Amendment 0002-W5168W-24-R-0009-FtCarsonQandA-17JUNE2024.xlsx
XLSX spreadsheet 12 KB Posted
- Attached to
- Ft Carson BASOPS (Base Operations Services)
- Solicitation number
- W5168W-24-R-0009
- Issued by
-
Department of the Army
About this file
This document is a set of questions and answers related to Amendment 0002 of Solicitation W5168W-24-R-0009 for Base Operations Support Services at Fort Carson, CO. The key details are:
The solicitation requires offerors to provide a plan for mission essential contractor services per DFARS 252.237-7024 and PWS 2.5.7.4. It also requires a warranty plan per PWS 2.2.8. Offerors can provide CPARS information, but it is not required to be included within the 10-page limit for Specific Relevant Contract Reference Sheets. The government clarified that all PWS tasks are considered mission essential, and past performance questionnaires can be submitted by the proposal due date of June 28, 2024. The government also confirmed the required plans to be submitted with the proposal are outlined in Section L, paragraph 5.1.6.
View the file
Other files
Show 40 more
Latest 50 of 201 listed here. See the rest on GovTribe.
On GovTribe
Work with this file
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
Sheet1
| Date: 17 JUNE 2024 | |||||
| Number | RFP File | Paragraph | Page | Question | Response/Resolution |
| 1 | Amendment 0001 | Attachment J: Pricing Matrix | CLIN X002 | Comment: The document lists Bands for what appears to be three capabilities for Operational Work Orders (OWO’s). But unlike the other CLINS, X002 does not have quantities listed for each capability. Question: How would the government like offerors to propose these three Bands? | The Offeror needs to propose for all OWO's performed during the year for each capability. |
| 2 | Amendment 0001 | Attachment T | Past Performance Questionnaire | Comment: We noticed that the required date to return the questionnaires to the Government is May 28, 2024. Since that date has passed and the proposal is now due June 28, 2024, please advise how we should proceed to remain compliant. |
| Question: Should we send out the questionnaires as is and note to our citations that the due date should be June 28, 2024, or, change the letter to the correct due date, or, will the Government send out a revised letter to include with the June 28, 2024 due date? | Refer to updated Attachment T. | |||||
| 3 | Amendment 0001 | Attachment T | Past Performance Questionnaire, Page 149 of 157 | Question: Will the Government please modify Attachment T so it is consistent with the RFP and states to have PPQs submitted by the proposal due date and time? | Please refer to question #2. | |
| 4 | Amendment 0001 | Questions & Answers | Question 101 | Comment: In response to Question 101, regarding Mission Essential Contractor Services, the government states “The PWS in its entirety is considered mission essential contractor services.” |
PWS 2.5.6.2 requires development of a Labor Dispute Contingency Plan that includes identification and addresses critical Preventive Maintenance and inspection tasks that are to be continued with no interruption in the event of a labor dispute.
| Question: If all PWS tasks are mission essential, are all PMO tasks considered critical? | Yes. | ||
| 5 | Amendment 0001 | RFP, 3.1.1, Table 3.1.1 – Proposal Organization |
Questions & Answers Page 143 of 157
Question 35 Comment: The answer to Question 35 states, “The Offeror can provide CPARS information. It will be included in the page count.” However, per Table 3.1.1 – Proposal Organization in the RFP, there is no page limit set aside for CPARS. In addition, the 10-page limit for each Specific Relevant Contract Reference Sheets (Attachment P2) is not adequate to include the most recent CPAR information.
| Question: Will the Government please clarify where CPAR information should be included in Volume III, Past Performance? In addition, will the Government please clarify what the page limitation is for the CPAR? | The Offeror is not required to provide CPARS information in Vol III. CPARS information will be reviewed by the Government for evaluation purposes. | ||||
| 6 | Amendment 0001 | Questions & Answers | Question 35 | ||
| Question 66 | Comment: The response to Question 66 refers to question 35. However, the response to Question 35 does not state whether a Contractor Performance Assessment Report (CPAR) can be provided in lieu of having a customer submit past performance questionnaire (PPQ). Question: Will the Government please clarify whether a CPAR can be provided in the proposal response instead of having a customer complete a PPQ? | Please refer to question 5. | |||
| 7 | RFP, 5.1.6 TAB D, Other Documents | Page 145 of 157 | Comment: The RFP states, “ Offerors shall submit the documents listed below with its proposal… | ||
| • | Mission Essential Contractor Services Plan, Offerors shall submit the plan IAW DFARS Provision 252.237-7024, Notice of Continuation of Essential Contractor Services. | ||||
| • | Mission Essential Contractor Services Plan Offerors shall submit the plan IAW PWS 2.5.7.4.” | ||||
| Question: Will the Government please verify which plans are required to be submitted with the proposal? | Required plans to be submitted with the proposal are outlined in section 5.1.6 of Section L, page 145. | ||||
| 8 | Amendment 0001 | Questions & Answers | Question 35 | ||
| Question 66 | Comment: Based on previous experience, it can be difficult to find a contract POC who is available, willing and able to provide a completed PPQ. | ||||
| Question: In the case where a customer contact no longer exists for a past performance reference, even though the contract was completed within the past five years, will the Government please accept a CPAR in lieu of a completed PPQ? | Please refer to question 5. | ||||
| 9 | RFP, 5.1.6 TAB D, Other Documents PWS 2.2.8 | 5.1.6 TAB D Other Documents | Page 145 to 157 |
Page 14 of 41 Comment: The RFP states, “ Offerors shall submit the documents listed below with its proposal… Warranty Plan, provide Offerors shall submit the plan IAW PWS 2.2.4.5. However, PWS 2.2.4.5 doesn’t appear to exist. PWS 2.2.8 is “Warranty Program”.
Question: Will the Government please clarify which PWS element the Warranty Plan should be in accordance with? Refer to updated Section L
File details come from the government source that posted it. Updated .