ATTACH_N4008522R2636 Amendment 0003.pdf

PDF 207 KB Posted

Attached to
Northern Sites Multi-Services Support contract for multiple buildings within the PWD-ME AOR
Solicitation number
N4008522R2636
Issued by

View the file

Other files

File Type Posted
N4008522R2636 Amendment 0003_SF30.pdf PDF
J-1502000-12 AST Inventory Rev 6-2022.xlsx XLSX spreadsheet
J-1503060-03 Site Maps Rev 6-2022.pdf PDF
N4008522R2636 Amendment 0002.pdf PDF
ATTACH_N4008522R2636 Amendment 0001.pdf PDF
N4008522R2636 Amendment 0001_SF30.pdf PDF
J-1502000-12 AST Inventory.xlsx XLSX spreadsheet
J-1602000-03 Equipment Inventory Table.xlsx XLSX spreadsheet
J-1502000-17 Columbia Winch Maintenance.pdf PDF
J-0200000-09 ELINs N. Sites MSS.xls XLS spreadsheet
J-0200000-03 N. SITES ACCESS REQUEST FORM (ALF 103 Rev K).pdf PDF
RFP N4008522R2636.pdf PDF
J-1502000-09 Water Mist.pdf PDF
J-1502000-04 P. Hbr OH Doors.pdf PDF
J-1602000-04 Electrical Maintenance Frequencies.xlsx XLSX spreadsheet
J-0200000-07 PNSY Contractor Crane.pdf PDF
J-0200000-11 Past Performance Questionnaire.pdf PDF
J-1503010-04 floor plans.pdf PDF
J-0200000-12 PNSY Station Regulations.pdf PDF
J-0200000-05 Invoice Form.pdf PDF
J-1503010-05 Custodial Inventory.xls XLS spreadsheet
J-0200000-10 Corporate Experience Data Sheet.pdf PDF
J-1502000-03 OH Door CUTLER.pdf PDF
J-1502000-06a NCTAMS Ice Shield Inspect Specs.pdf PDF
J-1502000-10 Boiler Tune-up.pdf PDF
J-1503060-03 Site Maps.pdf PDF
J-1502000-06b NCTAMS Ice Shield Locations.pdf PDF
Show all 27

On GovTribe

Work with this file

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

N4008522R2636 Amendment 0003 RFIs 04, 05, and 06: N. SITES MULTI-SERVICES SUPPORT FOR PWD-MAINE AREA

OF RESPONSIBILITY (AOR)

RFI 04 Questions

On page 340 of the RFP the document states:

The attached Corporate Experience Form (Attachment J-0200000-11) is MANDATORY and SHALL be used to submit project information. Except as specifically requested, the Government will not consider information submitted in addition to this form nor will the Government consider information submitted via any other medium. Individual blocks on this form may be expanded; however, total length for each project data sheet shall not exceed two (2) single-sided pages.

Question 1: Is the page limitation inclusive of blocks 1-10, or 8-10?

Answer: Yes, the total length for each project data sheet shall not exceed two (2) single-sided pages.

Question 2: Would the government consider revising the size limit to three (3) single sided sheets?

Answer: No, the Government takes the position that two (2) single-sided pages is a sufficient total length with which to summarize each project.

Question 3: What is the minimum font size allowed for data within the Corporate Experience Project data sheet?

Answer: The minimum font size allowed is 10.

RFI 05 Questions

Question 1: We will ship our proposal via FedEx. Please clarify the correct zip code for commercial shipping (03804 ?) since the zip codes are different between the address shown on the SF33 and the address shown in Sections A and B.21.

Answer: The correct zip code for FedEx deliveries is 03804-5000.

Question 2: Page 337 of the solicitation says that CPARS are not included in the 100-page limitation.

Since PPQ-0 forms are to be submitted when there is not a completed CPARS evaluation, should offerors assume that PPQ-0 forms are also not included in the 100-page limitation?

Answer: Correct, PPQ-0 forms are not included in the 100-page limitation.

RFI 06 Questions

Question 1: Is there a requirement for grounds maintenance?

Answer: There is no grounds maintenance in this RFP.

Question 2: Is there a requirement for snow removal at Rangeley and Brunswick?

Answer: There is no requirement for snow removal at Rangeley or Brunswick.

Question 3: Is there a list of interested vendors?

Answer: The following company was on the list of interested vendors in Contract Opportunities. Note:

The Government is neither endorsing the vendor shown nor suggesting that this is an all-encompassing list.

Showing 1 - 1 of 1 results

MONUMENT CONSTRUCTION SERVICES, LLC

Contact Daniel Proulx dproulx@monumentnh.com 6039664578 Unique Entity ID (SAM)

EL1RSYJBCLE5

Address 21 Factory STREET, Suite 2 Nashua New Hampshire 03060 United States CAGE Code

8PCF8

Question 4: Are the maintenance plans preloaded in Maximo?

Answer: No, the maintenance plans are not preloaded into Maximo.

https://sam.gov/entity/EL1RSYJBCLE5 mailto:dproulx@monumentnh.com

File details come from the government source that posted it. Updated .