Bahrain JOC PPI Log.xlsx
XLSX spreadsheet 13 KB Posted
- Attached to
- Job Order Contract in the Kingdom of Bahrain
- Solicitation number
- N33191-20-R-4003
About this file
This document contains a pre-proposal inquiry log and details of a related federal contract opportunity for a Job Order Contract in the Kingdom of Bahrain. The log outlines questions submitted by prospective offerors regarding the solicitation and provides the corresponding agency responses. Key details include that the contract is for construction services in Bahrain and the UAE, has a maximum value of $75 million over five potential one-year option periods, and a minimum value of $5,000. Services will primarily involve renovation, repair, maintenance, replacement, alteration, demolition, and construction category II, III, and IV tasks. Offeror questions centered around use of subcontractor experience, performance guarantees, surety bonds, and the incumbent contractor's pricing coefficients. The agency clarified that subcontractor experience would not be considered, performance guarantees required approval, bonds could cover multiple task orders, and the incumbent's coefficients would not be disclosed.
View the file
Other files
Show all 16
On GovTribe
Work with this file
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
Sheet1
| KTR NAME | DATE SUBMITTED | PPI # FOR FIRM | QUESTION | ANSWER | Technical AMD REQUIRED | AMD # | Digital signature | |
| 1 | KBR | 12/27/19 | PPI #1 | Will there be a SEED Task Order or a sample Task Order to properly come up with a right coefficient? | There will not be a seed project. | AMD # 01 | ||
| 2 | Prime Projects International | 12/29/19 | PPI #1 | RFP requirement section C.4.2 says that "Quantities used on individual Task Order proposals shall be taken from field measurement or design plans, as appropriate, without allowance for waste". Can the government accept quantities of those materials that are purchased in ROLLS or by bulk quantities instead of the exact measurement because you usually can't buy it by the exact quantity required? | Yes, rolls or other typical bulk quantities can be used. | AMD # 01 | ||
| 4 | American Engineering Services | 12/30/19 | PPI #1 | RFP requirement section C.4, contractor will propose a coefficients using RS MEANS. Based on our experience, RS MEANS price varies depending on location of state in the US. Can you please which define which state in the US should we base our pricing to come up with coefficient. | RS Means pricing is based on US National average costs. Contractor proposals shall be based on the standard US National average costs listed in RS Means with no locality factor applied. | AMD # 01 | ||
| 6 | We intend to bid for the above mentioned project. Can an offeror utilize a subcontractor's experience to be considered for FACTOR 1, EXPERIENCE and NON-PRICE FACTOR 4, PAST PERFORMANCE of technical proposal ? | No, Subcontractors experience will not be evalutated. Please see Pg. 21 of the Soliciation. The Government will not consider any project submitted for Factor 1 if it was performed by a firm other than the offeror and there is no supporting joint venture agreement, partnership agreement, teaming agrement, letter of commitment, or explanation of meaningful involvement. | AMD # 01 | |||||
| 11 | Page 16 of the solicitation, para 1.8 what situations would allow for a 4% performance guarantee? | A request by Offeror must be submitted for Contracting Officer approval. | AMD # 01 | |||||
| 13 | Can we provide a surety (bond), upon award for the overall project covering several TOs or does each TO have to have its own bond? | Please see Pg. 16 of the solicitation. The offeror shall provide, within ten (10) days after award of task/delivery order equal to or greater than $250,000, either (1) a notarized Performance Gurantee letter, or (2) Performance and Payment bonds conforming to the requirements noted in paragraph 1.8 Performance Guarantee. | AMD # 01 | |||||
| 14 | What is the incumbent's historical coefficients? | The incumbent's coefficient will not be released. | AMD # 01 | |||||
| 15 | Reference C.4 COEFFICIENTS, Section C.4.2 indicates the coefficient is to include off base storage facilities and offices. Sec C.2.3, Government Furnished Facilities, Equipment, Materials and Services states 1. Facilities. The Government will designate a Laydown Area for contractor operations during the term of the contract. The Contractor will be responsible for providing Administrative Space which will be located within the Laydown Area. Question: If on-site storage and administrative space is required under a specific task order, will the cost of the storage and administrative space be part to the direct cost of the task order and not part of the coefficient? | Re: C.4 Coefficients; Costs for any off base storage and administrative facilities, if required by the contractor, shall be included in the coefficient. Re: C2.3 Government furnished facilities; Space will be designated for laydown and administrative space. That is all that the government will provide. Any costs associated with administrative and laydown space, whether on site or off base will be included in the contractors coefficient. No direct costs allowance will be permitted for administrative or laydown space, regardless of location. These costs must be included in the contractors coefficient. This is considered part of the contractors overhead and a routine costs of doing business. | AMD # 01 |
&"-,Bold"PRE PROPOSAL INQUIRY LOG
SOLICITATION N33191-20-R-4003
File details come from the government source that posted it. Updated .