W52P1J16R0081_QA2.pdf
PDF 259 KB Posted
- Solicitation number
- W52P1J-16-R-0081
About this file
Follow Up Question and Answers for Amendment 0001
View the file
Other files
| File | Type | Posted |
|---|---|---|
| Attachment_0013_Combined_Q A.pdf | ||
| 0018_Pine_Bluff_Wage_Determination.pdf | ||
| W52P1J16R0081_0003.pdf | ||
| 0017_Dover_AFB_Wage_Determination.pdf | ||
| 0015_Redstone_Wage_Determination.pdf | ||
| 0016_Pueblo_Wage_Determination.pdf | ||
| 0014_Tooele_Wage_Determination.pdf | ||
| Attachment_0013_Combined_Q A.pdf | ||
| W52P1J16R0081-0002.pdf | ||
| Attachment_0013_Combined_Q A.pdf | ||
| W52P1J16R0081-0001.pdf | ||
| Q A_9-23-2016.pdf | ||
| W52P1J16R0081.pdf | ||
| W52P1J16R0081.pdf | ||
| W52P1J16R0081ATT0004.docx | DOCX document | |
| W52P1J16R0081ATT0010.pdf | ||
| W52P1J16R0081ATT0011.xlsx | XLSX spreadsheet | |
| W52P1J16R0081ATT0012.pdf | ||
| W52P1J16R0081ATT0005.docx | DOCX document | |
| W52P1J16R0081ATT0003.docx | DOCX document | |
| W52P1J16R0081ATT0009.pdf | ||
| W52P1J16R0081ATT0008.pdf | ||
| W52P1J16R0081ATT0007.docx | DOCX document | |
| W52P1J16R0081ATT0006.docx | DOCX document | |
| W52P1J16R0081ATT0001.docx | DOCX document | |
| W52P1J16R0081ATT0002.docx | DOCX document |
Show all 26
On GovTribe
Work with this file
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
Q1. In response to a request to extend the time frame from the past five years to the past 10 years for contracts with relevant WMS and CWC Compliance/Experience, the Government declined to extend the timeframe to ensure that the contracts were operating under the most current environmental regulations. The storage, transport, treatment and disposal of WMS wastes must comply with local, state and Federal environmental statutes. We concur that applicable environmental regulations may have been revised over the past five years.
However, the factors which determine compliance with the handling of Scheduled CWC wastes are governed by the requirements of the Chemical Weapons Convention, an International Treaty. The requirements governing compliance with the CWC concerning the handling of Scheduled Wastes, as specified in the Chemical Weapons Convention, has not been altered since the ratification of the Treaty, and, it is important to note that a limited amount of CWC waste has required waste management in the US over the past 5 years. We therefore request that the time frame for only CWC experience be extended to 10 years.
A1. The Government opts to keep the five year timeline for CWC as stated in the Request for Proposal.
Q2. Section L1.4.1-4 states "An applicable spend plan, by month, shall be included for each of the two technology types."
Section L.1.4.-2 states "The Offeror shall submit a summary of all direct and indirect rates (e.g. labor, overhead, general and administrative, etc.) applicable to the expected period of contract performance for each of the two technology types (incineration and non-incineration)."
Section L.1.4.2-2 states "The proposal shall group its cost separately according to the two technology types."
a) The two technology types referred to in the RFP are incineration and non-incineration. The narrative appears to indicate that two (2) cost estimates will presented for all six (6) task orders, so that a total of 12 cost estimates will be submitted with the proposal submittal. Is this interpretation correct?
b) If the above interpretation is correct, please consider a more moderate approach. The recommendation is to only require two (2) task order cost estimates for the anticipated award tasks - Tasks 1 and 6. Tasks 2-5 would only have one (1) cost estimate associated with them.
A2. The Government concurs with the proposed approach of a separate cost for incineration and non-incineration for Task 0001 and Task 0006 and one cost estimate for non-incineration for Task 0002 through Task 0005.
Q3. Attachment 11 Small Business Matrix. In reference to "Total Participation Dollars," Cell I41 contains the following "Note: This figure shall equal $12.1 Billion as stated in paragraph L.9.3.2.3." However, we did not see this section reference in the subject RFP. However, Section L.1.5.5.3.1.7 states "The total participation dollars shall equal the total evaluated price."
Can the Government please confirm the offeror should respond in accordance with Section L.1.5.5.3.1.7 or otherwise clarify?
A3. This statement was inadvertently left on the Matrix and should have been deleted because it does not apply. The offeror should respond in accordance with Section L.5.5.3.1.7.
File details come from the government source that posted it. Updated .