QAs_18JUN2015.docx

DOCX document 17 KB Posted

Attached to
Mortar Weapons Component IDIQ - Part 2 DRAFT Sections A - K Federal contract opportunity
Solicitation number
W15QKN15R0014
Issued by
Department of the Army Materiel Command Contracting Command Picatinny Arsenal

View the file

Other files for this federal contract opportunity

Other files attached to Mortar Weapons Component IDIQ - Part 2 DRAFT Sections A - K, newest first.
File Type Posted
QAs_09JUL2015.docx DOCX document
QAs_02JUL2015.docx DOCX document
QAs_30JUN2015.docx DOCX document
QAs_5JUN2015.docx DOCX document
Attachment_0010_-_CDRL_Distribution_List.docx DOCX document
Attachment_0012_-_Live-Fire_Acceptance_Testing_Requirements.docx DOCX document
Attachment_0005_-_DD_2345_FORM.pdf PDF
Attachment_0011_-_Hazardous_Component_Safety_Data_Statement.pdf PDF
Attachment_0002_-_Component_TDP_List.docx DOCX document
Attachment_0013-_Warranty_Tracking_Information.xlsx XLSX spreadsheet
Attachment_0015-_Past_Performance_Questionnaire.docx DOCX document
Attachment_0008_-_SF_LLL.pdf PDF
Attachment_0006_-_FORM_3002.pdf PDF
Attachment_0004_-_AMSTA_1350_FORM.pdf PDF
Attachment_0009_-_Government_Furnished_Property_List.docx DOCX document
Attachment_0001_-_Component_Part_List.docx DOCX document
Attachment_0014-_Warranty_Repair_Source_Instructions.xlsx XLSX spreadsheet
Attachment_0007_-_CERTIFICATE_OF_DESTRUCTION.doc DOC document
Exhibit_A_-_Contract_Data_Requirement_List_A001_-_A021.docx DOCX document
Attachment_0003_-_US_Government_NDA.doc DOC document
Q A_Part_2_RFP_002.docx DOCX document
QA__Part_2_RFP_001.docx DOCX document
Attachment_0009_-_DRAFT_Consolidated_Price_Chart.xlsx XLSX spreadsheet
Attachment_0002_-_Component_TDP_List.docx DOCX document
Attachment_0003_-_US_Government_NDA.doc DOC document
Attachment_0008_-_SF_LLL.pdf PDF
Attachment_0006_-_FORM_3002.pdf PDF
Attachment_0004_-_AMSTA_1350_FORM.pdf PDF
Attachment_0005_-_DD_2345_FORM.pdf PDF
Attachment_0007_-_CERTIFICATE_OF_DESTRUCTION.doc DOC document
Exhibit_A_-_DRAFT_Contract_Data_Requirement_List_A001_-_A021.docx DOCX document
Attachment_0001_-_Component_Part_List.docx DOCX document
Attachment_0012_-_Hazardous_Component_Safety_Data_Statement.pdf PDF
Attachment_0010_-_DRAFT_Government_Furnished_Property_List.docx DOCX document
DRAFT_Mortar_Weapon_Component_SOW.docx DOCX document
DRAFT_W15QKN-15-R-0014__Part_2.pdf PDF
Attachment_0011_-_DRAFT_CDRL_Distribution_List.docx DOCX document
Attachment_0007_-_SF_LLL.pdf PDF
Attachment_0002_-_Component_TDP_List.docx DOCX document
Attachment_0006_-_FORM_3002.pdf PDF
Attachment_0008_-_DRAFT_Consolidated_Price_Chart.xlsx XLSX spreadsheet
Attachment_0005_-_DD_2345_FORM.pdf PDF
DRAFT_Mortar_Weapon_Component_SOW.docx DOCX document
Attachment_0004_-_AMSTA_1350_FORM.pdf PDF
DRAFT_W15QKN15R0014_SECTION_B_C.pdf PDF
Attachment_0003_-_US_Government_NDA.doc DOC document
Attachment_0001_-_Component_Part_List.docx DOCX document
Attachment_0009_-_DRAFT_Contract_Data_Requirement_List_A001_-_A021.docx DOCX document
Show all 48

On GovTribe

Work with this file on GovTribe

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

**NOTE: The Round Counter Kit and all associated items will no longer be procured and will be removed from this solicitation in an upcoming amendment.

16) It appears that Drawing No. 13015775, Leg Lock Spring (Component of Mortar Mount, 60mm) is missing from the TDP. Can a copy please be provided?

ANSWER: Copy will be provided for the drawing and the Special Packaging Instruction (SPI) and uploaded shortly.

17) QAP’s are missing from the TDP (Top Level and Component) for Assembly PN 12901631, Round Counter Clamp Assembly. (i.e. QAP’s 12901631, 12901855, 12901548, and 12901539) Can copies please be provided?

ANSWER: The Round Counter will no longer be procured under this solicitation, so the QAPs are no longer needed.

18) Reference L.2.7.1: Would the Government please confirm the below hard copy requirements?

· Vol I: Technical: One (1) Original and Eight (8) Copies

· Vol II: Past Performance: One (1) Original and Eight (8) Copies

· Vol III: Pricing: One (1) Original and Eight (8) Copies

· Sections A-M: One (1) Original

· SAM: One (1) Copy ANSWER: Correct.

19) Section L.4.3.1 requires contractors to provide a detailed IMS for Items 1 and 3.

a) Would the Government please consider excluding the IMS from the page count?

b) Would the Government please allow contractors to use 11 x 17 paper to provide the level of detail requested?

ANSWER: All Mapping will be included in an appendix and will not count against the page count. 11x17 paper will be accepted as 1 page in the appendix only.

20) RFP Section C.1.1 states "All of the produced components for this contract will be shipped to a central staging location for Mortar Weapon Systems. Would the Government please define "central staging location"? Is this at a contractor defined location or a government defined location?

ANSWER: For the purpose of the Components contractor it would be defined as a USG defined location. The location will be determined by Staging location for the Systems Contract.

21) Related to Assembly Drawing 12901631, Round Counter Clamp Assembly RS-232 Interface, Contractor would like to confirm that the Army will be providing the following to the successful offeror:

a) Round Count Firmware (PN 12901621)

b) Round Count Reader Firmware (PN 12901629) ANSWER: This item has been removed from the solicitation in its entirety. An amendment to the solicitation will be uploaded shortly.

22) Can the government provide a copy of MIL-DIL-32472 standard? This document is needed for information concerning the Live Five Testing that is required for the 81mm LW Mount Mortar.

ANSWER: MILD-DIL-32472 has been uploaded.

23) Dwgs uploaded 6-5-15 only contain top assy information and BOM and do not have the prints for each components needed for such assemblies. Please upload the lower level prints for dwgs 12901628 and 12901631.

ANSWER: This item will no longer be procured under this solicitation and the drawings have been removed.

24) We are bidding on the component manufacture for the contract noted above. Can you tell us how many systems are allocated to this contract and for how many years?

ANSWER: No, it is and indefinite delivery Indefinite quantity (IDIQ) contract.

25) Section L.4.3.1 requires contractors to provide a detailed IMS for Items 1 and 3. Would the Government please consider excluding the IMS from the page count, and allow contractors to use 11 x 17 paper to provide the level of detail requested.

ANSWER: 11 x 17 paper is acceptable and will be counted as one page in the appendix only. As stated in #2 and #19.

26) Are you able to provide historical procurement history data for the following items:

13017350, Mount, Mortar : 60mm, M170A1

NSN: 1010-01-561-9234

13015600, Mount, Mortar : 81mm, M177A1

NSN: 1015-01-561-6067

ANSWER: Both items were procured under W15QKN-08-C-0455 with MaTech Inc.

27) There are a few drawings that haven’t been posted for the subject RFQ that we need.

13020528 Case, Soft, for Sight Unit, M67 13020529 Foam, Lower 13020530 Foam, Upper ANSWER: We are not procuring the above items, therefore they are not needed.

28) Would the Government consider providing an updated Section B that would include Part Numbers that can be reconciled with the TDP?

ANSWER: No. Due to the additional items/part numbers in the CLINs that required multiple items the Government decided to not include part numbers in the CLINs.

29) With the updated TDP recently released, will the Government consider extending the proposal submission date?

ANSWER: Yes. The solicitation close date will be extended 15 calendar days FROM 29 June 2015 TO 14 July 2015.

30) Solicitation W15QKN-15-R-0014, requests pricing for 60mm and 81mm Mount, Mortar as well as 60mm and 81mm Mortar Mount Spares.

Is it Army’s intention to order Bipods ahead of Spares or is it possible for Army to order Spares ahead of Bipods?

ANSWER: These items are separately priced and the delivery schedule is unknown. Please note that these items may or may not be purchased concurrently or in the same Delivery Order.

31) Does the Government want Offeror’s to separately price CDRLs and complete Blocks 17 and 18 of DD Form 1423?

ANSWER: CDRL’s shall not be separately priced. However, the Government still collects data regarding the costs required/estimated to generate the data submission. Completing Block 18 on each CDRL does not suggest separately priced. It is informational only.

File details come from the government source that posted it. Updated .