Amend0004_186118.pdf
PDF 153 KB Posted
- Attached to
- Individual Training Course Team Training Facility Federal contract opportunity
- Solicitation number
- N4008518B6118
About this file
Amend0004_186118.pdf
View the file
Other files for this federal contract opportunity
| File | Type | Posted |
|---|---|---|
| Amend0006_186118.pdf | ||
| Amend0005_186118.pdf | ||
| SpecRevisions.pdf | ||
| I-101_I-601.pdf | ||
| Submittal_Register.pdf | ||
| Amend_0003_186118.pdf | ||
| Amendment0002_186118.pdf | ||
| Amd0001_186118.pdf | ||
| P1481_Wastewater_Permit.pdf | ||
| P1481_SW_Permit.pdf | ||
| P1481_SPECS.pdf | ||
| Solicitation_186118.pdf | ||
| N4008518B6118_PreSolic_186118.pdf |
Show all 13
On GovTribe
Work with this file on GovTribe
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
P-1481
AMENDMENT OF SOLICITATION/MODIFICATION OF CONTRACT
Except as provided herein, all terms and conditions of the document referenced in Item 9A or 10A, as heretofore changed, remains unchanged and in full force and effect.
15A. NAME AND TITLE OF SIGNER (Type or print)
30-105-04EXCEPTION TO SF 30
APPROVED BY OIRM 11-84
STANDARD FORM 30 (Rev. 10-83) Prescribed by GSA
FAR (48 CFR) 53.243
See SF-30 Block 14 Continuation Pages
1. CONTRACT ID CODE PAGE OF PAGES
J 1 4
16A. NAME AND TITLE OF CONTRACTING OFFICER (Type or print)
16C. DATE SIGNED
BY 03-Apr-2018
16B. UNITED STATES OF AMERICA15C. DATE SIGNED15B. CONTRACTOR/OFFEROR
(Signature of Contracting Officer)(Signature of person authorized to sign)
8. NAME AND ADDRESS OF CONTRACTOR (No., Street, County, State and Zip Code) X N4008518B6118
X 9B. DATED (SEE ITEM 11)
05-Mar-2018
10B. DATED (SEE ITEM 13)
9A. AMENDMENT OF SOLICITATION NO.
11. THIS ITEM ONLY APPLIES TO AMENDMENTS OF SOLICITATIONS
X The above numbered solicitation is amended as set forth in Item 14. The hour and date specified for receipt of Offer is extended, X is not extended.
Offer must acknowledge receipt of this amendment prior to the hour and date specified in the solicitation or as amended by one of the following methods:
(a) By completing Items 8 and 15, and returning copies of the amendment; (b) By acknowledging receipt of this amendment on each copy of the offer submitted;
or (c) By separate letter or telegram which includes a reference to the solicitation and amendment numbers. FAILURE OF YOUR ACKNOWLEDGMENT TO BE RECEIVED AT THE PLACE DESIGNATED FOR THE RECEIPT OF OFFERS PRIOR TO THE HOUR AND DATE SPECIFIED MAY RESULT IN
REJECTION OF YOUR OFFER. If by virtue of this amendment you desire to change an offer already submitted, such change may be made by telegram or letter, provided each telegram or letter makes reference to the solicitation and this amendment, and is received prior to the opening hour and date specified.
12. ACCOUNTING AND APPROPRIATION DATA (If required)
13. THIS ITEM APPLIES ONLY TO MODIFICATIONS OF CONTRACTS/ORDERS.
IT MODIFIES THE CONTRACT/ORDER NO. AS DESCRIBED IN ITEM 14.
A. THIS CHANGE ORDER IS ISSUED PURSUANT TO: (Specify authority) THE CHANGES SET FORTH IN ITEM 14 ARE MADE IN THE
CONTRACT ORDER NO. IN ITEM 10A.
B. THE ABOVE NUMBERED CONTRACT/ORDER IS MODIFIED TO REFLECT THE ADMINISTRATIVE CHANGES (such as changes in paying office, appropriation date, etc.) SET FORTH IN ITEM 14, PURSUANT TO THE AUTHORITY OF FAR 43.103(B).
C. THIS SUPPLEMENTAL AGREEMENT IS ENTERED INTO PURSUANT TO AUTHORITY OF:
D. OTHER (Specify type of modification and authority)
E. IMPORTANT: Contractor is not, is required to sign this document and return copies to the issuing office.
14. DESCRIPTION OF AMENDMENT/MODIFICATION (Organized by UCF section headings, including solicitation/contract subject matter where feasible.)
10A. MOD. OF CONTRACT/ORDER NO.
2. AMENDMENT/MODIFICATION NO. 5. PROJECT NO.(If applicable)
6. ISSUED BY
3. EFFECTIVE DATE
03-Apr-2018
CODE
NAVFAC MID ATLANTIC
ROICC CAMP LEJEUNE
1005 MICHAEL ROAD
CAMP LEJEUNE NC 28547-2521
N40085 7. ADMINISTERED BY (If other than item 6)
4. REQUISITION/PURCHASE REQ. NO.
CODE
See Item 6
FACILITY CODECODE
EMAIL:TEL:
N4008518B6118
SECTION SF 30 BLOCK 14 CONTINUATION PAGE
SUMMARY OF CHANGES
SECTION SF 30 - BLOCK 14 CONTINUATION PAGE
The following have been added by full text:
AMENDMENT 0004
Question 1: Drawing A1& A3/A-302 - Exterior wall metal studs are shown to be 6” or 8”, and to seeStructural for additional information. There is no more information in the Structural Drawings, Please provide the requirement for the metal stud size and spacing.
Answer 1: Cold-formed stud bearing wall, designed as required by others. Design for loads as indicated on S-001. Government will review final design. Cold formed steel framing notes outlines design responsibility.
Question 2: Drawing C1/A-501 – Please provide the spacing and gauge requirement for the Cold Formed CJoists supporting the Mechanical Platform. There is no information in the Structural Drawings other than they are 12”.
Answer 2: 12" cold-formed floor joist at 5'-0" max spacing, design as required by others. Design for loads as indicated on S-001. Cold formed steel framing notes outlines design responsibility.
Question 3: Drawing C1/A-501 – Please provide the gauge requirement for the Metal Deck supporting the Mechanical Platform slab. There is no information in the Structural Drawings.
Answer 3: Structural Sheet S-301 detail C-5 defines the mechanical platform as 1.5C non-composite deck with 3" normal weight concrete reinforced with 6x6-W2.9 X W2.9.
Question 4: Drawing A-101 – New Work Keynotes 6 shows a White Board and a Projection Screen.
These are not shown on the I-101 Furniture Plan. Are these supposed to be supplied by the contractor? If so, please provide a specification and Basis of Design.
Answer 4: A future amendment will be issued to provide the FFE and updated furniture plan.
Question 5: Drawing CS-200 - Is there an area designated as a lay-down yard and for contractor parking?
Answer 5: C-500 shows a laydown area. If needed it’s possible to designate some area where the parking will go as well, but they will need to talk to the contracting officer to approve.
Question 6: Drawing CD-100 - Since there is not going to be a Site Visit, would the government please send to photos of the site so we can see tree sizes, etc.?
Answer 6: The site is forested with mature pine trees.
Question 7: Drawing CD-100 - Is the government going to harvest the trees on the site, or will the contractor be required to harvest them?
Answer 7: The specs and plans specify that the trees must be cleared and grubbed. This will be done by the contractor.
Question 8: Drawing CU-300 – Would the government please provide as-built drawings for all underground utilities on site?
Answer 8: This drawing shows the utilities that are existing-there is not much of anything but trees on the majority of the site.
Question 9: Drawing C-610 & 611 - Please provide a Basis of Design for the Pump Station.
Answer 9: A pump station and 4” force main will be required to pump flows from the collection point to the sanitary sewer main in front of building RR415. Refer to notes provided on C-610.
Question 10: CLIN 0004 - Is the FF&E Design cost to be the cost to design all 4 building, or only the Base Bid Building D?
Answer 10: The pricing is for only one building.
Question 11: CLIN 0005 - The Planned Modification for FF&R, shown on the Bidding Schedule is $110,680; the Planned Modification in 01 30 01.00 22 1.3 is $121,905. Please clarify tis requirement.
Answer 11: Please use the amount in the bidding schedule.
Question 12: Drawing A-201 Key Note 12 - Please provide Specifications for the Insulated Translucent Wall Panel, including ATFP requirements.
Answer 12: Specification will be provided with this RFI response.
Question 13: Drawing I-601 – WC1 - Mecco Shades are shown on the finish schedule, but there are no specification or details provided. Are motorized shades required to cover the Translucent Panels?
Answer 13: Specification will be provided with this RFI response. The motorized shades need to be black out for sleeping purposes.
Question 14: Drawing M-001 - The “Bidding Note to Mechanical Contractor” instructs that Base Bid is Building “C” and Building “D” as shown on Sheet LC-100. This is in conflict with the Bidding Schedule.
Please clarify.
Answer 14: Disregard Note on M-001 to Mechanical Contractor and follow the Bid schedule.
Question 15: Drawing P-601 - “AST-1” Above-Ground Storage tank. Is this Liquified Petroleum Gas storage tank, and all underground piping, to be provided by the government, at no cost to the contractor?
Will the contractor be required to pay the cost of the LP Gas?
Answer 15: LP TANK (AST-1) is purchased, under this contract, by the Contractor. (Not Leased) Provide First Fill instructs Contractor to Completely Fill AST-1 Tank with LP Fuel. (80% Full-800 Gallons)
Question 16: Drawing ET-101, Keynote 3 - Please provide a Basis of Design or brand requirement for the Flat Screen TV.
Answer 16: The TV is part of the AV and FF&E package that will be a Planned Mod to the awarded contractor.
Question 17: Note 1 on sheet CU-300 calls for referring sheets C-301, C-302, and C-303 to see the delineation between utilities for base bid and options 1 and 2. Please confirm these sheets are same as CU-301, CU-302 and CU-303 respectively.
Answer 17: Yes, that note should have read “CU-301, CU-302 and CU-303”
Question 18: Section A1 on sheet A-301 calls to see detail A4/A-302. There is no detail A4 on sheet A-
302. Please advise.
Answer 18: See detail A3/A302
Question 19: There are 3 sections (A4A, A4B and A4D) on sheet A601. These sections are missing.
Please provide.
Answer 19: Refer to sections B4/A601 for Head, Jamb, and Sill details for translucent panel.
Question 20: On sheet M-001- Bidding Note to Mechanical Contractor states that Base bid is Building C and D whereas per Item No 0001 on page 3 of Section 00010-Solicitation Contract Form, Base Bid is building D and per Item 0002, Building C is Option Item No 1. Please clarify.
Answer 20: Disregard Note on M-001 and use Bid schedule. Note was to notify KTR of Multiple similar buildings.
Question 21: Elevation views show splash blocks for each of the downspouts-Key Note 5. However, CG Drawings show underground Roof Drain piping and detail C1 on C-603 shows the connection to the underground roof leaders. Please advise.
Answer 21: The civil drawings are correct. Roof drainage will be underground as shown in detail C1/C- 603.
Question 22: The Details on A302 shows Rigid Insulation behind the Brick Veneer. However, Det C5 on A- 501 shows 3” Spray Foam Insulation. Please advise.
Answer 22: The details on A302 are correct. The detail on A501 shows the brick expansion joint.
Question 23: Bidding Note to Plumbing Contractor: “Base Bid is Building C and Building D…” This is in conflict with bidding documents which has Building C as Bid Option 001. Please advise.
Answer 23: Disregard note on Sheet P-101. Use bid schedule. Note was to notify contractor of multiple similar buildings.
Question 24: The actual scales on all the drawings (except Structural) are not as printed. Everyone has to use a Customizable scale in order to do estimating takeoff. Please advise all Bidders as to this issue.
Answer 24: PDF’s do not always print to scale. If you must scale the drawings use the graphic scale on the drawings.
(End of Summary of Changes)
File details come from the government source that posted it.