HSCG47-16-R-3EFK01_Amendment_0004.pdf
PDF 328 KB Posted
- Attached to
- NATIONAL MULTIPLE AWARD CONSTRUCTION CONTRACT (NMACC) Federal contract opportunity
- Solicitation number
- HSCG47-16-R-3EFK01
About this file
Amendment 0004
View the file
Other files for this federal contract opportunity
| File | Type | Posted |
|---|---|---|
| HSCG47-16-R-3EFK01_Amendment_0006.pdf | ||
| HSCG47-16-R-3EFK01_Amendment_0005.pdf | ||
| Factor_1_Rev8192016.pdf | ||
| HSCG47-16-R-3EFK01_Amendment_0003.pdf | ||
| HSCG47-16-R-3EFK01_Amendment_0002.pdf | ||
| TAC_FedContractors_JRF_QA_508c.pdf | ||
| Attachment__PPQ_RMACC.docx | DOCX document | |
| ATTACHMENT_J.1.docx | DOCX document | |
| HSCG47-16-R-3EFK01_Amendment_0001.pdf | ||
| SF1442_Page_1.pdf | ||
| FINAL_NMACC_II_Solicitation2016_7-21-16.pdf | ||
| NMACC_Draft_Section_M.pdf | ||
| Draft_NMACC_SolicitationAPR2016posting.pdf | ||
| NMACC_Solicitation2016pja.docx | DOCX document | |
| Current_NMACC_Incumbents.docx | DOCX document | |
| Draft_NMACC_Solicitation2016posting.pdf |
Show all 16
On GovTribe
Work with this file on GovTribe
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
Offers must acknowledge receipt of this amendment prior to the hour and date specified in the solicitation or as amended, by one of the following methods:
(a) By completing items 8 and 15, and returning or (c) By separate letter or telegram which includes a reference to the solicitation and amendment numbers. FAILURE OF YOUR ACKNOWLEDGMENT TO BE RECEIVED AT THE PLACE DESIGNATED FOR THE RECEIPT OF OFFERS PRIOR TO THE HOUR AND DATE SPECIFIED MAY RESULT IN REJECTION OF YOUR OFFER. If by virtue of this amendment your desire to change an offer already submitted, such change may be made by telegram or letter, provided each telegram or letter makes reference to the solicitation and this amendment, and is received prior to the opening hour and date specified.
E. IMPORTANT: Contractor is not, is required to sign this document and return copies to the issuing office.
AMENDMENT OF SOLICITATION/MODIFICATION OF CONTRACT 1. CONTRACT ID CODE
2. AMENDMENT/MODIFICATION NO. 3. EFFECTIVE DATE 4. REQUISITION/PURCHASE REQ. NO. 5. PROJECT NO. (If applicable)
7. ADMINISTERED BY (If other than Item 6) CODE
STANDARD FORM 30 (REV. 10-83)
Prescribed by GSA FAR (48 CFR) 53.243
FACILITY CODE
9A. AMENDMENT OF SOLICITATION
NO.
9B. DATED (SEE ITEM 11)
10A. MODIFICATION OF CONTRACT/ORDER NO.
10B. DATED (SEE ITEM 13)
11. THIS ITEM ONLY APPLIES TO AMENDMENTS OF SOLICITATIONS
The above numbered solicitation is amended as set forth in Item 14. The hour and date specified for receipt of Offers is extended, is not extended.
12. ACCOUNTING AND APPROPRIATION DATA (If required) copies of the amendment; (b) By acknowledging receipt of this amendment on each copy of the offer submitted;
13. THIS ITEM ONLY APPLIES TO MODIFICATION OF CONTRACTS/ORDERS.
IT MODIFIES THE CONTRACT/ORDER NO. AS DESCRIBED IN ITEM 14.
CHECK ONE A. THIS CHANGE ORDER IS ISSUED PURSUANT TO: (Specify authority) THE CHANGES SET FORTH IN ITEM 14 ARE MADE IN THE CONTRACT ORDER NO.
IN ITEM 10A.
B. THE ABOVE NUMBERED CONTRACT/ORDER IS MODIFIED TO REFLECT THE ADMINISTRATIVE CHANGES (such as changes in paying office, appropriation date, etc.) SET FORTH IN ITEM 14, PURSUANT TO THE AUTHORITY OF FAR 43.103(b).
C. THIS SUPPLEMENTAL AGREEMENT IS ENTERED INTO PURSUANT TO AUTHORITY OF:
D. OTHER (Specify type of modification and authority)
Except as provided herein, all terms and conditions of the document referenced in Item 9A or 10A, as heretofore changed, remains unchanged and in full force and effect.
15C. DATE SIGNED
15A. NAME AND TITLE OF SIGNER (Type or print)
16C. DATE SIGNED
16A. NAME AND TITLE OF CONTRACTING OFFICER (Type or print)
14. DESCRIPTION OF AMENDMENT/MODIFICATION (Organized by UCF section headings, including solicitation/contract subject matter where feasible.)
PAGE OF PAGES
6. ISSUED BY CODE
8. NAME AND ADDRESS OF CONTRACTOR (No., street, county, State and ZIP Code) (X)
CODE
15B. CONTRACTOR/OFFEROR
(Signature of person authorized to sign)
16B. UNITED STATES OF AMERICA
(Signature of Contracting Officer)
NSN 7540-01-152-8070
Previous edition unusable
HSCG47-16-R-3EFK01/Amendment 0004
I) Amendment 003 revised Factor 1, Corporate Experience, Last paragraph beginning with “In an Offeror is using experience information…” Delete the last sentence “No more than one project may be submitted to represent the relevant experience of an offeor’s proposed key subcontractor.”
II) Section I, DELETE FAR 52.204-14
III) PROPOSAL DUE DATE IS HEREBY EXTENDED TO 14 SEPTEMBER 2016
IV) LAST DAY TO SUBMIT QUESTIONS IS HEREBY EXTENDED TO 29 AUGUST
Further Request for Information Received:
68) The solicitation states that it will cover work at the 50 United States and its Territories including the Caribbean Islands. Please confirm that the U.S. Territories and Caribbean Islands are:
Puerto Rico Guam Northern Marianas United States Virgin Islands American Samoa
ANSWER: The Government concurs with the US Territories and Caribbean Islands listed above.
69) The solicitation includes the clause at 52.204-14, Service contract Reporting Requirements, which is to be included in solicitations and contracts for services (including construction) that meet or exceed the thresholds at 4.1703, except for indefinite-delivery contracts. Will the Government delete 52.204-14 from the solicitation?
ANSWER: See Amendment Language above.
70) The solicitation incorporates by reference both FAR 52.215-10 Price Reduction for Defective Certified Cost or Pricing Data and 52.215-12 Subcontractor Certified Cost or Pricing Data - however FAR 15.408(b) requires these clauses in solicitations and contracts when it is contemplated that certified cost or pricing data will be required from the contractor or any subcontractor. Since it is anticipated that most task orders pursuant to the IDIQ contract will be made based on adequate price competition, is it the Government's intention that FAR 52.215-10 and FAR 52.215-12 will be operative only in the event that a task order is issued to a contractor on a sole source basis?
ANSWER: The clauses are required in situations of a sole source or only one proposal is received for a task order procurement.
71) The solicitation includes both 52.225-9 - Buy American - Construction Materials and 52.225-11 - Buy American - Construction Materials Under Trade Agreements. Will the Government please confirm that the 52.225-9 will be applicable to task orders that are less than $7,358,000 and 52.225-11 will be applicable to task orders that are expected to be $7,358,000 or more?
ANSWER: Refer to FAR 25.1102 for clause thresholds.
72) The solicitation includes 52.230-2 - Cost Accounting Standards, 52.230-3 - Disclosure and Consistency of Cost Accounting Practices and 52.230-6 Administration of Cost Accounting Standards. These clauses are required unless a contract is exempt from CAS Coverage; per 9903.201-1(18), firm-fixed-price contracts awarded on the basis of adequate price competition without submission of cost or pricing data are exempt from CAS coverage. Since it is anticipated that most task orders pursuant to the IDIQ contract will be made based on adequate price competition, there should be no requirement for certified cost or pricing data. Is it the Government's intention that 52.230-2, 52.230-3 and 52.230-6 will be operative only in the event that a task order is issued to a contractor on a sole source basis?
ANSWER: The clauses are required in situations of a sole source or only one proposal is received for a task order procurement.
73) FAR clause 52.244-2 Subcontracts is only required in fixed price solicitations and contracts in the event of an unpriced contract actions (including unpriced modifications or unpriced delivery orders). Can the Government confirm that this clause would only be applicable to any such unpriced contract actions and NOT to all task orders?
ANSWER: This is correct.
74)Will the Government delete 52.219-28 - Post Award Small Business Program Representations from any resulting contract awarded to a large business?
ANSWER: The clause applies to both small business and “other than”. See 52.219-28, paragraph (f).
75) The solicitation includes 3052.209-73 LIMITATION OF FUTURE CONTRACTING (JUN 2006) indicating that the Contracting Officer has determined that this acquisition may give rise to a potential organizational conflict of interest. However the nature of the conflict was not provided as required in paragraph (b) of the clause. Can the Government please provide a description of the nature of the potential organizational conflict of interest that may result from this acquisition and specifically what future contracting a successful offeror may be prohibited from performing?
ANSWER: The fill-in section of the clause would be filled in at the task order level. An example of a possible organizational conflict of interest would be if the A/E working with the Prime Contractor had been involved in any project planning or specification preparation.
76) We request an extension of two weeks to incorporate all updates from the past two amendments and provide a quality response to this complex RFP.
ANSWER: Proposal Due Date is extended to September 14, 2016.
| topmostSubform[0]: |
| Page1[0]: |
| AmendmentNo[0]: 0004 |
| Code[0]: |
| Code[1]: |
| AccountingData[0]: |
| A13[0]: |
| C13[0]: |
| D13[0]: |
| NameandTitleSigner[0]: |
| NameandTitleOfficer[0]: |
| Description[0]: Department of Homeland Security National Multiple Award Construction Contract (NMACC) |
PROPOSAL DUE DATE IS HEREBY EXTENDED TO 14 SEPTEMBER 2016
LAST DAY TO SUBMIT QUESTIONS IS HEREBY EXTENDED TO 29 AUGUST 2016
SEE CONTINUATION PAGES
| FacilityCode[0]: |
| Code[2]: |
| IssuedBy[0]: U.S. Coast Guard Facilities Design & Construction Center |
5505 Robin Hood Rd, Suite K Norfolk, VA 23515
| NameandAddress[0]: |
| AdministeredBy[0]: |
| ContractIDCode[0]: |
| ReqNumber[0]: |
| AmendmentNo[1]: HSCG47-16-R-3EFK01 |
| ModificationNo[0]: |
| ProjectNo[0]: |
| Page[0]: |
| Pages[0]: |
| EffectiveDate[0]: 08/23/2016 |
| Dated9B[0]: 07/21/2016 |
| Dated10B[0]: |
| CheckBox9[0]: 1 |
| CheckBox10[0]: Off |
| CheckBox11[0]: Off |
| CheckBox13A[0]: Off |
| CheckBox13B[0]: Off |
| CheckBox13C[0]: Off |
| CheckBox13D[0]: Off |
| IsNot[0]: Off |
| Is[0]: Off |
| Extended[0]: 1 |
| NotExtended[0]: Off |
| DateSigned[0]: |
| DateSigned[1]: |
| Copies[0]: |
| CopiesReturned[0]: |
File details come from the government source that posted it. Updated .