QUESTIONS1.pdf

PDF 47 KB Posted

Attached to
Relocate ICU to 4 East, William Jennings Bryan Dorn VAMC, Columbia, SC
Solicitation number
W912HN-10-R-0046
Issued by

View the file

Other files

Show all 15

On GovTribe

Work with this file

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

QUESTIONS/ANSWERS

1. Question: In Volume II, Factor 1 and Factor 2 ask for relevant project experience. Is the Offeror required to submit a total of 6 projects, 3 in each of these sections? If it is necessary to submit 6 total projects, what are the differentiating factors for the separate sections (Factor 1

vs. Factor 2) of sample projects?

Answer: The offeror is required to submit three projects for each Factor.

They could be the same projects, or they could be three different projects for each factor. The requirement is for the offeror to submit three projects for each Factor.

2. Question: If we are part of a teaming arrangement, is it required for each company to submit 3 project samples for Factor 1 and 3 project samples for Factor 2 – thus supplying you with 12 total project samples (assuming a teaming arrangement between 2 companies)?

Answer: Under Factor 1 and 2 it states that if two or more companies are combining then both companies should submit project/past performance information.

3. Question: If a SDVOSB where to JV with a larger construction company, does the size of the non-SDVOSB come into consideration and if so, what size limit would they be required?

Answer: IAW FAR 19.1403 a Joint Venture may be considered if each other concern is small under the size standard corresponding to the NAICS code assigned to the procurement.

4. Question: Is it acceptable for sub's to bond back to the SDVOSB, if the SDVOSB doesn't have the bonding capacity for the full project?

Answer: No, the bonding capacity must be held by the Prime Contractor.

5. Question: In reviewing the Specs. for the Columbia VAMC ICU job we have noticed that the Table of Contents is missing the following items: These are spec. sections that are in the book but not indexed in the Table of Contents: 10-28-00 Toilet, Bath and Laundry,10-44-13 Fire Extinguisher Cabinets,10-51-13 Metal Lockers, 10-80-13 Misc. Specialties. We are also missing page 2 of the Table of Contents, the last spec. section listed is 13-05-81.

Answer: The Table of Contents has been corrected and is posted to the FBO site.

6. Question: According to the Solicitation, USACE is allowing Joint Ventures for the above referenced project. Is this correct?

Answer: Yes

7. Question: In Section 4.2.3. of the Solicitation, it states “If the Offeror is made up of separate construction companies that have combined for this project, then Past Performance Information must be completed for each company.” --If Company 2 of the Joint Venture does not possess significant past experience, are we able to focus solely on the experience of Company 1 of the Joint Venture?

Answer: Please see the response for Questions 1 and Two. Also, if a company possess no past performance experience then a neutral rating is assigned.

8. Question: Also, in regards to the past experience, can Company 1 of the proposed Joint Venture submit a project for their past experience if it was joint ventured with another company that is not part of the proposed joint venture for this project?

Answer: Yes, if it is the experience of one of the Joint Ventures.

File details come from the government source that posted it. Updated .