14Q&A_Set_Two_140626.doc

DOC document 26 KB Posted

Attached to
JGASS - Geospatial and Imagery Intelligence Analysts Federal contract opportunity
Solicitation number
H9222214R0013
Issued by
United States Special Operations Command

About this file

Q&A_Set_Two_140626

View the file

Other files for this federal contract opportunity

Other files attached to JGASS - Geospatial and Imagery Intelligence Analysts, newest first.
File Type Posted
01Attachment_J-5_JGASS_Labor_Pricing_Sheet_FINAL-Updated_140710.xlsx XLSX spreadsheet
02Attachment_J-1_JGASS_SOW_FINAL-Updated_140410.docx DOCX document
17H92222-14-R-0013-0002_Updated_140626.doc DOC document
12Attachment_J-5_JGASS__Labor__Pricing_Sheet_FINAL-Updated_140630.xlsx XLSX spreadsheet
26Attachment_J-7__JGASS_TBC_Clauses_FINAL_Updated_140701.doc DOC document
25Attachment_J-1_JGASS_SOW_FINAL-Update_140620.docx DOCX document
24Attachment_J-1_JGASS_SOW_FINAL-Update_140714.docx DOCX document
11Attachment_J-5_JGASS__Labor__Pricing_Sheet_FINAL-Updated_140625.xlsx XLSX spreadsheet
20H92222-14-R-0013-0005_Amd_Only_FINAL_140718.doc DOC document
15Q&A_Set_3.doc DOC document
05Attachment_J-3_JGASS_DD254_FINAL.pdf PDF
21H92222-14-R-0013-0004_Conformed__FINAL_140714.doc DOC document
16H92222-14-R-0013-0001_Updated_140620.doc DOC document
03Attachment_J-1_JGASS_SOW_FINAL.docx DOCX document
07Attachment_J-5_JGASS__Labor__Pricing_Sheet_FINAL.xlsx XLSX spreadsheet
10Attachment_J-5_JGASS__Labor__Pricing_Sheet_FINAL-Updated_140620.xlsx XLSX spreadsheet
23H92222-14-R-0013_JGASS_SF-33_FINAL_RFP_140612.doc DOC document
18H92222-14-R-0013-0003_Updated_140702.doc DOC document
06Attachment_J-4_JGASS_Government_Furnished_Life_Support_Form_FINAL.pdf PDF
27Attachment_J-6__JGASS_TBC_Clauses_Updated_140710_FINAL.doc DOC document
08Attachment_J-6__JGASS_TBC_Clauses_FINAL.doc DOC document
13Q&A_Set_One_140620.doc DOC document
09Attachment_J-7_SF_1408_Checklist.doc DOC document
19H92222-14-R-0013-0004_Amd_only_FINAL_140714.doc DOC document
22H92222-14-R-0013-0005_Conformed_RFP_FINAL_140718.doc DOC document
04Attachment_J-2_JGASS_CDRLS__FINAL.pdf PDF
Show all 26

On GovTribe

Work with this file on GovTribe

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

Q&A Set 2

1. Regarding L.3.1.1, May the contractor supply PPIS for subcontractors with important relevant past performance references if they are currently projected to perform less than 25% of the total contract effort?

ANSWER: The word “approximately” is added to Section L.3.1.1 to allow Offerors the ability to propose PPIS for what they consider, within reason, major subcontractors.

2. Regarding SOW 3.1, Please confirm that if U.S. forces withdraw from Afghanistan during the period of performance during the contract: (1) Contractor will also be permitted to withdraw at the same time; and (2) Such withdrawal will be without penalty and will not constitute a default or breach of contract.

ANSWER: Any future modifications/changes to the term/scope of the contract will be handled in accordance with the appropriate contract terms and conditions.

3. Referring to the previous Q&A regarding the Glossary of Acronyms and Compliance Matrix. The Government stated that the Matrix was not required. Please clarify if the non-inclusion of Glossary of Acronyms and Compliance Matrix applies to all volumes, or just to Past and Present Performance.

ANSWER: Although not prohibited from any volume, Section L does not require the submission of any “Glossaries” or a “Compliance” matrix. If provided, it will count towards the page limitations of each Volume.

4. Is the Offeror required to include a soft copy file of the Glossary of Acronyms and Compliance Matrix for each disc for each volume submitted?

ANSWER: No, reference response to question 3.

5. Considering the potential for deployments to Afghanistan, Offeror requests that the Government include the following DFARS Clause: 252.229-7999 Taxes – Foreign Contracts in Afghanistan. (DEVIATION 2013-O0016) TAXES – FOREIGN CONTRACTS IN AFGHANISTAN (DATE) (DEVIATION 2013-O0016) (JULY 2013)

ANSWER: DFARS Clause 252.229-7999 has been added to Section I of the Solicitation.

6. During the Q&A release it was stated that the Offeror may use 8 pt. Arial Narrow for table text and graphics. Adobe PDF or Microsoft 2007 is acceptable. Please clarify if the 1.5 spacing also pertains to tables, charts, graphs and graphics, or if it just applies to body text of the proposal.

ANSWER: Please refer to Section L.1.10. There is no spacing requirement for tables, charts, graphs and figures.

7. The formula for Total FFP reflects (FFP Hourly Rate x Total Annual Hours x FTE). Please confirm it should reflect (FFP Hourly Rate x Total Annual Hours).

ANSWER: Un-Formulated Cells in Attachment J-5 have been updated and formatted correctly.

8. Paragraphs and sub-bullets in Section L.1.10 have not been updated to incorporate the 8pt Arial Narrow and PDF nor Microsoft 2007 acceptability for proposal submissions.

ANSWER: Section L.1.10 is updated.

File details come from the government source that posted it.