Armor_OSUT_1__Questions.pdf

PDF 69 KB Posted

Attached to
Armor OSUT 1 Federal contract opportunity
Solicitation number
W911SF-19-R-0018
Issued by
Department of the Army Materiel Command Mission and Installation Contracting Command Fort Benning

About this file

ARMOR OSUT Specific Questions

View the file

Other files for this federal contract opportunity

Other files attached to Armor OSUT 1, newest first.
File Type Posted
Attachment_4_Performance_Assessment_Questionnaire.pdf PDF
OSUT_1_31_31_16_Soil_Treatment_for_Subt_Termites_Control.pdf PDF
W911SF-19-R-0018-0002,_ARMOR_OSUT_1,_Amend_0002.pdf PDF
OSUT_1_07_27_26_Fluid_Applied_Air_and_Moisture_Barrier.pdf PDF
OSUT_1_08_71_00_Door_Hardware.pdf PDF
OSUT_1_10_14_02_Interior_Signage.pdf PDF
OSUT_1_01_57_20_Environmental_Protection.pdf PDF
OSUT_1_31_11_00_Clearing_and_Grubbing.pdf PDF
OSUT_1_01_78_23_Operation_an_Maintenace_Data.pdf PDF
OSUT_1_23_07_00_Thermal_Insulation_for_Mechanical_Systems.pdf PDF
OSUT_1_32_31_13_High-Security_Chain_Link_Fences.pdf PDF
OSUT_1_04_21_13_13_Nonbearing_Masonry_Veneer_Steel_Stud_Walls.pdf PDF
OSUT_1_07_42_13_Metal_Wall_Panels.pdf PDF
OSUT_1_08_81_00_Glazing.pdf PDF
OSUT_1_23_37_13_Diffusers,_Registers,_and_Grills.pdf PDF
OSUT_1_04_20_00B_Masonry.pdf PDF
OSUT_1_C2_Facility_Combined.pdf PDF
OSUT_1_07_61_14_Steel_Standing_Seam_Roofing.pdf PDF
OSUT_1_Covered_Mess_Combined.pdf PDF
OSUT_1_03_31_00.00_10_Cast-In-Place_Sturctural_Concrete.pdf PDF
OSUT_1_23_82_02_Unitary_Heating_and_Cooling_Equip.pdf PDF
OSUT_1_07_21_16_Mineral_Fiber_Blanket_Insulation.pdf PDF
OSUT_1_09_90_00_Paints_and_Coatings.pdf PDF
OSUT_1_44026_Stevon_Booker_Oscar_14_Nad_83_Site_Plan_Mod.pdf PDF
OSUT_1_09_51_00_Acoustical_Ceilings.pdf PDF
OSUT_1_32_01_19_Field_Molded_Sealants_for_Sealing_Jts_In_Rigid_Pavg.pdf PDF
OSUT_1_01_35_29_Safety_and_Occupational_Health_Requirements.pdf PDF
OSUT_1_23_00_00_Air_Supply_Venti_and_Exhaust_Sys.pdf PDF
OSUT_1_08_33_13.00_10_Metal_Rolling_Counter_Doors.pdf PDF
OSUT_1_01_45_01_Quality_Control.pdf PDF
OSUT_1_01_74_19_Construction_and_Demolition_Waste_Management.pdf PDF
OSUT_1_01_11_0_Summary_of_Work.pdf PDF
OSUT_1_23_05_93_Testing,_Adjusting,_and_Balancing_for_HVAC.pdf PDF
OSUT_1_Ammo_Point_Single_Combined.pdf PDF
OSUT_1_06_10_00_Rough_Carpentry.pdf PDF
OSUT_1_08_14_00_Wood_Doors.pdf PDF
OSUT_1_07_84_00_Firestopping.pdf PDF
OSUT_1_11_42_01_Food_Serving_Tables.pdf PDF
OSUT_1_09_22_00_Metal_Support_Assemblies.pdf PDF
OSUT_1_07_92_00_Joint_Sealants.pdf PDF
OSUT_1_08_11_13_Steel_Doors_and_Frames.pdf PDF
OSUT_1_Control_Tower_CMU_Combined.pdf PDF
OSUT_1_32_05_33_Landscape_Establishment.pdf PDF
OSUT_1_01_50_00_Temporary_Construction_Faclities_and_Controls.pdf PDF
AR_OSUT__1_General_Requirements.pdf PDF
Statement_of_Work_-_CTA_Covered_Bleachers.pdf PDF
Statement_of_Work_-_Covered_Mess.pdf PDF
Statement_of_Work_-_Latrine_(flushable)_and_leach_field.pdf PDF
Statement_of_Work_-_OSCAR_15.pdf PDF
SOW_Cover_Sheet_-_Warner_Range.pdf PDF
Show all 50

Armor OSUT 1 has more files on GovTribe.

On GovTribe

Work with this file on GovTribe

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

Armor OSUT Questions

ARMOR 1 RFI

1. Ammo Point, C2, Latrine Facility Please verify that the design intent is to be strictly followed with regard to colored smooth face CMU masonry. In other words would alternative materials be allowed in lieu of colored smooth face CMU (ex. pre cast, pemb, etc.).

Answer: There is some discrepancy between the SOW's. The CMU block shall be colored integral split face masonry. The buildings outlined in the Armor OSUT projects shall be conventionally constructed. No pre-cast, pemb, etc.

2. Ammo Point Facility Will a face of wall or face of jamb mount coiling counter door be acceptable for use in lieu of the detailed cmu jamb and head wrapped frame (Sheet AP-A2 Detail A1). There is a significant cost difference between the two.

Answer: No, estimate cost based on design provided.

3. Could I get the attendees list - for your site visit on 07/10/19?

Answer: List will be provided with amendment 0003

4. The scope reads that erosion control will be required for any individual item breaking the one-acre threshold. Most likely none of the improvements individually will exceed one acre. Is my reading correct and is erosion control required?

Answer: All local and State laws must be followed. This will have to be determined by the design team. Fragmenting per site is not allowed.

5. Is any site plan/topo required at Warner Range? Based on the site visit, I assume we would topo the entire area behind the firing line?

Answer: Contractor to provide site plan and if required contractor can survey as needed.

DPW can provide 2014 Lidar contours if needed.

6. C-2 Facility. C2-A1 Shows the demolition of an existing C2 facility. Please confirm that the demolition of an existing C2 Facility IS NOT required and that this sheet was included in error.

Answer: The demolition plan on sheet C2-A1 was provided in error.

7. Page 3 of the solicitation shows Items 0001 and 0002 for CLIN Proposal Amounts, however there is no designation as to what sites are included within the CLINS. Please clarify what sites are to be included in CLIN 0001 and CLIN 0002.

Answer: No sites are included in either CLIN. Provide your total price on CLIN 0001 only.

8. During the site visit all contractors were shown the C-2, Ammo Point, Latrine, and CMU Tower for reference. All of which utilized smooth face integral color cmu. However, the scope of work for the new C-2 and Latrine state “split face integral color CMU” is to be utilized and the CMU Tower calls for standard grey cmu. Please confirm that all new buildings shall utilize smooth face integral color cmu.

Answer: All C2, Ammo Point, Latrine and Towers are to have “split face integral color

CMU”.

9. Specifications call for SSPC QP1 painter certification. Please verify that this requirement can be omitted as it generally applies to fuel tanks and shipyards.

Answer: Omit requirement. Contractor to have a minimum of 5 years’ experience of similar work.

10. The CMU Tower windows specify that the windows are to be forced entry resistant, however the scope does not dictate to what degree or specification they are to meet.

Please clarify the required criteria / testing that the windows must meet.

Answer: Doors - An exterior hollow metal door that is secure, with heavy duty hardware and hinges and can be lockable. A reasonable approach is to match what is existing on the Oscar Ranges. Windows – 1” insulating laminated glazing in an aluminum frame.

Solid surface window stools.

11. OSCAR 14 Stevon Booker Range is there a berm required on this range?

Answer: Yes see attached drawing for bidding purposes.

File details come from the government source that posted it.