AMENDMENT002.pdf

PDF 126 KB Posted

Attached to
HANGAR RECONFIGURATION - CG BASE CAPE COD, BOURNE, MA Federal contract opportunity
Solicitation number
HSCGG1-16-B-PRV171
Issued by
Department of Homeland Security US Coast Guard

About this file

Amendment 002

View the file

Other files for this federal contract opportunity

Other files attached to HANGAR RECONFIGURATION - CG BASE CAPE COD, BOURNE, MA, newest first.
File Type Posted
Abstract_of_Bids.pdf PDF
AMENDMENT007.pdf PDF
AMENDMENT006.pdf PDF
AMENDMENT005.pdf PDF
AMENDMENT004.pdf PDF
AMENDMENT003.pdf PDF
AMENDMENT001.pdf PDF
4_91-120_-Final.pdf PDF
1_01-30_-Final.pdf PDF
HSCGG116BPRV171.pdf PDF
WAGERATEPRV171.pdf PDF
5_121-142_-Final.pdf PDF
2_31-60_-Final.pdf PDF
6_143-164_-Final_Ref_Dwgs.pdf PDF
3_61-90_-Final.pdf PDF
FINAL_Specs_1_14_16.pdf PDF
Show all 16

On GovTribe

Work with this file on GovTribe

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

AMENDMENT OF SOLICITATION/MODIFICATION OF CONTRACT

1. CONTRACT ID CODE

PAGE OF PAGES

1 3

2. AMENDMENT/MODIFICATION NO.

3. EFFECTIVE DATE

06/28/2016

4. REQUISITION/PURCHASE REQ. NO.

5. PROJECT NO. (If applicable)

6. ISSUED BY CODE 7. ADMINISTERED BY (If other than Item 6) CODE

Contracting Officer, CEU Providence Contracting/Inspection 475 Kilvert St. Suite 100 Warwick, Rhode Island 02886

G. J. Fortin Contracting Officer

(508) 968-6499 CEU Providence, Warwick, RI

8. NAME AND ADDRESS OF CONTRACTOR (NO., STREET, COUNTY, STATE AND ZIP CODE)

THIS AMENDMENT MUST BE ACKNOWLEDGED

9A. AMENDMENT OF SOLICITATION NO.

HSCGG1-16-B-PRV171

9B. DATED (SEE ITEM 11)

06/01/2016

10A. MODIFICATION OF CONTRACT/ORDER NO.

CODE FACILITY CODE

11. THIS ITEM ONLY APPLIES TO AMENDMENTS OF SOLICITATIONS

[X] The above numbered solicitation is amended as set forth in Item 14. The hour and date specified for receipt of Offers [ ] is extended, is not extended.

Offers must acknowledge receipt of this amendment prior to the hour and date specified in the solicitation or as amended, by one of the following methods:

(a) By completing Items 8 and 15, and returning 001 copies of the amendment; (b) By acknowledging receipt of this amendment on each copy of the offer submitted or (c) By separate letter or telegram which includes a reference to the solicitation and amendment numbers. FAILURE OF YOUR ACKNOWLEDGEMENT TO BE RECEIVED AT THE PLACE DESIGNATED FOR THE RECEIPT OF OFFERS PRIOR TO THE HOUR AND DATE SPECIFIED MAY RESULT IN REJECTION OF YOUR OFFER. If by virtue of this amendment you desire to change an offer already submitted, such change may be made by telegram or letter, provided each telegram or letter makes reference to the solicitation and this amendment, and is received prior to the opening hour and date specified.

12. ACCOUNTING AND APPROPRIATION DATA (If required)

13. THIS ITEM APPLIES ONLY TO MODIFICATIONS OF CONTRACTS/ORDERS,

IT MODIFIES THE CONTRACT/ORDER NO. AS DESCRIBED IN ITEM 14.

A. THIS CHANGE ORDER IS ISSUED PURSUANT TO: (Specify authority) THE CHANGES SET FORTH IN ITEM 14 ARE MADE IN THE CONTRACT ORDER NO. IN ITEM 10A.

B. THE ABOVE REFERENCED CONTRACT/ORDER IS MODIFIED TO REFLECT THE ADMINISTRATIVE CHANGES (such as changes in paying office, appropriation date, etc.) SET

FORTH IN ITEM 14, PURSUANT TO THE AUTHORITY OF FAR 43.103(b).

C. THIS SUPPLEMENTAL AGREEMENT IS ENTERED INTO PURSUANT TO AUTHORITY OF:

D. OTHER (SPECIFY TYPE OF MODIFICATION AND AUTHORITY)

E. IMPORTANT: Contractor is not, is required to sign this document and return copies to the issuing office.

14. DESCRIPTION OF AMENDMENT/MODIFICATION (Organized by UCF section headings, including solicitation/contract subject matter where feasible.)

Solicitation HSCGG1-16-B-PRV171 identified in Block 9A, for Hangar Reconfiguration at CG Base Cape Cod, MA, is amended as follows.

1. See attached questions/answers.

2. The due date for the proposal is not extended.

Except as provided herein, all terms and conditions of the document referenced in Item 9A or 10A, as heretofore changed, remains unchanged and in full force and effect.

15A. NAME AND TITLE OF SIGNER (Type or Print)

16A. NAME AND TITLE OF CONTRACTING OFFICER (Type or print)

G. J. Fortin, Contracting Officer

15B. CONTRACTOR/OFFEROR

(Signature of person authorized to sign)

15C. DATE SIGNED

16B UNITED STATES OF AMERICA

BY

(Signature of Contracting Officer)

16C. DATE SIGNED

Question 01: Please identify the permits that will be required to be obtained by the contractor.

Ans: Permits may be identified during the pre construction conference. There are local requirements for dig safe, cranes, dumpster, and hot work. There is no cost for the local permits.

Question 02: Sheet 4, note 7 notes that the contractor should assume that based on the building ages, all paint contains lead.

Sheet 77, Note A mentions a Hazardous Material Survey report is where asbestos can be found. Does the survey report contain information regarding lead paint and if so, can the report be provided to prospective bidders?

Ans: Contractor is directed to Sheet 4, Note 7. The contractor should assume that based on the building ages, all paint contains lead. There is no Note A on Sheet 77.

Question 03: The note states, “the contractor is also responsible for determining anchorage and hanger requirements required for supporting equipment, finishes, utilities etcetera not indicated on the structural drawings”. Question: Please provide a listing, by building of those requirements.

Ans: See Miscellaneous Metal Fabrication Section 05 50 13.

Question 04: The proposed modular office does not have a vertical dimension specified. Question: Please provide that dimension.

Ans: See Sheet 44, Detail B3.

Question 05: This sheet provides some details for construction of a new electrical duct bank. However, no specifications are provided for earthwork (bedding materials, etc.) and the specification for concrete appears to be related to floor. or pads, not the buried duct bank. Question: Please provide the missing information.

Ans: The contractor shall use compacted native material for backfilling unless found unsuitable. Duct bank concrete shall comply with Section 03 30 00 Cast in-place concrete for normal weight concrete.

Question 06: This note requires a bidder to provide phasing requirements in the bid. However, there is no bid form or other direction to do so in the solicitation package. Questions: Please provide direction.

Ans: See Section 01 11 00, Summary of work, Paragraph 1.4 Phasing. Phasing should be accounted for in your bid pricing.

Question 07: This note directs the reader to Drawing A-301, detail A1 for details of a projection screen; however, that drawing is not in the solicitation package. Question: Please provide the missing detail.

Ans: Correction. See drawing A-501 (Sheet 114), Detail A-1

Question 08: This note directs the reader to Drawing A-301, detail C2 for details of a universal projector mount; however, that drawing is not in the solicitation package. Question: Please provide the missing detail.

Ans: Correction. See Drawing A-501 (Sheet 114) Detail C-2

Question 09: This note specifies that the contractor must “Provide Weapon Rack Floor Anchors”, but the area where this note applies on the drawing was unable to be found. Question: Please confirm that the location is identified on Drawing #94 (and others) and if not, please direct the reader to the correct location.

Ans: Correction. Disregard note.

Question 10: Please advise there are daily Liquidated Damages for late completion.

Ans: There are no liquidated damages for late completion. But, actual damages may be assessed among other remedies.

Question 11: The reader is directed to four separate details (B1, B2, C1 and C2) on Drawing S-501; however, that drawing is not in the solicitation package. Question: Please provide the missing details.

Ans: Drawing and details are not missing. See Drawing S-501 (Sheet 118 for details (B1, B2, C1, and C2).

Question 12: This note states, “Lighting and Controls With Weapons Vault”, but the location referred to in the note cannot be found on that drawing. Questions: Please confirm that the location is identified on Drawing #94(and others) and if not, please direct the reader to the correct location.

Ans: See Drawing EL442 (Sheet 88) Detail A-1

Question 13: This note states, “Telecom Outlets and PA Speakers Furnished with Vault. EC To Provide Final Connections.”

However, the location referred to in the note cannot be found on that drawing. Questions: Please confirm that the location is identified on Drawing #94(and others) and if not, please direct the reader to the correct location.

Ans: Correction. Disregard note.

2016-06-28T08:39:23-0400
FORTIN.GERALD.J.1010118260

File details come from the government source that posted it. Updated .