Request for Information 03 W9127Q22R0007 Work for Warriors (003).pdf
PDF 89 KB Posted
- Attached to
- Employment Outreach Services - MS ARNG
- Solicitation number
- W9127Q-22-R-0007
About this file
This document contains a request for information related to a solicitation for employment outreach services for the Mississippi Army National Guard. The solicitation seeks proposals for a one year base period to develop, implement, manage and sustain an employment outreach program referred to as Work for Warriors. This will provide employment assistance, education benefits information, retention incentives and transition services for Mississippi National Guardsmen, veterans, service members and their families. Proposers must submit responses by August 25th, 2022 and the contract will be awarded as a total small business set aside. The solicitation identifies minimum requirements for employment coordinators and career technical specialists and includes pricing terms for labor, travel, IT equipment, marketing materials and customer relationship management software licenses.
View the file
Other files
Show all 20
On GovTribe
Work with this file
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
Employment Outreach Services Mississippi National Guard
W9127Q-22-R-0007 Work for Warriors
REQUEST FOR INFORMATION (RFI) # 03
16 August 2022 POSTED: 16 August 2022
Question 12: Which positions listed in Table 1 (PWS) are considered key personnel and therefore require a resume to be submitted with the proposal?
Answer 12: For further details, refer to Subfactor 2-Organizational Chart and Key Personnel, located at the bottom of page 4 and top of page 5, Attachment 2, Proposal Submission Requirements.
Question 13: Who will train and provide ongoing support to the MSNG WFW contractor team on the new Salesforce CRM?
Answer 13: The new Salesforce CRM will be “Government owned” thus the Government will oversee/coordinate necessary training and as deemed necessary.
Question 14: Referring to PWS 5.3.1, Staff Training Requirements, “Who will identify and pay for this training?”
Answer 14: Solicitation is amended to remove 5.3.1 Staff Training Requirements as it currently reads to be replaced by: “Contractor, at their own expense, is responsible for maintaining staff training to ensure personnel related to this contract maintain certifications and training as deemed necessary for their positions related to this contract effort.” AMENDMENT #01
Question 15: PWS 5.4.1.1 states 10 hires per quarter per region; however, the TE 1-PRS states 8 hires per quarter per region. Can the Government clarify which metric is correct?
Answer 15: Clerical error: TE 1-PRS should read ten (10) hires per quarter per region
Question 16: Referring to 5.4.1.1, Employment Coordinator Deliverables, wherein it states, “Match each eligible lead with a minimum three (4) jobs according to skills, ability, and needs . . . within the first 30 days of request for support,” is the requirement 3 or 4 jobs?
Answer 16: Clerical error. “….with a minimum three (3) jobs ….”
Question 17: In reference to PWS 5.4.1 and PWS 5.4.2 Employment Coordinators and Career Technical Specialist roles: Is there a reason that the government specified minimum positions for the above 2 service categories? Is there government looking for the respondents to recommend the ideal number of ECs and ETS’s needed to support this contract?
Answer 17: The Government has only stated the minimum requirement based on geographical needs, it is the contractors responsibility to determine staffing to successfully provide for this effort as stated in the PWS as a whole.
Question 18: PWS 5.4.2.1 - Career Technical Specialist Deliverables - Tracking and Reports. The Contractor shall: Generate a minimum of twenty (15) hires across all five (5) regions annually. Is the contractor required to generate 20 or 15 hires?
Answer 18: Clerical error. “….minimum of fifteen (15) hires across ….”
Question 19: Referring to PWS 5.4.4 - Assistant Marketing Coordinator/System Administrator Tasks Include: Bullet #3 - Provide direct advertising support to the Military Family Readiness Branch (MFRB) Lead and staff including support of Employment Initiatives, with the goal of generating increased participation, awareness, and program successes and other duties as assigned.
Q: Can the government outline the other duties as assigned? This seems very broad and could lead to scope creep.
Answer 19: Clerical error. Sentence should read “other duties as assigned within this PWS”
Question 20: Referring to Technical Exhibit 1, “Is there a reason that the PRS does not include any of the performance requirements for the Career Technical Specialist?”
Answer 20: Solicitation is amended as follows: PRS Technical Exhibit 1 is replaced with PRS Technical Exhibit 1 Revised to include performance requirements for the Career Technical Specialist have been added to the PRS. See section PWS 5.4.2 for full details. AMENDMENT #01
Question 21: Referring to Technical Exhibit 1 and Technical Exhibit 2, “The numbering on TE 1 and TE 2 do not match the PWS numbering? Does the government plan to update the numbering?”
Answer 21: Solicitation is amended as follows: PRS Technical Exhibit 1 and Technical Exhibit 2, Deliverables are is replaced with “PRS Technical Exhibit 1 Revised” and “Deliverables Technical Exhibit 2 Revised” to include updated paragraph references. AMENDMENT #01
Question 22: Referring to TE 1 PRS 5.8.5 and 5.9.5, “Why are these requirements listed twice? Are there 2 different requirements?
Answer 22: Solicitation is amended. See PRS Technical Exhibit 1 is replaced with “PRS Technical Exhibit 1 Revised” to clarify. AMENDMENT #01
Question 23: Is there a reason that the monthly reports described in the PWS are not listed in the TE2 for Deliverables?
Answer 23: Solicitation is amended as follows: PRS Technical Exhibit 1 is replaced with “Deliverables Technical Exhibit 2 Revised” to add Monthly reporting as a deliverable requirement.
AMENDMENT #01
Question 24: You provided us with the SCA schedules for the various areas but did not specify the specific labor category to use. Is it the responsibility of the contractor to select the labor category they believe most relevant?
Answer 24: SCA schedules are provided for reference and it is the contractors responsibility to determine which category or supervisory/professional is applicable.
REMINDER: Proposals are due NLT 2:00 P.M. CST on Thursday, 25 August 2022
USPFO for Mississippi, P&C Division ATTN: Davis Scott and Lisa Anguizola 144 Military Drive Flowood, MS 39232
File details come from the government source that posted it. Updated .