Attachment 13 - Questions and Answers 20R0009 Round 2.pdf

PDF 42 KB Posted

Attached to
Propulsor Demonstration Hardware
Solicitation number
N0016720R0009
Issued by

About this file

This document contains questions and answers related to solicitation N00167-20-R-0009 issued by the Naval Surface Warfare Center Carderock Division for propulsor demonstration hardware. The solicitation seeks proposals for a single award cost plus fixed fee completion contract with an ordering period of five years. Offerors are to price demonstration of three sample tasks, with the government intending to order the tasks sequentially. The 20% small business subcontracting goal applies to the total contract value. No further extensions to the February 10, 2020 proposal deadline will be granted. Required certifications and specifications are provided in response to questions.

View the file

Other files

File Type Posted
N0016720R0009 0004.pdf PDF
Attachment 7 - Past Performance Reference (Rev 1).docx DOCX document
S9245-A4-TSM-010_REV00 30_DEC_2018-Part(2).pdf PDF
N0016720R0009 Amendment 2 Final.pdf PDF
Attachment 14 - Questions and Answers 20R0009 Round 3.pdf PDF
Attachment 12 - Questions and Answers 20R0009 Final.pdf PDF
Attachment 4 - Sample 3_Rev A.pdf PDF
N0016720R0009 0001.pdf PDF
CDRL A003_Test Plan_S.pdf PDF
Attachment 7 - Past Performance Reference.docx DOCX document
CDRL A002_Technical Report_S.pdf PDF
CDRL A005_Engr Change Proposal_S.pdf PDF
Responses to Synopsis Questions.pdf PDF
CDRL A006_TestInspecton Report_S.pdf PDF
Attachment 4 - Sample 3_Requirements.pdf PDF
CDRL A007_Material Certification_S.pdf PDF
Attachment 1 DO1_Requirement.pdf PDF
Attachment 3 - Sample 2_Requirement.pdf PDF
CDRL A004_MSR_S.pdf PDF
CDRL A011_Program Review Agenda Revised.pdf PDF
N0016720R0009 Final.pdf PDF
Attachment 2 -Sample 1_Requirement.pdf PDF
CDRL A001_TDP-Worksheet.pdf PDF
CDRL A013_Meeting Minutes.pdf PDF
CDRL A001_TDP_S.pdf PDF
CDRL A008_Quality Status Report_R.pdf PDF
Attachment 11 - GFP Template.xlsx XLSX spreadsheet
Attachment 6 - Sub Plan Coversheet 19R0009.docx DOCX document
Attachment 9 - DD254.pdf PDF
Attachment 10 - QASP.pdf PDF
Attachment 5 - Key Personnel Qualifications.pdf PDF
CDRL A009_MER_S.pdf PDF
CDRL A012_Program Review Docs.pdf PDF
Attachment 8 - Past Performance Questionnaire.docx DOCX document
CDRL A010_Project Planning Chart.pdf PDF
CDRL A014_GFP Inventory Revised.pdf PDF
Show all 36

On GovTribe

Work with this file

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

N00167-20-R-0009 – Propulsor Demonstration Hardware Q/A Round 2

Question 1: Please provide the NAVSEA tech manual propulsor paint preservation specification

(S9245-A4-TSM-010)

Answer 1: The Government has uploaded specification S9245-A4-TSM-010 under the Solicitation N00167-20-R-0009 on Contracting Opportunities.

Question 2: The ZTP2 weldment and assembly drawing (8541632, Rev. B) BOM does not align with the ZTP2 hub (8541629) BOM and the ZTP2 Hardware (8541631) BOM. The assembly drawing BOM includes some items from the detailed drawing BOMs. Should we only be pricing out material in the assembly drawing BOM or should we also be pricing out material that is only in the detailed drawing BOMs?

Answer 2: The Offerors shall only price the BOM to drawing 8541632, Rev B.

Question 3: Please provide CAD models of the ZTP2 in SOLIDWORKS native files, if possible.

(This will significantly accelerate our ability to respond to the RFP.) Otherwise we will create our own models from the drawings provided.

Answer 3: A CAD model does not exist for the ZTP2.

Question 4: Will all delivery orders fall under the same CLIN?

Answer 4: For future awards, all orders will utilize the Base Contract’s CLIN structure. CLIN 0001 will be used for labor, material, and other direct costs (not including travel), CLIN 0002 will be used for travel, and CLIN 0003 will be used for CDRLs.

Question 5: Please share any expectations for the delivery of the three sample tasks. For the purposes of the proposal, can we assume that the delivery orders will be placed sequentially vice in parallel?

Answer 5: For the proposal planning purposes, the Offerors can assume that the Government intends to order the sample tasks sequentially.

Question 6: The solicitation requires a 20% small business percentage. Since we are only pricing out delivery order 1 and sample order 3, does THAT pricing have to have 20% for SBP, or can the 20% include future activities? We anticipate we will have more opportunities for SBPs on other delivery orders.

Answer 6: The 20% small business subcontracting goal is for the value of the entire contract.

Question 7: In Section L.2.3.5 of the solicitation, in the table at the top of page 93, there is no page limitation stated for line L.4.1.4, Personnel Qualifications (Subfactor D). Is this section part of the 75 page limit?

Answer 7: The solicitation has been amended to include Subfactor D in the 75 page limitation for Volume I.

Question 8: Request EB-Spec 4941

Answer 8: The Government has uploaded specification EB-Spec 4941 under the Solicitation N00167-20-R-0009 on Contracting Opportunities.

Question 9: References 3.13 and 3.14 are called out in SOW paragraph 5.3.1 but are not listed in the references. Please add the references.

Answer 9: Section C paragraph 5.3.1 has been revised on Amendment 2 to change 3.13 to 3.8 and 3.14 to 3.12.

Question 10: Are the requirements in Section 6 of the SOW intended to comply with the guidance set forth in the Under Secretary of Defense memo dated 14 November 2019 (Subject:

Assessing Contractor Implementation of Cybersecurity Requirements)?

Answer 10: The requirements under Statement of Work 6.3 – 6.7 implement Navy Marine Corps Acquisition Regulation Supplement (NMCARS) Annex 16, which was created as a result of the 28 Sep 18 Memorandum from Assistant Secretary of the Navy James Geurts titled, “Implementation of Enhanced Security Controls on Select Defense Industrial Base Partner Networks.”

Question 11: Would NAVSEA consider an extension of 45 days from the 10 Feb 20 proposals due date?

Answer 11: NAVSEA has already extended the due date from 27 Jan 20 to 10 Feb 20 allowing for a 61-day proposal submission timeline from the solicitation release date of 11 Dec 19.

Therefore, no further extensions will be provided.

File details come from the government source that posted it. Updated .