Questions_and_Response_9_Nov_18.pdf
PDF 116 KB Posted
- Solicitation number
- W911S8-19-R-0002
About this file
Questions and Response 9 Nov 18
View the file
Other files
Show all 30
On GovTribe
Work with this file
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
QUESTION 1. Are resumes of key personnel proposed (including Project Manager/Site Supervisor, and Alternate, Systems Administrator, Maintenance and Repair Technicians, and Monitors) for this contract excluded from the 15-page count limit in Volume II Technical?
RESPONSE: Yes, resumes of key personnel are excluded from the 15-page count limit in Volume II Technical.
QUESTION 2. Are copies of manufacturer certifications excluded from the 15-page count limit in Volume II
Technical?
RESPONSE: Yes, copies of manufacturer certifications are excluded from the 15-page count limit in Volume II
Technical
QUESTION 3. Regarding the Instructions to Offerors, Section D.2.b, shall Offeror’s also submit proof of current
DAQ ICIDS IV certification as part of the Technical Volume? The PWS Section 1.1 Description of Services includes Integrated Commercial Intrusion Detection System (ICIDS II and ICIDS IV).
RESPONSE: Yes, offeror’s shall submit proof of current DAQ ICIDS IV certification and MDI ICIDS II certifications as part of the Technical Volume.
QUESTION 4. PWS Section 1.1.1 and 1.1.2 state that “All installation and service must be completed by a certified integrator” (1.1.1 ICIDS II and 1.1.2 ICIDS IV). PWS Section 2.0, Positions and Personnel Requirements states that the ICIDS Site Supervisor is responsible for maintaining the ICIDS II and ICIDS IV Certified
Installer/Programmer/Integrator certifications. Is it the Government’s intent that supporting documentation in
Volume II Technical include proof of current dealership/integrator in good standing for both Monitor Dynamics
ICIDS II and DAQ ICIDS IV?
RESPONSE: Yes, supporting documentation in Volume II Technical include proof of current dealership/integrator in good standing for both Monitor Dynamics ICIDS II and DAQ ICIDS IV.
QUESTION 5. Can the Government please provide Section L, Attachment 4 Blank Pricing Worksheet as mentioned in the Instructions to Offerors, Section D.3.d?
RESPONSE: Yes, please see Section J, Attachment 24, W91S8-19-R-0002 Blank Pricing Worksheet (CLIN schedule)
QUESTION 6. Can the Government please provide Section L, Attachment 5 Loaded Labor Rate Table as mentioned in the Instructions to Offerors, Section D.3.e?
RESPONSE: Yes, please see Section J, Attachment 26, W911S8-19-R-0002 Loaded Labor Rate Table.
QUESTION 7. Will the Government provide a Not to Exceed (NTE) amount for CLINs 0005, 0006, and 0007
(including all associated option year CLINs) as opposed to the current quantity of 12 Months?
RESPONSE: No, the Government will not provide a Not to Exceed (NTE) amount for CLINs 0005, 0006, and
0007per CLIN 0005, 0006, and 0007. Please refer to the Instructions to Offerors D.3.c, Volume III – Price.
QUESTION 8. For CLINs 0008, 1008, 2008, 3008, 4008 Contract Manpower Report (CMR), is it the Government’s intent that the unit is “Each” instead of “Month” for the quantity of 1?
RESPONSE: Yes, CLINs 0008, 1008, 2008, 3008, and 4008, Contract Manpower Report (CMR) unit is “Each” instead of “Month” for the quantity of 1.
File details come from the government source that posted it.