ATTACH_N4008522R2636 Amendment 0001.pdf

PDF 156 KB Posted

Attached to
Northern Sites Multi-Services Support contract for multiple buildings within the PWD-ME AOR
Solicitation number
N4008522R2636
Issued by

View the file

Other files

File Type Posted
N4008522R2636 Amendment 0003_SF30.pdf PDF
ATTACH_N4008522R2636 Amendment 0003.pdf PDF
J-1502000-12 AST Inventory Rev 6-2022.xlsx XLSX spreadsheet
J-1503060-03 Site Maps Rev 6-2022.pdf PDF
N4008522R2636 Amendment 0002.pdf PDF
N4008522R2636 Amendment 0001_SF30.pdf PDF
J-1502000-12 AST Inventory.xlsx XLSX spreadsheet
J-1602000-03 Equipment Inventory Table.xlsx XLSX spreadsheet
J-1502000-17 Columbia Winch Maintenance.pdf PDF
J-0200000-09 ELINs N. Sites MSS.xls XLS spreadsheet
J-0200000-03 N. SITES ACCESS REQUEST FORM (ALF 103 Rev K).pdf PDF
RFP N4008522R2636.pdf PDF
J-1502000-09 Water Mist.pdf PDF
J-1502000-04 P. Hbr OH Doors.pdf PDF
J-1602000-04 Electrical Maintenance Frequencies.xlsx XLSX spreadsheet
J-0200000-07 PNSY Contractor Crane.pdf PDF
J-0200000-11 Past Performance Questionnaire.pdf PDF
J-1503010-04 floor plans.pdf PDF
J-0200000-12 PNSY Station Regulations.pdf PDF
J-0200000-05 Invoice Form.pdf PDF
J-1503010-05 Custodial Inventory.xls XLS spreadsheet
J-0200000-10 Corporate Experience Data Sheet.pdf PDF
J-1502000-03 OH Door CUTLER.pdf PDF
J-1502000-06a NCTAMS Ice Shield Inspect Specs.pdf PDF
J-1502000-10 Boiler Tune-up.pdf PDF
J-1503060-03 Site Maps.pdf PDF
J-1502000-06b NCTAMS Ice Shield Locations.pdf PDF
Show all 27

On GovTribe

Work with this file

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

N4008522R2636 Amendment 0001 RFIs 01, 02, and 03: N. SITES MULTI-SERVICES SUPPORT FOR PWD-MAINE AREA

OF RESPONSIBILITY (AOR)

RFI 01 Questions

Question 1: The solicitation was posted on May 26 with a proposal due date of June 24.

Considering the complexity of the contract and proposal requirements, the importance of cost in this LPTA solicitation, and the two federal holidays during the response period, please consider extending the proposal due date until July 8. It will be very difficult for small businesses to pull together a compliant proposal and a reasonable price before June 24.

Answer: Proposal due date is hereby extended to 30 June 2022.

Question 2: Please confirm that proposals may be hand-delivered to Daniel Courant at Building 59.

Answer: Due to potential base access difficulties and the covid-19 virus, we are not accepting hand-delivered proposals.

Question 3: On solicitation page 338, the Section M instructions for the Workforce Management part of the Management Approach say that “The prime contractor shall perform at least 50% of the work. Additionally, the offeror must meet the requirements of FAR 52.219-14, Limitation on Subcontracting and submit Attachment E (Contractor’s Self-Performance Certification and Notification of Subcontracting), as part of this Factor.” Please clarify whether the requirement is actually to self-perform at least 50 percent of the service portion of the contract or if the requirement is (per FAR 52.219-14) to not subcontract more than 50 percent of the service portion of the contract to subcontractors that are not similarly situated entities (i.e., small businesses). It is highly unlikely that any small business could or would actually self-perform more than 50 percent of the services work required by this contract.

Answer: The requirement is (per FAR 52.219-14) to not subcontract more than 50 percent of the service portion of the contract to subcontractors that are not similarly situated entities (i.e., small businesses).

RFI 02 Questions

Question 1: Is there a CBA?

Answer: There is not a Collective Bargaining Agreement (CBA) in place on the current contract.

Question 2: Can the government please provide the DBA?

Answer: This contract is not covered by the Davis-Bacon Act.

Question 3: Is there any contractor furnished equipment required?

Answer: Yes, please see Annex 0200000, Section C, Spec Item 2.5 “Contractor Furnished Items”.

Question 4: Can the government please provide the number of FTE on the job currently?

Answer: The Government is not in a position to provide this information.

RFI 03 Questions

Question 1: Can the government please provide the location of the Program Office for this contract?

Answer: The NAVFAC office is located at the Portsmouth Naval Shipyard - Kittery, Maine.

Question 2: What facilities are available for the contractor’s use, and where are they located?

Answer: The Government does not furnish property, facilities, vehicles or equipment. Please see Annex 0200000, Section C, Spec Item 2.4.1, 2.4.2, 2.4.3.

File details come from the government source that posted it. Updated .