QA-3_HC102814R0006_AMD_0003_(Questions_210-235).pdf

PDF 42 KB Posted

Attached to
Communications Technical Support Services (CTSS)-III
Solicitation number
HC102814R0006
Issued by

About this file

Q A-3

View the file

Other files

File Type Posted
HC1028-14-R-0006_AMD_0005_23_Oct_2014.doc DOC document
TO2_(FFP)_Pricing_Template_23Oct.xlsx XLSX spreadsheet
QA-5_HC102814R0006_AMD_0005_(Questions_236-237).pdf PDF
QA-4_HC1028-14-R-0006_Amd_0004.pdf PDF
HC1028-14-R-0006_AMD_0003_15_Oct_2014.doc DOC document
HC1028-14-R-0006_AMD_0002_9_Oct_2014.doc DOC document
QA-1a_HC102814R0006_AMD_0002_(Questions_1-209).pdf PDF
TO2_(FFP)_Pricing_Template_6Oct.xlsx XLSX spreadsheet
Attachment_03_-_TO_0001_QASP.docx DOCX document
DD1423_-_DISA_CTSS_III_-_1_of_5.pdf PDF
Attachment_04_-_TO_0002_SOW.docx DOCX document
Attachment_02_-_TO_0001_SOW.docx DOCX document
TO1_(CPFF)_Pricing_Template_6Oct.xlsx XLSX spreadsheet
Attachment_01_-_DD254.docx DOCX document
DD1423_-_DISA_CTSS_III_-_5_of_5.pdf PDF
DD1423_-_DISA_CTSS_III_-_3_of_5.pdf PDF
DD1423_-_DISA_CTSS_III_-_2_of_5.pdf PDF
Attachment_05_-_TO_0002_QASP.docx DOCX document
DD1423_-_DISA_CTSS_III_-_4_of_5.pdf PDF
QA-1_HC102814R0006_Amd_0001_(Questions_1-207).pdf PDF
HC1028-14-R-0006_AMD_0001_7_Oct_2014.doc DOC document
Attachment_7A_TO_0001_CPFF_Pricing_Template.xlsx XLSX spreadsheet
Attachment_2_SOW_TO_0001.rtf RTF text file
Attachment_3_QASP_TO_0001.doc DOC document
Attachment_7B__TO_0002_FFP_Pricing_Template.xlsx XLSX spreadsheet
Attachment_5_QASP_TO_0002.doc DOC document
Attachment_6_CDRL.doc DOC document
CTSS_III_Final_RFP_Signed_dtd_21_Aug_14.doc DOC document
Attachment_1_DD254.doc DOC document
Show all 29

On GovTribe

Work with this file

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

HC102814R0006

Amendment 0003

Q&A-3

QUESTION 210:

Reference: Section L.5.1 Volume III Organization, Part E, Amendment 0001

Question: Part E – Organizational Structure Change History references L.5.2.2, however, this paragraph does not exist.

Will the Government please confirm the reference was intended to be L.5.3.2, which points to the next page?

Answer: The reference has been updated to 5.3.2 in Section L 5.1.

QUESTION 211:

Reference: TO1_(CPFF)_Pricing_Template_6Oct Amendment 0001

Question: The “Total” figure in cell G55 on the OY2, OY3, and OY4 tabs are locked hard-coded numbers instead of calculations. Will the Government please update these cells?

Answer: Price template has been updated.

QUESTION 212:

Reference: TO2_(FFP)_Pricing_Template_6Oct Amendment 0001

Question: The input cell (G52) for the Additional ODCs is locked on the OY1, OY2, OY3, and OY4 tabs. Will the Government please unlock these cells?

Answer: Price template has been updated.

QUESTION 213:

Reference: TO2_(FFP)_Pricing_Template_6Oct Amendment 0001

Question: Given the depth of detail in the “Select SOW Task” dropdown, will the Government please give offerors the ability to add more rows?

Answer: Price template has been updated to include additional rows.

QUESTION 214:

Reference: Reference: Attachment_7A_TO_0001_CPFF_Pricing_Template, Tabs, ‘Base Yr’, ‘OY1’, ‘OY2’, ‘OY3’,and ‘OY4’, Columns B and C: The LCAT numbers in column B and the Labor Category Titles in column C do not match the LCAT numbers and Labor Category Titles from the ‘CPFF Sch of Rates’ tabs. For example, on the ‘Base Yr’ tab, the Program Manager is listed as LCAT 65. However, on the ‘CPFF Sch of Rates’ tabs, the Program Manager is LCAT 67. Column E on the ‘Base Yr’ tab looks up on the LCAT number, resulting in the wrong rate being pulled into the ‘Base Yr’ tab.

Question: Because the Government has provided locked spreadsheets, offerors are unable to correct the LCAT numbering. Will the Government provide unlocked spreadsheets?

Alternatively, will the Government provide an updated spreadsheet to correct these errors?

Answer: Price template has been updated.

QUESTION 215:

Reference: Reference: Attachment_7B_TO_0002_FFP_Pricing_Template, Tabs, ‘Base Yr’, ‘OY1’, ‘OY2’, ‘OY3’,and ‘OY4’: The spreadsheets are locked, and offerors are unable to delete unneeded rows under CLIN 0002, that show #N/A in column G.

Question: Will the Government provide unlocked spreadsheets so that offerors can delete uneeded rows under CLIN 0002? Alternatively, will the Government provide an updated spreadsheet to correct these errors, such as using the Excel ‘IFERROR’ function in the formulas in columns C and E?

Answer: Price template has been updated.

QUESTION 216:

Reference: TO2_(FFP)_Pricing_Template_6Oct.xlsx, Tabs, “Base Yr”, “OY1”, “OY2”, “OY3”, and “OY4”, Cell G45: The formula in cell G45 does not sum all rows above. The formula currently reads, “SUM(G3:G33)”.

Question: Please correct the formula to read, “SUM(G3:G44)”

Answer: Price template has been updated.

QUESTION 217:

Reference: TO2_(FFP)_Pricing_Template_6Oct.xlsx, Tabs, “Base Yr”, “OY1”, “OY2”, “OY3”, and “OY4”, Cell G45: The formula in cell F45 does not sum all rows above. The formula currently reads, “SUM(F3:F12).”

Question: Please correct the formula to read, “SUM(F3:F44).

Answer: Price template has been updated.

QUESTION 218:

Reference: Q/A 43 states “Resume submissions will be required for each task order. Only one resume submission is required.”

Question: Does the Government want us to provide just one generic resume for one of the key positions within each task order proposal; or generic resumes for all key positions listed in TO1 within the TO1 proposal and generic resumes for all key positions listed in TO2 within the TO2 proposal, even if some are duplicated?

Answer: Generic resumes for all key positions listed in TO1 within the TO1 proposal and generic resumes for all key positions listed in TO2 within the TO2 proposal.

QUESTION 219:

Reference: Q/A 93 and 207

Question: Will the Government please clarify if Offerors are supposed to fill out Section B and submit it with their proposals, and if so, in which volume?

Answer: Section B is to be incorporated into an offerors proposal in two locations; Volume IV, Part B and Volume V, Part B. Please reference Section B.2. and L.7.1.2.

QUESTION 220: RESERVED

Reference:

Question:

Answer:

QUESTION 221:

Reference: Paragraph L.2.2, Table 2-2, Volume V, Contract Documentation, Part A, Transmittal Letter and SF 33.

Question: Will the Government remove the 3-page limit on Part A to allow us to present signed SF 30’s for Amendments received?

Answer: Page limit has been removed.

QUESTION 222:

Reference: Paragraph L.7.1 states that “The offeror’s proposal shall include a signed copy of the Contract, and Sections A through K.” However subparagraphs 7.1.1 - 7.1.6 only call for Sections A, B, F, G, H, I, and K while Table 2.2 only calls for Section K.

Question: Does the Government want Sections A, B, C, D, E, F, G, H, I, J and K included in the Contract Documentation volume? Or does the Government only want Section K in our proposal submissions as indicated in Table 2.2 along with the SF 33 which, when signed, provides Offeror’s acceptance of all sections?

Answer: Table 2.2 has been revised to reflect Sections A-K being included.

QUESTION 223:

Reference: DD 1423 CDRLs

Question: Is it the Government’s intent to add a CLIN for CDRL pricing or should this be included as elsewhere in the proposal?

Answer: No, cost associated with deliverables shall be included in the Government provided CLINs. The CDRLs have been updated to reflect.

QUESTION 224:

Reference: QA-1_HC102814R0006_Amd_0001_(Questions_1-207).pdf Amendment 0001;

Questions/Answers 101, 105, & 120 H.6 The USG sites the DoS DSSR and DoS published geographical guidance for incentive pay and provides website links in the RFP documents.

Question: Does DITCO consider payment of bonuses as prescribed in DoS regulation 3 FAM 3180 Recruitment and Relocation Bonuses and Retention Allowances allowable costs under the resultant contract?

Answer: OCONUS related pay, allowances, and benefits will be reimbursed up to the DoS guidance based on geographical locations. See http://aoprals.state.gov/Web920/allowance.asp?menu_id=95 for more information on DoS guidance.

QUESTION 225:

Reference: Amendment 1 - Question 30; The USG responded to Q30 that the labor categories will not be revised. There are several functions of the Program Management Office (IE:

contracts, finance, subcontracts) that are necessary to successfully perform the requirements of this program. These functions are not always included in an organization’s overhead/indirect rate pool and if not bid directly to an effort, violates the company’s disclosure.

Question: How shall offerors include these costs in the proposal under these circumstances?

Answer: These costs shall be proposed under “Additional ODCs” for each period. Supporting documentation must be provided as an attachment to the cost/price proposal.

QUESTION 226:

Reference: Section I

Question: Since Afghanistan is listed as a place of performance, request that DFAR clause 252.229-7999 – Taxes - Foreign Contracts in Afghanistan. (DEVIATION 2013-O0016) be added to the IDIQ.

Answer: This clause has been included.

QUESTION 227: RESERVED

Reference:

Question:

Answer:

QUESTION 228:

Reference: TO_2(FFP) Pricing_Template_6Oct; TO – Total Evaluated Price, Cell A23

Question: Will the reference be updated with TO 2?

QUESTION 229:

Reference: TO_1(CPFF) Pricing_Template_6Oct; Base Yr-OY4 Tabs; CTSS III Labor Cat #’s in column B do not appear to match the LCAT #’s on the Sch of Rates Tabs. For example, Administrative Assistant is LCAT #78 on the Sch of Rates tab however on the Base Yr tab, Administrative Assistant is LCAT # 76. The incorrect rate for Administrative Assistant would be applied for all option years.

Question: Can the government clarify which LCAT # reference is correct?

QUESTION 230:

Reference: TO1_(CPFF)_Pricing_Template_6Oct.xlsx, Tabs, “Base Yr”, “OY1”, “OY2”, “OY3”, and “OY4”, CTSS III Labor Cat. #s do not correspond to Labor Cat. #s on the “CPFF Sch of Rates - Govt Site” and “CPFF Sch of Rates - Cont Site” tabs.

Question: Please correct the Labor Cat. #s to correspond with the revised Labor Cat. #s provided with Amendment 0001.

Answer: Price template has been updated.

QUESTION 231:

Reference: RFP Section L, 6.1.2 Cost/Price Information, states, “If needed, the subcontract may submit its unsanitized cost breakout directly to the Contract Specialist/Contracting Officer.”

Question: Shall subcontractors submit electronic copies of their unsanitized cost breakout directly to the Government via email only? If so, please provide email addresses. If not, how shall subcontractors submit their unsanitized cost breakout directly to the Government?

Please provide requirements for type of copy (hard copy, electronic CD/DVD), number of copies, etc.

Answer: Subcontractors can submit its cost breakout directly to the Contract Specialists (matthew.r.cassady2.civ@mail.mil) and (christopher.m.enriquez.civ@mail.mil) or reference Section L 2.4.

QUESTION 232:

Reference:

Question: Please advise which volume the resumes should be placed.

Answer: Generic resumes shall be included with the appropriate task order in Volume II, Part B or C.

QUESTION 233:

Reference: TO1_(CPFF)_Pricing_Template_6Oct.xlsx, Tabs, “OY2”, “OY3”, and “OY4”, cell G55 (Total of the CLINs X004 - Other Direct Costs) is a hard coded amount.

Question: Would the Government please correct cell G55 in tabs, “OY2”, “OY3”, and “OY4” to be the sum of the Government ODC estimate and the contractor proposed additional ODCs.

QUESTION 234:

Reference: TO 0001

Question: The Contractor Site Buildup tab references Government Site rates in the header rows.

The tab is unlocked so we can correct this error; however, we didn’t want to alter the Government’s template without direction.

The Government Site Schedule of Rates tab references Contractor site in the header rows. The tab is locked so we cannot correct this error.

QUESTION 235:

Reference: TO 0002

Question: The cells to input “Additional ODCs” on tabs OY1-OY4 are locked and we are unable to edit. We have “Additional ODCs” to propose for the NOC Facility but the template will not allow us to represent this cost.

The sum ranges for hours and amount in the base and option year tabs do not capture the entire range of cells above. The ells are protected so we cannot correct the error.

Answer: Price template has been updated to correct the calculation.

File details come from the government source that posted it. Updated .