T_09_-_Respones_to_Questions_(1)_10222019.pdf

PDF 187 KB Posted

Attached to
Consolidated Facilities Management Services - 5 Locations in the State of Minnesota
Solicitation number
47PF0019R0135
Issued by

About this file

Responses to Questions Post 1 - dated 10/22/2019

View the file

Other files

Show all 22

On GovTribe

Work with this file

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

Question # Question Answer

Does a company have to be on a GSA Schedule for this requirement?

No, this requirement is not under a GSA Schedule. IAW 52.219- 18, compeition is limited to Eligible 8(a) Participants.

If there is a preexisting requirement is it possible for you to provide any old award information?

All available relevant information to the current contract is in the RFP.

Does the Government have the Bid Schedule in Excel Format? No.

Are offerors required to fill out both the 5 year Bid Schedule and the 10 Year Bid Schedule?

Yes. IAW RFP "Pricing of Options," Offerors shall price the inital one (1) year period and the option requirements for the four (4) AND nine (9) - 1 Year Options by assuming that minimum hourly wages and fringe benefits established by the Administrator, Wage and Hour Division, U.S. Department of Labor for the initial 1 year period of performance will apply all option periods.

In addition, IAW Section L.6 para C. Price Proposal Prices for the proposal shall consist of (1) a signed Standard Form 33, Solicitation, Offer and Award (2) pricing information to be completed under Section B, Services, Ordering and Prices and

(3) The Cost Proposal Worksheets in Exhibits 1.19; 2.12 and

3.11. List of Subcontractors. List of Supplies and Equipment.

Why is a performance bond required for an O&M contract?

Due to the size and complexity the Government is requiring a Performance Bond.

RFP 47PF0019R0135 RFI's Posting 1

File details come from the government source that posted it.