte gray PL. A selection of 5 options should be recommended in the Proposal, by the contractor, and final selection to be made by GSA and the Architect.

GSA - Region 2 Page 1 of 1

RFP No.#: 47PC0220R0019 Amendment #4

b. What should the color of the resin panel assembly be?

ANSWER: The top resin panel is 3form Ridge in a custom blue, and the bottom resin panel color is 3form Evo White.

c. What should the finish on the inside of the processing counter be, PLAM1?

ANSWER: Interior of the casework is white melamine. All agent-side edges of casework to be wrapped in stainless steel edging to be 2” deep.

2. Please provide a detail for the attachment of the 1-1/4" ballistic glass divider panels to the processing counter millwork below

ANSWER: The current attachment details the requirements for the ballistic panel, but to provide further clarification - The glass panel shall extend through the countertop into a 1.25” gap between base cabinets. S/S trim to be provided at interface between ballistic panel and S/S countertop. The panel is to be secured to counter by way of 4 threaded bolts through both base cabinets and the ballistic panel. Please refer to updated detail (below) for more information.

3. What is the glass make-up for the W1 and W2 window. Bullet resistant rating?

ANSWER: W1 and W2 do not include ballistic rated glazing. Glazing makeup is as indicated on AE602 and Attachment H: Project Manual: Section 88000 paragraph 2.8 (page 088000-6 of 088000-8). Laminated glazing has a thickness of .7125”

4. The framing called out for the windows is Kawneer 400 which only accepts

¼”-3/8” thickness. If bullet resistant per spec, this would be 1-1/4" thick.

GSA - Region 2 Page 2 of 4

ANSWER: The interior window frames (W1 & W2) should utilize: Kawneer VG 451 center mount glass pane as the basis of design. This is capable of accepting up to 1” thick glazing.

5. What is the hole spacing for the signage that bolts through the glass on the processing counters shown on Page AI101?.

ANSWER: The hole spacing for the through glazing station identification signage should be 2" o.c.

6. Will there be another opportunity for a walkthrough?

ANSWER: GSA will not provide a second opportunity for a Site Walkthrough.

Detail #1: 14 on AE502

GSA - Region 2 Page 3 of 4

Detail # 2: 6 on AE502

Reminder: Offerors shall furnish and submit its Proposal in response to the requirements of this Solicitation, no later than 4:30 P.M., EASTERN DAYLIGHT TIME (EDT), ON Wednesday August 12, 2020. In order to be considered for the award, offers conforming to the requirements of the Solicitation must be received via email to the Contracting Officer (CO) and Contracting Specialist (CS) - Bernadette.Archie@gsa.gov and Matthew.Sbordone@gsa.gov, by the Proposal Submission Date listed above. Mail-in offers will not be accepted.

Thank you for your interest in this procurement. Sincerely, Matthew G. Sbordone, Contract Specialist Acquisition Management Division (2PQA) - Public Buildings Service

GSA - Region 2 Page 4 of 4 mailto:Bernadette.Archie@gsa.gov mailto:Matthew.Sbordone@gsa.gov

File details come from the government source that posted it. Updated .