Attachment 6 - Site Visit Questions - Government Responses -Answers 14 APR 21.pdf
PDF 693 KB Posted
- Attached to
- Rental of Swing Space Trailer & Storage Units for ARNORTH Caisson Platoon - JBSA Fort Sam Houston, TX
- Solicitation number
- FA301621Q0045
About this file
This document provides responses to contractor questions regarding Amendment 3 to Solicitation FA301621Q0045. The solicitation requires a vendor to provide a approximately 1,440 square foot portable temporary administrative office trailer with changing rooms, latrines and showers for both males and females, to be collocated north of Building 2186 on Joint Base San Antonio Fort Sam Houston, Texas. Additionally, the vendor must provide eight climate controlled storage containers to store equipment, tools, and hay. The administrative building and one of the storage units must be climate controlled. The contractor shall provide water tanks for potable, gray and black water if unable to connect to water and sewer lines on base. Security fencing must also be reconfigured to maintain security of assets prior to delivery. The contractor must coordinate with local utilities to provide service.
View the file
Other files
Show all 11
On GovTribe
Work with this file
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
AMENDMENT 3
Solicitation: FA301621Q0045
Swing Space Trailers for ARNORTH Caisson Platoon JBSA Fort Sam Houston, TX
14 April 2021
1. The following Site Visit Contractor questions and Government response are below.
Question Number
Contractor Questions Government Response
1 In the revised Performance Work Statement, Section 2.4.4.9 states that a water fountain shall be included in the open area meeting room. The water that is being brought in is non-filtered, potable water. Any standard drinking fountain that would be installed, would not be filtered and the water would be coming directly from the above ground plastic holding tank.
Would bringing in bottled water service rather than installing a water fountain for this building be acceptable as an alternative to a filtered water fountain?
Yes, see below revisions to PWS: paragraph 2.4.4.9
Contractor shall provide a Hot/Cold Water Cooler Dispenser in the open meeting room. NOTE:
Contractor shall provide drinking water bottle replacements on a biweekly basis. This requirement shall be included in the monthly rental fee.
2 Can we trench dig in the area around the new trailer location?
Yes, with an approved 502nd CES Dig Permit Only.
Contractor is fully responsible for all coordination and damages as a result of hitting underground lines.
3 If a Sewer and Water Tie-In source is found within a reasonable distant to the new trailer location can these Tie-In points be used with proper connections instead of Water Storage Tanks and Sewer Tanks?
Yes, The intent is to get the Awarded contractor in direct contact with 802nd Energy Team to reach to the approved tie in points. The Water and sewer tanks is just an initial temporary solution to have a fully functional trailer at delivery.
4 Will a 4 to 5ft. gate be big enough for the secure area entry point since the drawings did not include an entry point?
A 5 foot gate has been confirmed with the Caisson Unit to access the ARMAGs secure area. See PWS paragraph 2.3.12.
5 Can a Teardown CLIN be added to the solicitation
Teardown CLIN added
6 At the site visit …it was noted that the West fence would need to be moved further West with a 5’ space in-between the new fence and the existing fence. Will this be shown on drawings?
Yes, please see new Amended drawing showing latest requirement from the Site walk thru. See PWS paragraph 2.3.13 and B2186 Temporary Sitting Laydown Preparatory (2) Drawing.
Are pumps required for the above ground potable/grey/black water tanks at the trailers?
Yes. Portable water must meet necessary pressure for showers. Grey/Black water tanks/ above ground septic’s will be dependent to site prep plumbing design to determine if pumps are needed PWS paragraph 2.4.6. revised..
2. Written acknowledgment of Amendments 1, 2 and 3 will be required with the RFQ submission.
File details come from the government source that posted it. Updated .