RFI_Q&A_for_Industry_-_Part_II.pdf

PDF 79 KB Posted

Attached to
USAFA Civil Engineering Base Maintenance Support
Solicitation number
FA7000-17-R-0012
Issued by

About this file

RFI Q&A for Industry - Part II

View the file

Other files

File Type Posted
Notice_of_Contract_Award.pdf PDF
Attachment_1_USAFA_CE_BMS_PWS_rev_4.2_dated_11_April_2018.pdf PDF
Notice_to_Industry_11_April_2018.pdf PDF
FA7000-17-R-0012-0004.pdf PDF
Notice_to_Industry_28_Mar_18.pdf PDF
FA7000-17-R-0012-0003.pdf PDF
Dorm_Occupancy_Rates_2015-2017.xlsx XLSX spreadsheet
Attachment_7_DBA_Residential_CO180014_dated_2_March_2018.pdf PDF
Attachment_14_ITO_Attachment_6_CLIN_Schedule_Spreadsheet_Rev_1.xlsx XLSX spreadsheet
CO_Conveyance_Inspection_Guidance060617.pdf PDF
Attachment_8_DD_Form_254.pdf PDF
DD_FORM_254_Continuation_Page.pdf PDF
Pest_Management_Plan__2012_(With_2015_udpates)-re-sized.pdf PDF
CO_ConveyanceRegulations040117.pdf PDF
Attachment_5_DBA_Heavy_CO180012_dated_2_March_2018.pdf PDF
Solicitation_Changes_Sheet_20_Mar_18.pdf PDF
_FA7000-17-R-0012-0002.pdf PDF
Attachment_1_USAFA_CE_BMS_PWS_Rev_4.1_dated_20_Mar_18.pdf PDF
RFI_Q&A_for_Industry_20_Mar_18.pdf PDF
_FA7000-17-R-0012-0002_CONFORMED.pdf PDF
A17.1--2013.pdf PDF
Notice_to_Industry_20_Mar_18.pdf PDF
CO_Conveyances-Statutes_2017.pdf PDF
Attachment_4_DBA_Building_CO180032_dated_2_March_2018.pdf PDF
Notice_to_Industry_1_Mar_18.pdf PDF
DBA_Residential_CO180014_dated_2_February_2018.pdf PDF
DBA_Heavy_CO180012_dated_2_February_2018.pdf PDF
SCA_WD_Rev_9_dated_10_January_2018.pdf PDF
DBA_Building_CO180032_dated_2_February_2018.pdf PDF
ITO_Attachment_5_Past_Performance_Questionnaire_(PPQ).docx DOCX document
DBA_Highway_CO180018_dated_2_February_2018.pdf PDF
FA7000-17-R-0012-0001.pdf PDF
FINAL_Amendment_1_Slides.pdf PDF
Notice_to_Industry_8_Feb_18.pdf PDF
_FA7000-17-R-0012.pdf PDF
Attachment_2_SCA_WD_15-5418_Rev8_26_Dec_17.pdf PDF
Attachment_5_DBA_Heavy_CO180012_5_Jan_18.pdf PDF
Attachment_10_ITO_Attachment_2_Sample_Client_Authorization_Letter.docx DOCX document
Attachment_6_DBA_Highway_CO180018_5_Jan_18.pdf PDF
Attachment_8_RESERVED.pdf PDF
Exhibit_A_Contract_Data_Requirements_List.pdf PDF
Attachment_9_ITO_Attachment_1_Sample_Consent_Letter.docx DOCX document
Attachment_1_USAFA_CE_BMS_PWS_rev_4_dated_19_Jan_18.pdf PDF
Attachment_3_CBA_USAFA_1_Sep_15.pdf PDF
Attachment_14_ITO_Attachment_6_CLIN_Schedule_Spreadsheet.xlsx XLSX spreadsheet
Attachment_13_ITO_Attachment_5_Past_Performance_Questionnaire_(PPQ).pdf PDF
Attachment_11_ITO_Attachment_3_PPI_Tool.accdb MDB file
Attachment_7_DBA_Residential_CO180014_5_Jan_18.pdf PDF
Attachment_12_ITO_Attachment_4_PPI_Tool_Instructions.pdf PDF
Notice_to_Industry_19_Jan_18.pdf PDF
Show 40 more

Latest 50 of 51 listed here. See the rest on GovTribe.

On GovTribe

Work with this file

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

REQUEST FOR INFORMATION (RFI) QUESTIONS AND ANSWERS

PART II

TO SOLICITATION FA7000-17-R-0012

229. Is it expected that one pest control provider will provide all services requested ie. mosquito, wildlife, weed control, and pest control?

ANSWER: That will be determined by the prime contractor as to how they plan to accomplish the requirements. However, weed control is handled by a separate grounds service contract.

230. Does this contract include pest control services for Academy family housing that has been privatized?

ANSWER: No, Hunt Military Communities manages pest control services for the privatized housing sections on base, with the exception of dangerous wildlife such as bears or bobcats, which are handled by Natural Resources.

231. Please provide a detailed service call history (total number of service call requests) for each of the following categories listed below for the entire year of 2017 or a total number of all pest control service calls for 2017.

a. Roaches

b. Bed Bugs

c. Bees/Wasps/Stinging Insects

d. Mice

e. GHP/Ants/Spiders/etc.

f. Prairie Dogs

g. Clover Mites

h. Dead Animal/Road Kill

ANSWER: See below table for the monthly breakout of pest control service calls placed in 2017.

2017 Routine Pest control, various bldgs Service

Calls Jan 19 12 Feb 18 9 Mar 20 11 Apr 11 25 May 19 24 Jun 18 42 July 14 70 Aug 12 97 Sep 12 83 Oct 16 104 Nov 6 101 Dec 7 33

232. Aquatic Weed Control – How many service applications were pesticide/herbicide applications vs how many service applications were biological (grass carp) were made for 2017?

ANSWER: The majority of treatments are biological, and pesticides are only used if the biological controls are not sufficient.

233. Bird Airstrike Hazard (BASH Program) – How many service calls were made for BASH and what type of service call was it? (For example: pigeons, sparrows, starlings, geese, etc)

ANSWER: The Service Provider (SP) pest control contractor does not perform BASH requirements. The USAFA Airfield handles this though USDA, and Natural Resources handles BASH requirements other than for the airfield.

234. Mosquitoes – What is the total number of mosquito applications (larvaciding) made in 2017? How many of those applications were along the Monument Creek and other smaller tributaries? For those applications made along Monument Creek, what was the total amount of miles treated?

ANSWER: No larvacide applications were conducted in 2017.

235. Mosquitoes – Who is responsible for treating mosquitoes in the water treatment/sewage facilities?

ANSWER: If a large population of mosquitos was discovered at the Waste Water Treatment Plant (WWTP), Public Health would gather samples and test for West Nile and/or Zika. The SP would then treat the area. However, there is no current requirement for regular monitoring or controls for mosquitos at the WWTP.

File details come from the government source that posted it.